דרוש מידע הליקובקטר- הצילו!!!

moti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סבל נוראי,
8 כדורים ביום, גירודים בגב ובבטן.
בחילות וסחרחורות
ונמאס!
מה עושים?
(התופעות המרגיזות זה מהכדורים ולא מהחיידק אני לא מרגישה כבר את החיידק ואני רק אתמול התחלתי טיפול עם הכדורים)

מי עבר את זה ויכול להמליץ מה כן ולא לעשות...
לקח לי חודש לעבור את זה, ואין יותר מדי מה לעשות, רק לקוות שיסתיים מהר, אבל ידוע שמה שתפילה פועלת שום דבר לא פועל

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
מה זה אומר להשתיק אני כבר חמש שנה עם זה בהתחלה כמובן אחיר אנטביוטיקה לקחתי אומפרדקס 40 מ''ג
אחרי זה ירדתי ל 20 מ''ג ליום ואחרי כמה חודשים הפסקתי לגמרי וזה חזר אלי אחרי חצי שנה ככה שיחקתי כמה שנים לוקח לחודש חודשיים ואחרי כמה חודשים שהפסקתי תופס אותי שוב התקפה אני מתחיל שוב
בקיצור לפני חצי שנה הרגשתי שאין לי כוח כל כמה חדשים לעבור שבועיים מטורפים אז הרפא אמר לי למה אתה לוקח אותו כל יום בבוקר הרופא אומר לי אני לוקח א''ז כבר 22 שנה מה הבעיה וכך התחלתי לעשות לקחת כל בוקר אומפרדקס 20 מ''ג
האם זה נקרא להשתיק וזה לא בסדר ?
אם יש צרבות וכאבים בכיבה לא בהכרח שיש חיידק, אך יש לבדוק.
לצערי בהוראת הרופא גסטרולוג שלי אני אמור לקחת בקביעות אחד בבוקר אחד בערב (על כיבה ריקה כמובן).
אך אני לא מתמיד בכך וגם סובל - [אין לי חיידק], כי אני לא אחד של כדורים.. אבל לפעמים אין ברירה (שבתות, ולפני ארוחות כבדות..) ואני לוקח.

אליכסנדר

משתמש פעיל
אם יש צרבות וכאבים בכיבה לא בהכרח שיש חיידק, אך יש לבדוק.
לצערי בהוראת הרופא גסטרולוג שלי אני אמור לקחת בקביעות אחד בבוקר אחד בערב (על כיבה ריקה כמובן).
אך אני לא מתמיד בכך וגם סובל - [אין לי חיידק], כי אני לא אחד של כדורים.. אבל לפעמים אין ברירה (שבתות, ולפני ארוחות כבדות..) ואני לוקח.
אני מזדהה איתך אם כל מילה שכתבת כי אם אני היותי אצל גסטרו וכך גם רשמתי שכשהיה לי החיידק אני לקחתי אנטיביוטיקה ופי תוצאות בנשיפה אחרי זה ב''ה זה נעלם
ואחרי זה אני לוקח בקביעות אומפרדקס וזה גם מה שרשמתי שאני היותי כמוך אחד שלא בקטע של לקיחת כדורים
ולקחתי רק בשבתות וכדו' אבל זה חזר אלי התקפות חזקות פעם בכמה חודשים (לא החיידק עצמו)
וכרגע אני לוקח אותו כל יום השאלה אם יש מישהו שיכול להציע לי משהו לרדת מהעץ הזה מלקחת כל יום הכדור הזה
המשקאות של אולוורה שרשמו פה שמעתי כבר שזה תהליך גדול ולא מוכרח שעוזר אני מחפש משהו לפטור מכל התהליך הזה

ש. שש

משתמש חדש
סבל נוראי,
בחילות וסחרחורות
ונמאס!
מה עושים?
(התופעות המרגיזות זה מהכדורים ולא מהחיידק אני לא מרגישה כבר את החיידק ואני רק אתמול התחלתי טיפול עם הכדורים)

אני סיימתי את סדרת הכדורים לפני שבועיים
בשבוע הראשון היה נורא כמו התיאור
אחרי שבוע הרגשתי הרבה יותר טוב
אפילו שהמשכתי לקחת את הכדורים
בהצלחה ורפואה שלימה!!

בובונה

משתמש פעיל
ניסיתי לפני כמה שנים טובות.. אך לא זה לא ריפא אותי, ובפסח הפסקתי בגלל בעיות כשרות.
מה זה ניסית? כמה חודשים?
ואם זה לא מרפא לגמרי אז כבר לא שווה? לא שווה להרגיש נפלא ולא לסבול במחיר של שתיית אלוורה על יום?( בסה"כ זה מאוד בריא)
אבל טוב, לא הולכת לעשות חשבון לאף אחד וכמובן שלא לשכנע , הכל בגדר הצעה בלבד!

ןלגבי פסח - מה עושים עם כדורים? גם מפסיקים? לא הבנתי מה ההבדל מכל טיפול אחר, ודווקא ידוע לי שיש היום על זה הכשר לפסח.

אליכסנדר

משתמש פעיל
אני סיימתי את סדרת הכדורים לפני שבועיים
בשבוע הראשון היה נורא כמו התיאור
אחרי שבוע הרגשתי הרבה יותר טוב
אפילו שהמשכתי לקחת את הכדורים
בהצלחה ורפואה שלימה!!
אני דיברתי מתופעות לוואי לא מהכדורים לחיידק עצמו

משתמש מקצוען
אני מזדהה איתך אם כל מילה שכתבת כי אם אני היותי אצל גסטרו וכך גם רשמתי שכשהיה לי החיידק אני לקחתי אנטיביוטיקה ופי תוצאות בנשיפה אחרי זה ב''ה זה נעלם
ואחרי זה אני לוקח בקביעות אומפרדקס וזה גם מה שרשמתי שאני היותי כמוך אחד שלא בקטע של לקיחת כדורים
ולקחתי רק בשבתות וכדו' אבל זה חזר אלי התקפות חזקות פעם בכמה חודשים (לא החיידק עצמו)
וכרגע אני לוקח אותו כל יום השאלה אם יש מישהו שיכול להציע לי משהו לרדת מהעץ הזה מלקחת כל יום הכדור הזה
המשקאות של אולוורה שרשמו פה שמעתי כבר שזה תהליך גדול ולא מוכרח שעוזר אני מחפש משהו לפטור מכל התהליך הזה
הכי בטוח ונכון זה שינוי תזונה, מניסיון.
להוריד ברגישות ונחישות ;) שומנים, קופאין, מוצרי חלב [שהם המצע עליהם גודל החיידק בעיקר], חריף, וירקות סולניים שגורמים לכך..
מה זה ניסית? כמה חודשים?
3 ג'ריקנים כאלה.. א"א להמשיך ככה שנה ואז אולי תראה תוצאות. ואם לא יעזור, הכסף יוחזר?
ואם זה לא מרפא לגמרי אז כבר לא שווה? לא שווה להרגיש נפלא ולא לסבול במחיר של שתיית אלוורה על יום?( בסה"כ זה מאוד בריא)
אבל טוב, לא הולכת לעשות חשבון לאף אחד וכמובן שלא לשכנע , הכל בגדר הצעה בלבד
שווה להרגיש טוב כמובן, אבל מנסיון במשך שנים כל אלו לא מועילים לגמרי אולי מקילים קצת... ושמעתי מאחד מזקני הדור שאמר שלאורך כל שנותיו תמיד דברו על טבעי וטיפולים טבעיים שונים ומשונים.. אך האמת על תילה עומדת ובד"כ החולים לא התרפאו מכל מיני רפואות אלטרנטיביות. וביותר שכתוב בספרי האחרונים שבכל דור הקב"ה ברא את הרפואות שלו ע"פ הרופאים המוסמכים והידועים ואין לזלזל בכך.
כמובן שיש הצלחות גם לאלטרנטיבי .. ואני אחד שמאוד בעד אלטרנטיבי
ןלגבי פסח - מה עושים עם כדורים? גם מפסיקים? לא הבנתי מה ההבדל מכל טיפול אחר, ודווקא ידוע לי שיש היום על זה הכשר לפסח.
הבדל גדול. יש בזה טעם ושותים את זה, וגם זה לא עטוף כמו כדורים שזה הצד להקל.

מסטיק מנטה

משתמש פעיל
מנסיוני בהליקובקטור שהיה לי ברמה גבוהה מאד עם הרבה סבל
ראשית לקחתי את סדרת האנטיביוטיקות הקלאסית שמיגרה בס''ד את החיידק כמובן עם פרוביוטיקה כפי שהזכירו פה.
במשך שנה שלימה אחרי אכלתי יום יום: דיסת שיבולת שועל-שיוצרת ציפוי רירי על המעי ומקשה על החיידק להצמד שוב, מרק מירקות כתומים ,כדור פרוביוטיקה אחד,וכדור ליקוריץ אחד שג''כ יוצר ציפוי רירי למעי.
הורדתי לחלוטין דברים חריפים וחומציים והפחתתי במוצרי חלב.
אחרי שנה חזרתי לאכול רגיל.

12 שנה אחרי-לאחרונה חזרתי על תבחין הנשיפה ,התוצאה היתה : 0!!

משתמש מקצוען
במשך שנה שלימה אחרי אכלתי יום יום: דיסת שיבולת שועל-שיוצרת ציפוי רירי על המעי ומקשה על החיידק להצמד שוב, מרק מירקות כתומים ,כדור פרוביוטיקה אחד,וכדור ליקוריץ אחד שג''כ יוצר ציפוי רירי למעי.
וואו ברוך ה'
במשך שנה שלימה זה מה שאכלת???????

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
מנסיוני בהליקובקטור שהיה לי ברמה גבוהה מאד עם הרבה סבל
ראשית לקחתי את סדרת האנטיביוטיקות הקלאסית שמיגרה בס''ד את החיידק כמובן עם פרוביוטיקה כפי שהזכירו פה.
אחרי שנה חזרתי לאכול רגיל.

12 שנה אחרי-לאחרונה חזרתי על תבחין הנשיפה ,התוצאה היתה : 0!!
אלופה!!!
זה רק מעיד על כח רצון מטורף!!

.A.B.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
סבל נוראי,
בחילות וסחרחורות
ונמאס!
מה עושים?

גם לי היה,
והרופאה שלי אמרה שיש טיפול של 10 ימים -
לקחתי, והכל עבר!
הייתי על 48 ועכשיו אני 0

בובונה

משתמש פעיל
3 ג'ריקנים כאלה.. א"א להמשיך ככה שנה ואז אולי תראה תוצאות. ואם לא יעזור, הכסף יוחזר?
כלומר.......... חודש מקסימום חודשיים, ורצית לפתור בעיה של שנים????
מה שידוע לי שהמינימום זה לפחות 3 חודשים, ואי אפשר בשום פנים להסיק מסקנות מכמה בקבוקים בודדים,
אתה רואה שאנשים לוקחים דברים אחרים לאורך תקופות ארוכות, או לחילופין אנשים שומרים מאוד על מה שהם מכניסים לפה במשך שניםםם , אז זה מאוד הגיוני טיפול יותר ממושך וכד'

שווה להרגיש טוב כמובן, אבל מנסיון במשך שנים כל אלו לא מועילים לגמרי אולי מקילים קצת... ושמעתי מאחד מזקני הדור שאמר שלאורך כל שנותיו תמיד דברו על טבעי וטיפולים טבעיים שונים ומשונים.. אך האמת על תילה עומדת ובד"כ החולים לא התרפאו מכל מיני רפואות אלטרנטיביות. וביותר שכתוב בספרי האחרונים שבכל דור הקב"ה ברא את הרפואות שלו ע"פ הרופאים המוסמכים והידועים ואין לזלזל בכך.
כמובן שיש הצלחות גם לאלטרנטיבי .. ואני אחד שמאוד בעד אלטרנטיבי
אם מצאת פתרון אחר מה טוב!
אנחנו מדברים על זה שאין לזה בדיוק פתרון והאנטיביוטיקות החריפות רק מחלישות את הגוף (בלשון עדינה)

הבדל גדול. יש בזה טעם ושותים את זה, וגם זה לא עטוף כמו כדורים שזה הצד להקל.
ובמקרה שצריך לקחת אנטיביוטיקה בפסח? יש לזה כן הכשר?
שוב - כפי הידוע לי יש עליו הכשר 'כשר לפסח' ואפילו בלי זה 'אין בזה חשש חמץ'

אין לי ענין לשכנע אף אחד, יש לי ענין לעזור ובאמת! לאנשים שסובלים.

משתמש מקצוען
קיבלתי פעם
שווה לקרוא
זה מעולה ממש! תודה ענקית..
העתקתי לי את זה.. הלוואי ואוכל להתמיד במשהו. זה גם עבודת המידות כמובן.

@אליכסנדר שווה לך לראות את זה אם אתה בענין

אלופה!!!
זה רק מעיד על כח רצון מטורף!!
אמיתי לגמרי.

משתמש מקצוען
אם מצאת פתרון אחר מה טוב!
אנחנו מדברים על זה שאין לזה בדיוק פתרון והאנטיביוטיקות החריפות רק מחלישות את הגוף (בלשון עדינה)
נכון מאוד
ובמקרה שצריך לקחת אנטיביוטיקה בפסח? יש לזה כן הכשר?
שוב - כפי הידוע לי יש עליו הכשר 'כשר לפסח' ואפילו בלי זה 'אין בזה חשש חמץ'
זכורני שהיה הכשר כלשהוא של חו"ל אבל בפסח מחמירים יותר כידוע..
אין לי ענין לשכנע אף אחד, יש לי ענין לעזור ובאמת! לאנשים שסובלים.
ברור לי, ממש תודה!

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה