איך???? צדיקה!!!אני ככה עם שישה. ומחכה מאוד לעוד.
איך???? צדיקה!!!אני ככה עם שישה. ומחכה מאוד לעוד.
צדיקה?איך???? צדיקה!!!
וואוו!! את אלופה!צדיקה?
עושה את זה בשביל עצמי
ולא בשביל אף אחד אחר
ולכן גם לא נופלת על אף אחד ולא מבקשת עזרה
קונים אוכל מוכן
שולחים למכבסה ולמגהצת
וזהו
מקפידה על עירוי מידי לילה כדי לא להתמוטט כי בהריונות הראשונים שלי הייתי חודשים שלמים מאושפזת
בדרך כלל לוקחת חלת או מפסיקה לעבוד לתקופת האשפוז לכל הפחותוואוו!! את אלופה!
ואת מצליחה לעבוד באופן סדיר?
בלת"ק חלקי .חחחמודה שאת!!! כמה הכלה לשני מבלי להכיר אותו...
יש לי ילדים הכי סטנדרט בעולם, מתפללת לממוצעים ולא בולטים.
ואני רחוקה מצדיקה ושוכחת לרוב מה זה פורפורציות:
בוכה על שטויות, סדרי עדיפויות הפוכים וכן על זה הדרך.
כן מרגישה שהשם מנסה אותי בנסיונות קשים (וכרגע מרגישה שקשים מידי) שאולי מצליחים לזכך קצת.
(אני כל פעם בוכה לבעלי: "מה כפרת עוונות? כמה עוונות נראה לך שיש לי? ")
כן כי גם בלי ליפול על אחרים ולעבור את זה מבחירה זאת גדלות!צדיקה?
ולכן גם לא נופלת על אף אחד ולא מבקשת עזרה
קונים אוכל מוכן
שולחים למכבסה ולמגהצת
וזהו
מקפידה על עירוי מידי לילה כדי לא להתמוטט כי בהריונות הראשונים שלי הייתי חודשים שלמים מאושפזת
בחיים לא חשבתי על רעיון של חל"ת מאמצת לפעם הבאה...בדרך כלל לוקחת חלת או מפסיקה לעבוד לתקופת האשפוז לכל הפחות
משבוע 20 יותר טוב אצלי
בימינו כבר נותנים שמירה....בחיים לא חשבתי על רעיון של חל"ת מאמצת לפעם הבאה...
כן רק שצריך המון כוחות גוף ונפש כדי לקבל בהריון מביטוח לאומי שמירה,בימינו כבר נותנים שמירה....
אחת כמוך אני מחפשת-מקפידה על עירוי מידי לילה כדי לא להתמוטט כי בהריונות הראשונים שלי הייתי חודשים שלמים מאושפזת
את יודעת מה חשוב שיהיה רשום בתיק הרפואי?כן רק שצריך המון כוחות גוף ונפש כדי לקבל בהריון מביטוח לאומי שמירה,
ואלו לא ממש מצרכים שקיימים אצלי...
אין בעיהאחת כמוך אני מחפשת-
ממתי את מקפידה לקבל עירוי כל יום, מתחילת ההריון או רק שמתחילה להרגיש רע?
האם ראית שינוי משמעותי לטובה עם שקית ליום?
מי מכניס לך וונפלון? ומהיכן שקיות הנוזלים וכל הציוד?
תוד רבה מראש וסליחה על מתקפת השאלות, אני מחפשת הרבה זמן מישהי שמקבלת עירוי רציף שתוכל לעזור לי...
הרופאים של ביטול היום מסתמכים בעיקר על היסטוריה של אישפוזים מרובים ורצופים. ועל תיאור מקרה שלך של חוסר תפקוד מוחלט בבית, הקאות מרובות וירידה של כחמישה אחוז ממשקל הגוף מטרם ההריון.את יודעת מה חשוב שיהיה רשום בתיק הרפואי?
מי שמתחילה עכשיו היפראמזיס, על מה כדאי שתשים דגש כדי שלמפרע תוכל לקבל שמירה?
תודה רבה על התשובה המפורטת!אין בעיה
את כל הטיפול התרופתי והנוזלים אני מקבלת מידי יום מהרגע שאני רואה שני פסים....
שזה כולל 4 דיקלקטין, שני זופרן, אומפרדקס בוקר וערב, ויטמין B1 ןB6 וטרבמין ונוזלים.
למזלי יש לי רופא שמשתף פעולה. אז השקיות והכל אני מקבלת מהקופה עם הנחיה איך לשמור אותן (זה לא מסובך צריך רק לדאוג שהחדר לא יהיה חם מידי)
יש לי הנחיה לעירוי יומיומי, והוריד שלי נשאר פתוח מחליפים לי פרפר בערך פעם בשבוע וחצי. הם שמות לי את זה למעלה כמעט בכתף כדי שזה כמה שפחות יזדהם.
בהריון הראשון שעשיתי את זה, ירדתי כל בוקר לקופה, אבל זה היה מעל לכוחותיי
ברבות השנים למדתי איך להחליף לעצמי לבד בלי לעשות עסק, לא אגיד לך שלפעמים אני לא מסתבכת ולא חוזר דם אל הצינור ואז אני צריכה ללכת לקופת חולים לפעמים עם השקית מחוברת אלי וזה מעצבן. למזלי נורא קרוב אליי.
חמותי היא אחות, אז היא זו שהכניסה לי וגם דאגה לי לקצת ציוד ממקום עבודתה. כזה שעמד להיות פג תוקף או עם תוקף של אתמול או שלשום.
אבל האחיות מכירות אותי ויודעות שאם אני בלי נוזלים אני באה באמבולנס...
אז הן באות לקראתי מאוד
הרופאים של ביטול היום מסתמכים בעיקר על היסטוריה של אישפוזים מרובים ורצופים. ועל תיאור מקרה שלך של חוסר תפקוד מוחלט בבית, הקאות מרובות וירידה של כחמישה אחוז ממשקל הגוף מטרם ההריון.
וכמובן הפניה נחרצת מרופא שאין ביכולתך לעבוד וזה מסוכן לך ולעובר.
אצלי הרופא שלי נתן. אני חושבת שאם את מסבירה לו יפה את המצב שלך וגם את ההיסטוריה שלך - אין סיבה שהוא לא יתן. אני קניתי בבית מרקחת כשאחות לא הסכימה לתת לי 6 שקיות (לשבוע) ,אגב - הרופא נתן לי מרשם גם לעירוי של זופרן אבל לא יצא לי להשתמשתודה רבה על התשובה המפורטת!
אני יודעת להחליף לבד או עם מי שסביבי... אני גם הוצאתי את הוונפלון כשהו נסתם או יצא, הבעיה שזה קורה לעיתים קרובות מידי וכל הגוף היה מחורר ופצוע ולא מצאו מקום לעוד עירוי...
יש אפשרות למרשם מהקופה לנוזלים?
אוי. רק עכשיו אני קוראת, ודומעתנשמה. לא שלוש פעמים. ילדים נותרו שלושה שיחיו עד 120.
11 פעם הייתי במצב הזה.
אבל זהו!!!!!!
לפני שבועיים הייתי בתחילת חמישי והתחלתי סוף סוף להרגיש טוב יותר. אבל לצערי סבלתי לשווא.
רק בחלק מהמקריםהיפרומאזיס זה 9 חודשים להיות בשרותים
כשאין כל כך עניין לצאת משם...
מעריצה!!!אני ככה עם שישה. ומחכה מאוד לעוד.
אוף......נשמה. לא שלוש פעמים. ילדים נותרו שלושה שיחיו עד 120.
11 פעם הייתי במצב הזה.
אבל זהו!!!!!!
לפני שבועיים הייתי בתחילת חמישי והתחלתי סוף סוף להרגיש טוב יותר. אבל לצערי סבלתי לשווא.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: