הלך לי כל הבגדים החדשים

מינימאוסית

משתמש חדש
לי היה מקידישיק לפני שנה וחציסט של בגדים שהתכווץ מאד!!! חזרתי לחנות והוציאו לי ישר זיכוי מלא על 4 שמלות.
אח"כ ראיתי שהורידו את הבגד מהאתר. זה היה בד כמו פשתן וכנראה עוד אנשים חזרו איתו.

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
מעניין, דווקא השבוע החזרתי להם בגד קטיפה שנפרם מעט, וקיבלתי אפשרות לקחת חדש במקום, גם ללא קבלה ותאריך קנייה.

בכללי הם מחזירים לי תמיד, בלי להתעכב .
אולי זה עניין של סניפים.?

mina

משתמש מקצוען
אני לא יודעת
אני קונה שם כל עונה ולא בגד אחד...
ב - 95% מהפעמים -אני מרוצה מאוד
ה אולי 5% שלא (שזה אומר אולי התכווץ..) - שווה את המחיר הזול שלהם.

למי שטענה שזה יקר..
לא מוצאת חנויות יותר זולות...
היום גם לידר ובזאר שטראוס. כבר מחירים דומים..ולא יותר זולים. בטח לא פער משמעותי בכלל...

כמובן, כל בגד חדש אני לפחות ב 4-5 כביסות הראשונות -מכבסת מאוד עדין, לבד וכד'.

BRAYNDY

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קחו בחשבון שאין כמעט אחריות על בגדים שכיבסו עם אבקת כביסה....
רק עם נוזל כביסה...
הייתי כמה פעמים בחניות שונות ואנשים התחילו רק להגיד שכיבסו את הבגד עם אבקת כביסה ו....
רק אמרו המילה אבקת כביסה שאלו איזה? ואם זה היה אבקה אמרו מיד אין לנו אחריות עם בגדים שכיבסו עם אבקה רק נוזל.. לא רצו לשמוע מכלום....

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני גם ניסיתי לדבר איתם על חוצלה שכובסה לפי ההוראות בדיוק והתכווצה ב-2 מידות... השארתי שם ואחרי שבועיים חזרו אלי ששרות לקוחות לא נתן אישור להחזר ולבוא לקחת את החולצה באותו יום.
הרגשתי שירות זוועה. בלי יחס. זה בעיה שלהם. חוץ מהמועדון הדפוק שמחייבים כל אחת לעשות... אבל הכסף לא נצבר אם קונים במבצעים. ביום הולדת הנחה של 5 אחוז... כלומר כמה שקלים במקרה הכי טוב...
הבעיה שזאת החנות מתחת לבית שלי ואם לא אז צריך לצאת למסע קניות...

אולטרא סגול

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
חוץ מהמועדון הדפוק שמחייבים כל אחת לעשות... אבל הכסף לא נצבר אם קונים במבצעים. ביום הולדת הנחה של 5 אחוז... כלומר כמה שקלים במקרה הכי טוב...
זה כבר בעייה של כל החנויות האלה.
5 אחוז , ורק בתחילת עונה נצבר, רק בתחילת עונה אפשר לממש, החל מהחודש הבא, וכל מיני דברים מוזרים שאני אומרת למה? הרי אתם לא זולים. מה אכפת לכם לפרגן ללקוחות שלכם עשר אחוז צבירה?
גם כשיש הנחה... אוטמטי צוברים פחות...

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
זה כבר בעייה של כל החנויות האלה.
5 אחוז , ורק בתחילת עונה נצבר, רק בתחילת עונה אפשר לממש, החל מהחודש הבא, וכל מיני דברים מוזרים שאני אומרת למה? הרי אתם לא זולים. מה אכפת לכם לפרגן ללקוחות שלכם עשר אחוז צבירה?
גם כשיש הנחה... אוטמטי צוברים פחות...
אם יש הנחה זה לא נצבר

GEFEN

משתמש פעיל
עשיתי כביסה לבגד חדש מקידישיק
ולא לקחתי סיכון אז עשיתי כביסה קרה למשך חצי שעה, פלוס נייר סופג צבע ועם אבקת כביסה שמיועדת לצבעוני,
והתוצאה כל החלק הלבן של הבגד נצבע בוורוד בתוספת 3 בגדים חדשים יקרים שנהיו ורודים ולא ראויים ללבישה
השאלה אם זה משהו שאפשר לקבל על זה פיצוי גם על הבגד עצמו וגם על הבגדים הנוספים
זה נזק של מעל 700ש''ח
קודם כל משתתפת בצערך
זה אחד הדברים המרגיזים שקורים....
דבר שני בקשר לחנות לגבי פיצויים אין לי מושג ולא נראה לי שזה יהיה קל בלי קשר לאיזו חנות זו כי לכי תוכיחי איך כיבסת..
בכל אופן רק עיצה מניסיון תשרי את הבגדים שהורידו בקערה עם חלב שימי במקום פתוח מרפסת או חצר (כי החלב מחמיץ והריח....) לכמה ימים, החלב יהיה ורוד והבגד יחזור לצבע המקורי!
מניסיון מוכח ומוצלח!!!
אל תשימי כמה בגדים ביחד כי לא ניסיתי בכמה ביחד כל בגד בקערה עם חלב.
בהצלחה!!!

דף וצבע

משתמש צעיר
באופן כללי אני כן אוהבת את הבגדים שלהם
רק ראו הוזהרתם וזה לא פעם ראשונה שלי
רוב כל בגדיי הקטיפה ובעיקר הקורדרוי שלהם של החורף מורידים צבע
זה לא פעם ראשונה שלי עם הבגדים שלהם ולכן בכביסה הזאת נזהרתי שבעתיים ופשוט נפלתי עם נזק עצום
כל בגדי השבת של הילדים שלי חדשים ממש בצבע וורוד פשוט עצוב

cyp

משתמש מקצוען
עשיתי כביסה לבגד חדש מקידישיק
ולא לקחתי סיכון אז עשיתי כביסה קרה למשך חצי שעה, פלוס נייר סופג צבע ועם אבקת כביסה שמיועדת לצבעוני,
והתוצאה כל החלק הלבן של הבגד נצבע בוורוד בתוספת 3 בגדים חדשים יקרים שנהיו ורודים ולא ראויים ללבישה
השאלה אם זה משהו שאפשר לקבל על זה פיצוי גם על הבגד עצמו וגם על הבגדים הנוספים
זה נזק של מעל 700ש''ח
לא קונה בחנויות כאלו ובמיוחד לא בתחילת עונה, אם זה היה קורה לך בזארה היית מקבלת החזר מיידי,
בכל מקרה, זה קרה לי בסרפנים אדום לבן וכיבסתי שוב ושוב בנפרד עם חומץ ודפים לוכדי צבע וזה ירד לגמרי, תנסי קודם לקבל החזר, אם לא ילך תנסי מה שכתבתי,

רבקי 1234

משתמש פעיל
השירות של קידי שיק שיק קשור למנהלת סניף מזמן שמתי לב לזה וגם במלאנז' יש כאלו שיגידו לך שאת היחידה נשלח את זה לבדיקה וכ'ו ויש כאלה שיזכו אותך מיד
מה שברור שתוכלי לקבל רק על הפריט שהוריד צבע
ובגדים חדשים מכבסים לבד בלי עוד דברים במכונה בדיוק בגלל כאלה מקרים

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
באופן כללי אני כן אוהבת את הבגדים שלהם
רק ראו הוזהרתם וזה לא פעם ראשונה שלי
רוב כל בגדיי הקטיפה ובעיקר הקורדרוי שלהם של החורף מורידים צבע
זה לא פעם ראשונה שלי עם הבגדים שלהם ולכן בכביסה הזאת נזהרתי שבעתיים ופשוט נפלתי עם נזק עצום
כל בגדי השבת של הילדים שלי חדשים ממש בצבע וורוד פשוט עצוב
למקרה נואש, לפני שאת זורקת לפח אם לא הצליח עם החלב.....
אפשר לנסות עם אבקת זיץ של ציציות. החזיר לי לובן של שמלת שבת שחור לבן שירד השחור על הלבן.
החומר חריף ולכן מומלץ רק במקרה שלא תפסידי יותר.( כמובן אם מה שנצבע היה לבן)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה