מגוגל:אני מכיר תינוקת בת שנה שיש לה 4 שיניים למעלה ו4 למטה והיא חורקת אותן בצורה מזעזעת גם במהלך היום.(אולי היא מרוגשת מתגלית השיניים החדשות....)
אז זה רגשי?
מתחת לגיל ארבע לא סביר.אני מכיר תינוקת בת שנה שיש לה 4 שיניים למעלה ו4 למטה והיא חורקת אותן בצורה מזעזעת גם במהלך היום.(אולי היא מרוגשת מתגלית השיניים החדשות....)
אז זה רגשי?
מתחת לגיל ארבע לא סביר.
הבעיות הרגשיות מתחילות כשהשכל מתפתח
יוסיף דעת יוסיף מכאוב.
אם כי תינוק שעובר התעללות כן נראה אצלו דברים אחרים שמספרים על משהו רגשי שעובר עליו
משאירות חותם בנפש אכן.יוצאות לאור בדרך כלל בגיל גדול יותר.לתינוקות יש קשיים רגשיים, ועוד איך!
הם חווים את חוויותיה של אמא ברמות משתנות- תינוקות בעלי נפש רגישה חווים את אמא ברמות עמוקות מאוד.
כבר בשלב טרום הלידה יש חוויות רגשיות שמשאירות חותם בנפש, וזה לפני שלקחנו בחשבון נטיות תורשתיות מאמא או מאבא.
אז קשיים רגשיים יש גם בגיל הזה, אבל באופן מסתבר הם בד"כ פחות "כבדים" מקשיים בגיל מתבגר. כי הספיקו פחות לצבור אירועים שיעצימו אותם.
מה שכן- חריקת שיניים בגיל הזה לא נשמעת קשורה לקושי רגשי.
לא כ"כ נראה הגיוני.
הילדון בן 3.
מה עושים עם זה?
שומעים את זה בכל הבית
זה ממש עושה צמרמורות לשמוע את זה
ויותר מזה,מלחיץ אותי שהשיניים נפגעות מזה.
מה ניתן לעשות?
גם הבת שלי עוד לא בת שנה וחורקתאני מכיר תינוקת בת שנה שיש לה 4 שיניים למעלה ו4 למטה והיא חורקת אותן בצורה מזעזעת גם במהלך היום.(אולי היא מרוגשת מתגלית השיניים החדשות....)
אז זה רגשי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: