הלך לי כל הבגדים החדשים

דף וצבע

משתמש צעיר
עשיתי כביסה לבגד חדש מקידישיק
ולא לקחתי סיכון אז עשיתי כביסה קרה למשך חצי שעה, פלוס נייר סופג צבע ועם אבקת כביסה שמיועדת לצבעוני,
והתוצאה כל החלק הלבן של הבגד נצבע בוורוד בתוספת 3 בגדים חדשים יקרים שנהיו ורודים ולא ראויים ללבישה
השאלה אם זה משהו שאפשר לקבל על זה פיצוי גם על הבגד עצמו וגם על הבגדים הנוספים
זה נזק של מעל 700ש''ח

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תחזרי עם זה לחנות והצבעים יורדים בד''כ עם הזמן

רכזת בקרה

משתמש חדש
לא רוצה לבאס אבל קרה לי משהו דומה-יצא לי צ'פים על מכנס חדש אחרי מכונה אחת של רבע שעה בכביסה קרה, (מאותה חנות,) אמרו לי שישלחו למפעל... אחרי חודש! שדרשתי הסברים, החזירו לי את המכנס באותו מצב-ראו שלא שלחו לשום מקום... וטענו שלא כיבסתי לפי ההוראות למרות שכן כיבסתי!
עד היום אני מחכה ליחס-עזבו את הפיצויים שמהם התיאשתי...

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
עשיתי כביסה לבגד חדש מקידישיק
ולא לקחתי סיכון אז עשיתי כביסה קרה למשך חצי שעה, פלוס נייר סופג צבע ועם אבקת כביסה שמיועדת לצבעוני,
והתוצאה כל החלק הלבן של הבגד נצבע בוורוד בתוספת 3 בגדים חדשים יקרים שנהיו ורודים ולא ראויים ללבישה
השאלה אם זה משהו שאפשר לקבל על זה פיצוי גם על הבגד עצמו וגם על הבגדים הנוספים
זה נזק של מעל 700ש''ח
נראה לי ההוראות הן לכבס בגד חדש בנפרד.
זה לא מצדיק את זה שהצבע הלבן בבגד הפך לוורדרד.
אבל כן נותן להם פתחון פה לגבי שאר הבגדים.

משתתפת בצערך:(

shani123

משתמש מקצוען
יש חנויות שידוע רמת השרות שלהם
יש חנויות כשתגיעי, את היחידה שהתלוננת, היחידה שזה קרה לה...
האופציה היחידה אולי לקבל משהו, הוא להגיע יחד כמה נשים שקרה להן כך לבגד כזה.

היתה כאן מישהי פעם שהעלתה תמונה של בגד וניסתה להתארגן עם עוד נשים שניזוקו בבגד זהה. לא יודעת מה היה הלאה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה