כמה קופסאות יש לך?יש לי בבית במחיר מוזל. בי-ם
כמה קופסאות יש לך?יש לי בבית במחיר מוזל. בי-ם
1כמה קופסאות יש לך?
אהה אני מב"ב חשבתי אם זה כמה אני יבקש ממשהו שיביא לי את זה תודה רבה בכל אופן
אני עכשיו בתהליך כשאסיים אעדכן הבנתי מהרופא שאני אמורה לקבל את זה יותר בזול בינתיים קבלתי אישור מהרופא שהילד יכול לאכול רק את זה ויש להתייחס לכך כתרופה אמורה להגיש את זה למכבי ולהמתין לאישור@סופר ס
אם תצליחי לקבל אישור ממכבי יתר בזול מ73 אשמת שתיידעי אותי
אני משמשת כבר הרבה זמן וזה הכי זול שהצלחתי להוציא.
לפי מה שהבנתי ברגע שהרופא הוציא מרשם את יכולה ללכת למכבי פארם / סופר פארם ולקנות את הנאוקייט
ככה היה אצלי
אשמח להתעדכןאני עכשיו בתהליך כשאסיים אעדכן הבנתי מהרופא שאני אמורה לקבל את זה יותר בזול בינתיים קבלתי אישור מהרופא שהילד יכול לאכול רק את זה ויש להתייחס לכך כתרופה אמורה להגיש את זה למכבי ולהמתין לאישור
נראה לי כדאי לך לפנות לרופא ולשאול אותו על כך כי הבנתי שזה תהליך וחבל לך על הזמןאשמח להתעדכן
אצלי אוכל רק את זה
ולאחרונה להשיג את זה ניהיה סיוט
הרופא יכול לסדר שזה יהיה יותר בזולנראה לי כדאי לך לפנות לרופא ולשאול אותו על כך כי הבנתי שזה תהליך וחבל לך על הזמן
אני לא ממש יודעת אבל בינתיים זה מה שהרופא אמר לי לעשות אז אני יגיש את זה ונראה מה הלאה בכל מקרה אולי דבר ראשון תבקשי ממנה כזה אישור( מוזר שהיא לא אמרה לך את זה)הרופא יכול לסדר שזה יהיה יותר בזול
איך עושים את זה?
הרופאה שלי מקסימה אבל בביררוקרטיה של מכבי לא כ"כ מבינה
לצערי כרגע בקופה טוענים שזה המחיר ואין אפשרות הוזלה שאלתי את הרופא ואמר שחשב שאפשר
כן חושבת לנסות דרך המזכירות במכבי אבל לא בונה על זה
תנסו קרן מכבי מסבסדים עד לעלות של כמה שקלים לקופסה
מי שיש לו בעיה רפואית או כספית יכול להגיש בקשה לקרן מכבי - קרן הסיוע של מכביכל מי שיש לה מידע בעניין אשמח מאד שתעדכן אותי זה חשוב לי מאד
תודה רבה רבה אנסה היוםמי שיש לו בעיה רפואית או כספית יכול להגיש בקשה לקרן מכבי - קרן הסיוע של מכבי
חלק מהשירותים שלהם זה מימון מזון רפואי
תפנו לסניף של מכבי לשירותי המשרד וידריכו אתכם
אם לא מסתדרים תכתבו לי
לא הצלחתי לקדם משהו אבל אתמול עשיתי קניה של הרבה קופסאות ושלמתי רק את התקרה (750) ולכן יצא לי זול(בערך מחיר שלו מטרנה רגילה)@סופר ס
אם תצליחי לקבל אישור ממכבי יתר בזול מ73 אשמת שתיידעי אותי
אני משמשת כבר הרבה זמן וזה הכי זול שהצלחתי להוציא.
לפי מה שהבנתי ברגע שהרופא הוציא מרשם את יכולה ללכת למכבי פארם / סופר פארם ולקנות את הנאוקייט
ככה היה אצלי
מעניין שביום חמישי בסניף בקופ"ח של מכבי (אחר ממה שאני הולכת תמיד) אמרו לי שיש אפשרות להנחה מעבר למה שאני משלמתלא הצלחתי לקדם משהו אבל אתמול עשיתי קניה של הרבה קופסאות ושלמתי רק את התקרה (750) ולכן יצא לי זול(בערך מחיר שלו מטרנה רגילה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: