דרוש מידע הכנתי בצק אתמול בבוקר והיה בקירור עד היום בצהרים, האם הוא עדיים טוב??

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פשוט להריח אותו...תוך שניות יודעים אם הוא טוב או לא.
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שמרים. לדעתי אמור להיות חמוץ
זה מלא שעות וקיץ...
 

טו

משתמש חדש
אצלי בצק לחלות שהיה במקרר במשך יממה.
החמיץ לגמרי!!!!!
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אצלי בצק ביום חם אחרי 6 שעות היה גבולי וזרקתי....
 

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לילה זה המקסימום לבצק, ראיתי אצלי שיותר מזה זה פשוט מחמיץ.
 

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
אפשר לקחת חתיכה קטנה בצק ולטגן אותה ( במקום להפעיל בשבילה את כל התנור) ופשוט לטעום ולהרגיש מה מצבה..
 

SHILATI

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לילה זה מושג גמיש :)
זה טוב... אכן הגדרת זאת נכונה.
עד כה התפחתי בצק מקסימום 2-3 ביום (מחוץ למקרר)
לילה=מבערך 8 עד 8 בבוקר (המקרר שלי מקרר ממש טוב).
בצקים שנשארו יממה החמיצו.
מאוד קל לזהות שהבצק הלך פייפן, הריח-אימאלה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה