עד כמה שידוע לי השיבושים הם רק בסימון בוויז על פקקים / חסימות / משטרה וכו'.יש שיבושים מכוונים ע"י המדינה בGPS, בזמן המלחמה.
לשבש מערכות של טילים וכדו', אין מה לעשות, מלבד להתפלל לסיום המלחמה במהרה.
יש סיבות טובות יותר, כמובן לסיום המלחמה.
החברה של הסינון לא הפלא' - דרך המלך / הדרן וכוזה של חברת אפל המכשיר
לא נכון. יש גם בGPS. מודה שלא נתקלתי בזה (במרכז).עד כמה שידוע לי השיבושים הם רק בסימון בוויז על פקקים / חסימות / משטרה וכו'.
כלומר בתוך אפליקציות אל לא על זיהוי המיקום של הפלאפון
אגב, אמר לי אחד שמתעסק עם שלטים שבאזורים שיש בהם פעילות צבאית כזו או אחרת יתכנו שיבושים בתדרים של השלטים....
אוקיי... לא מכיר...לא נכון. יש גם בGPS. מודה שלא נתקלתי בזה (במרכז).
אגב, היו כבר אשכולות בנידון.
אני מניח שבכל זאת תעדיפי כך, על פני טיל מדויק, שעף ללא הפרעעה.נכון
אבל אני צריכה לנסוע עכשיו וכל פעם מחדש זה מופיע על לבנון אני לא יכולה ככה
זה של חברת אפל המכשיר
איך אני כותבת ידנית את המיקום?זה קורה להמון אנשים.
אנשים בדרום רואים שמאפ מזהה את המיקום שלהם במצרים, ואנשים בצפון כאילו הם בלבנון.
זה בוודאות קשור למלחמה, אבל לא יודעת מה הפתרון.
כשאני הייתי צריכה לנסוע, כתבתי ידנית את המיקום שלי ואת היעד. (וגם אז גוגל התקשה למצוא את הדרך והחליף אותה כמה פעמים).
אני משתמשת בגוגל מאפ, שם יש אפשרות.איך אני כותבת ידנית את המיקום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: