לאימי גם היה את החיידק הנ"ל,
הדרך האמיתית להיפטר ממנו זה לעשות דיאטת בריאות,
היא הלכה לצימחונית אחת,
וב"ה נעלם לה,
זה קשה אבל שווה,
ההליקובקטור נוצר ממאכלים לא טובים,
וכך הדיאטה מנקה את הגוף,
מי שרוצה יותר פרטים אשמח לענות.
אני חושבת שכדאי לתת כמה שיותר פרטים כאן באתר כדי למנוע סבל מציבור רחב.לאימי גם היה את החיידק הנ"ל,
הדרך האמיתית להיפטר ממנו זה לעשות דיאטת בריאות,
היא הלכה לצימחונית אחת,
וב"ה נעלם לה,
זה קשה אבל שווה,
ההליקובקטור נוצר ממאכלים לא טובים,
וכך הדיאטה מנקה את הגוף,
מי שרוצה יותר פרטים אשמח לענות.
כדאי לסכם את התחושות שלפני ואלו שלאחר האנטביוטיקה,בעז"ה אסכם את כל הפרטים ואכתוב לכם.
חומץ תפוחים - כף ביום.
לבן שלי היה את החיידק וסבל מזה תקופה ארוכה.
לאחר תקופה שהתמיד בחומץ תפוחים - נעלם כלא היה!
איך לוקחים את זה? ככה, כף ישר לפה?
תחשבו טוב אם לקחת את השמן אורגנו, אצלי כנראה הוא גרם לדלקת בוושט, נוסף על הסבל של ההליקובקטר...חוזרת לשתף במידע חשוב. לאחר תקופה ארוכה של סבל, וטיפול אנטיביוטי, המליצו לי בחנות טבע על שמן אורגנו-פייטר. אצלי השיפור היה מיידי!!! הייתי כמעט מיואשת מחולשה וכאבים ולא ממש האמנתי שעוד מוצר פלאים שמציעים לי בחנות טבע יעזור לי, ורק היאוש הוא זה שגרם לי להחליט לנסות.
ממליצה לכל אחד מהסובלים לנסות, אולי משם תצמח גם לו הישועה.
יש לציין שאני באופן אישי אינני מן המפונקים בבליעת תרופות מרות וכדומה, אבל כאן מדובר במוצר בטעם דוחה במיוחד, ובריח לא נעים. ואולי גם כאן תקף הכלל של טעם וריח אין להתווכח. רק מניחה. ומציינת שמי שעבר ועובר כאבים מהחיידק הזה לא ממש ירתע ממוצר שיש סיכוי שיעזור לו.
המון בריאות. ושוב קוראת לאנשים שהתמודדו ומתמודדים לשתף בנסיון שלהם.
בוודאי שיש.מה זה נקרא "סותר חומציות" - טאמס וכד?
אין כאן בעצם קשר לצרבת, זה חיידק שעובד קשה...
מסכימה עם הנאמר.בלתק
מניסיון של הרבה שנים עם הליקובקטור....
אין לי בשורה מה כן לעשות,
רק אספר שרופא המשפחה שלי אמר לי פעם וביקש שלא אצטט אותו,
שאין טעם שאקח אנטיביוטיקה בכלל,
כי בלאו הכי זה חוזר, וחבל.
סותר חומציות לבד עושה את אותו הדבר.
אז לא ציטטתי...
אם את יום אחד תחליטי לעשות טיפול אנטיביוטי אז כדאי לך לשתות כל יום כוס מיץ חמוציות אומרים שזה מגביר את הסיכוי להצלחת הטיפולאשמח לשמוע מאנשים על כל מידע חדש ומניסיון בנושא ההליקובקטר. אצלי בינתיים יש עליות ומורדות. מה שמוכיח את עצמו זה בעיקר שמירה על תזונה. נתנו כאן רשימות של מאכלים שונים וגם בקישור הזה ניתן לראות:
https://www.edna-nature.com/unlycobacter).
שמתי לב ששמרים מאד מעודדים התקפים (אני אוכלת משבת לשבת ואז מתעורר. כיוון שאני נזהרת לא לאכול דברים שאני לא רגילה אליהם, זה השינוי היחיד וכנראה אחד הגורמים. אני צריכה לנסות מחמצת. אשמח לשמוע מניסיון של כאלו שראו שהמנעות משמרים עוזרת).
מה שבאמת מאד מאד מקל זה האנ-ליקובקטר, שאגב, שינו לו את השם ל"אנ-ליקו", כנראה בהוראת משרד הבריאות...
באתר שלהם יש חומר מאד מקיף בנושא האיבחון של ההליקובקטר:
https://www.edna-nature.com/candidaorhelicobacter
עם האנקיביוטיקה אני בינתיים לא מתחילה... בימים אלו לא יכולה לעלות על הדעת התנטרלות לשבועיים מרצון... אולי אם ינחת עלי בידוד, חלילה
ולשתות בלי אנטיביוטיקה?אם את יום אחד תחליטי לעשות טיפול אנטיביוטי אז כדאי לך לשתות כל יום כוס מיץ חמוציות אומרים שזה מגביר את הסיכוי להצלחת הטיפול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: