אם אתה רוצה, תעלה כאן (או בפרטי) קטע אחד (כמובן טקסט חי) מתוך הקובץ ששם יש את הבעיה. ואנסה לנסח לך נוסחה.@שיקול דעת
לא עבד.
אם אתה רוצה, תעלה כאן (או בפרטי) קטע אחד (כמובן טקסט חי) מתוך הקובץ ששם יש את הבעיה. ואנסה לנסח לך נוסחה.@שיקול דעת
לא עבד.
עשית החיפוש הזהלא עבד.
(\x{05bc}[\x{05b0}-\x{05b8}])(\s)
הרווח אמור להיות בין הדגש להנקודה, שהרי בטעות שם בהחלפה רווח ביניהם.עשית החיפוש הזה
ולא מצא לך רווח שאחרי ניקוד שאחרי דגש?קוד:(\x{05bc}[\x{05b0}-\x{05b8}])(\s)
יכול להיות...הרווח אמור להיות בין הדגש להנקודה, שהרי בטעות שם בהחלפה רווח ביניהם.
אבל הוספתי גם ריוח אחרי זה.... בטעות
אני לא יודע בדיוק על איזה טקסט אתה רוצה, ואיזה מילים\אותיות מודגשות, בלי שאתה מעלה דוגמא.איך אפשר למצוא סגנון מודגש שחל על חלק מטקסט שבסוגריים
במקום שאני יעבוד כמה פעמים, בבקשה תעלה דוגמא של הטקסט.כל אות מודגשת (ע"י סגנון תו) שנמצאת בפנים סוגריים
אפשר לתת לכל הסוגריים צבע ולחפש הדגשה בצבע הזה.איך אפשר למצוא סגנון מודגש שחל על חלק מטקסט שבסוגריים
לא ידוע לי משהו יותר אוטומטי במקרה שלך.עדיף משהו יותר אוטומטי...
1. עם מרכאות או בלי?אשמח לקבל את הגרפ ל:
*פרק ב*
(ב', ג', ד' וכן הלאה....)
תודה
גרפ לא מספיק כאן. אלא אם תעשו אחד אחד עבור כל אופציה: "פרק א$" == פרק 1, ..."פרק מב$" פרק 42 וכו...בעימוד חלונות, מצאתי רעיון יצירתי ליצירת 2 מילים בחלון, ע"י החלפת הרווח בין הבולט למילה באות בעלת צבע שקוף ע"מ להפוך אותם למילה אחת,
אבל עכשיו, אם אני רוצה את המילה השניה בסגנון שונה, האם יש גרפ בשביל זה?
או שיש רעיון אחר לעשיית חלונות לשתי מילים ללא סקריפט בתשלום?
אשמח לעזרתכם!
צפה בקובץ המצורף 1181296
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: