גם אצלירק אותי זה לקח לכיוון של צ'יפס?
אני הבנתי שזה שילוב של המילים פראנ'ץ וצ'יפס
רק אותי זה לקח לכיוון של צ'יפס?
אני הבנתי שזה שילוב של המילים פראנ'ץ וצ'יפס
כבר כמה שנים, כשהפונט מטריצה נוצר רק לאחרונה...הנה המותג הזה כבר בפעולה כמה שנים...
צפה בקובץ המצורף 674158
בטוח שהפונט מהוקצע, החללים שלו ממש לא סימטריים.. מה אומרים?לא מכיר מותגים חצופים..
אבל לא הייתי אומר שהפונט הזה משדר נועזות. נראה לי יותר מתאים ליומולדת או משהו קליל [בלי לפגוע כמובן..].
חפשו פונט אחר עוד פחות מהוקצע מזה
איזה מבאס..... וחשבתי שהמצאתי ת'גלגל חחחחהלוגו מדהים, אבל נראה חיקוי
כי פנרציפ זו גרפיקאית מאד מוכרת , המודעות שלה מופיעות בכח הפרסום ובעוד עלונים, וגם היא הולכת על סגנון של יציאה מהקופסא, נועזות.
אוי, איזה עצוב!איזה מבאס..... וחשבתי שהמצאתי ת'גלגל חחחח
אחרי שחפרתי בגוגל ובכל מיני מקומות, על אין ספור שמות בשביל לוודאות שאין שם שדומה לשם שחשבתי עליו.איזה מבאס..... וחשבתי שהמצאתי ת'גלגל חחחח
כל אחד הוא המקורי.אחרי שחפרתי בגוגל ובכל מיני מקומות, על אין ספור שמות בשביל לוודאות שאין שם שדומה לשם שחשבתי עליו.
וכל פעם חשבתי שהמצאתי את הגלגל...
בסוף בחרתי פאנץ' התחברתי אליו במשך תקופה, ו.................................................
פתאום אני מגלה פה ניקית, 102 שקוראת לעצמה בשם הזה
התבאסתי ממש!
הלכתי ושאלתי קולגות, מה עושים?! פדיחות! {זה היה אחרי כמה עבודות ממותגות} ואין לי יכולת להחליף עכשיו....
היו שצדדו לוותר על זה והיו שאמרו שזה לא נורא....
עד שאמר לי, אחד הניקים המקצוענים פה [לא מגלה מי... אבל אחד הטוביםםםם]
שבידול ויזואלי טוב יכול לכפר על שם תואם!
ולכן נשארתי עם זה... בהזדמנות עוד אעשה לעצמי לוגו מקצועי יותר...
אולי כדאי, לעלות את הדבר לדיון.... פה בפורום??
ופאנץ ' המקורי סליחה ממשש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: