מדינא דמה?וכדי לא לבלבל את הציבור משום שיש מדינות שקוקה קולה אסור מדינא
מדינא דמה?וכדי לא לבלבל את הציבור משום שיש מדינות שקוקה קולה אסור מדינא
הרב לנדא אוסר באוקראינה וכדתיא מתיריםהויכוח על קוקה קולה נראה לי על קוקה קולה בלי הכשר בכלל שזה הרב לנדאו אוסר לגבי כדיתא בלונדון כולם סומכים על זה לכתחילה גם לטאים
הם מתירים רק פפסי מקסלגבי קוקה קולה גם העד"ח מתירים באוקראינה
רכילות באויר זה לא, אני הייתי שם ואיתי היה הסיפור. תאמת מולי באופן אישיאשמח אם תציין מקום מפורש ולא רכילות באויר יתכן שיש אי הבנה ופשוט לא היית במקום של כדתיא
אם תרצה אוכל לפרט לך בפרטי, לא באופן פומבי, מקום מוכר עם ההכשר (ותעודה).לצערי הייתי עד לסיפור שהגעתי לאיזשהו מקום במזרח אירופה עם כשרות "כדתיא" ולאחר שכמה דברים נראו מוזר הגוי הודה שהמשגיח טס לכמה ימים לביתו ואין משגיח...
?היחיד בכשרות כדתיא זה בית רבי ישעי' בהנהלת נכדיו
לא דיברתי על חרדק צעיר ונחמד, דיברתי על סיפור שבכל המתחם לא היה יהודי אחד לרפואה (חוץ מהקבוצה שלי)באחד יש משגיח רציני מבוגר וגם שם נפלתי בשבוע שהוא נסע לחתונה והעסק נוהל בידי חרדק צעיר ונחמד!!
זה חותמת ברורה בעברית עם המילה "כדתיא"מישהו כאן יודע לומר איך נראה סמל הכשרות?
זה K וכ' לידו?
לא, זה הכשר כK והוא לגמרי לא נחשב ברמה של כדתיא.זה K וכ' לידו?
יש לך מושג באיזה רמה הוא?לא, זה הכשר כK והוא לגמרי לא נחשב ברמה של כדתיא.
נחשב הרבה פחות, יש להם גם מוצרים חלב נוכרי וכדו'יש לך מושג באיזה רמה הוא?
גיליתי פתאום שמייפל שקניתי (ליטר!)
הוא עם ההכשר הזה....
זה מה שכתוב על המוצרKLBD
??? על כדתיא או על הרשימה?וזה הכשר מעולה!
כתבו כאן באשכול את המייל של הרב מיכאל שארף (דוד שלי)מעלה שאלה- אשמח לתשובה
יש לי בבית מוצר שאני יודעת שהוא גם שיך לכדתיא, והוא כשר גלאט וכולם אוכלים אותו באנגליה אבל אני לא רואה שמופיע הכשרות עצמה על המוצר.
אותו מוצר מיוצר גם בקייפטאון ובו אני יודעת שאסור לגעת...
יכול להיות שזה בגלל שהוא מיובא? (הקרטון שלו עם הדפסה עברית) או שיש מוצרים או פסי יצור ממסוימים שידועה שהיא בסדר?
אשמח לדיוק מהמתמצאים בתחום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: