כדאי שתצרף צילום לדוגמה.כתוב בספר:
שו"ע תע ד
מאמר מרדכי י יא
ואני רוצה לשנות ל:
שו"ע סי' תע סע' ד
מאמר מרדכי פ"י סע' יא
תודה!
לא מצליח להעתיק את הפקודה כמו שצריךחפש
שו"ע\s([א-ת]+)\s([א-ת]+)
החלף
שו"ע\sסי'\s$1\sסע' $2
וכו'
איך מחפשים כל פסקה שאין בה נקודתיים?
^[^:]+[^:]*\r
לפעמים יש שורות שהם עם 2 מילים בסוף פסקה והם יורדים שורה אחת, אני יכול להוסיף לשורה זו justify all line והשתי מילים האלה נכנסות בתוך הפסקה ומצטמצמות.אני לא חושב שיש גריפ פשוט לזה כי לא מחפש שורות
אפשר לשאול סיבה שאתה מחפש את זה?
אם זה לימנוע מילה בודדת בסוף שורה אז יש גריפים לזה שאולי מתאים לך
אתה מתכוון לזה?לפעמים יש שורות שהם עם 2 מילים בסוף פסקה והם יורדים שורה אחת, אני יכול להוסיף לשורה זו justify all line והשתי מילים האלה נכנסות בתוך הפסקה ומצטמצמות.
^\S+?\K\s
לא הבנתי בדיוק מה אתה צריך. שהחיפוש ימצא בבת אחת כל הרווחים... או שיקפוץ מרווח ראשון לשני, ומשני לשלישי (אז חפש רק רווח).ואם אפשר שיהיה אוניברסלי, היינו שימצא גם את הריוח השני או השלישי וכד',
בדגש על השלישי.
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: