יש לך אולי מידע לגבי הכשרות של ה"פורמינו" - אנחנו נמנעים לתת רק בגלל זהתבדקו לגבי תחליף דומה לנאוקייט בשם פורמינו הבת שלי אוכלת רק את זה ולא את הנאוקייט וגם בזה יש לפעמים מחסור [כרגע לא]
מה ההבדל בין זה לבין ה LCP ? יש לנו מרשם ל LCP ולפורמינו .אם יש מישהו שאוכל גוניור יש לי נאוקייט גוניור למכירה
(מניסיון כושל לעבור לגוניור)
הבנתי שלא כשר בכלליש לך אולי מידע לגבי הכשרות של ה"פורמינו" - אנחנו נמנעים לתת רק בגלל זה
מה ההבדל בין זה לבין ה LCP ? יש לנו מרשם ל LCP ולפורמינו .
את הראשון אין והשני בלי כשרות .
אם הגוניור מתאים אשמח לקנות - מה המחיר ?
לא זכור לי לגבי הכשרות. לילד שמקבל דרך "פג" זה לא נפקא מינה להלכה.מה ההבדל בין זה לבין ה LCP ? יש לנו מרשם ל LCP ולפורמינו .
את הראשון אין והשני בלי כשרות .
אם הגוניור מתאים אשמח לקנות - מה המחיר ?
@sherit , את יכולה לציין לאיזו תקופת ייצור היה ריקול? והאם היה ל-LCP או ל-JUNIOR?
מתחילה לחבר קצת קצוות, אולי יציל את הילד שלי גם...
בינתים משתמשים ולא ממש טוב לו
דבר ראשון תודה רבה אבל אני משתמשת בLCP (אשמח לדעת מה ההבדלים בינהם) דבר שני אשמח לדעת מה זה הגמח הארצי?בד"כ לא הרבה.
תפני למנהל קשרי לקוחות חרדים שממונה על הסניף שלכם. זה חלק מהעבודה שלו לבדוק ולזרז.
בכל מקרה את יכולה בינתים לקחת מהגמ"ח הארצי ולהחזיר להם כשתרכשי במחיר המסובסד
(ואם את צריכה ג'וניור אז יש לי לתת לך ותחזירי כשתקבלי)
לא. המחיר של בית המרקחת זה אחרי השתתפות קופת החולים (= אישור מהרופא).אם אני מביאה אישור מהרופא שזה האוכל שהוא צריך אז אני יכולה לקבל את זה בפחות מ73 שקל?
בטוחה? כי הבנתי מהרופא שיש אפשרות להגיש בקשה ולקבל במחיר זול יותרלא. המחיר של בית המרקחת זה אחרי השתתפות קופת החולים (= אישור מהרופא).
בלי אישור זה 300 ש"ח לקופסא.
מסיבה את תשומת ליבך, שהיות שמדובר במזון רפואי, יש לו תקרת השתתפות עצמית חודשית/רבעונית. כשעוברים אותה לא משלמים. כדאי לך לברר בקופה שלך על כמה עומדת התקרה. מה שעושים בד"כ זה לרכוש כמות כפולה באותו טווח תקרה (נגיד בתחילת רבעון ובסופו - ועדיין זה באותו רבעון) ואז הרכישה השניה יוצאת כמעט חינם.
(גילוי נאות: גם רופא הילדים וגם הרוקח של הקופה המליצו לי לעשות כך, כך שאין כאן רמאות)
כנראה את צודקת. תראי פה.בטוחה? כי הבנתי מהרופא שיש אפשרות להגיש בקשה ולקבל במחיר זול יותר
איפה אני מבררת מה התקרה ?כי ניסיתי להתקשר למכבי ללא הפסקה ולא ידעו להגיד לי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: