למה???ודאי שנט פרי מה השאלה בכלל.
יש לקחת בחשבון שנטפרי הוקם שלא על מטרות רווח. וזה אומר שאכפת להם מההלכה הצרופה בלי פשרות. כמו שאמרו פה מה שאסור ישאר אסור. באחרים, ואני לא רוצה להזכיר דברים ספסציפיים, זה לא ככה, ויש שיקול, אמנם סמוי, אך מחושב היטב האם לפתוח ולהשאיר את הלקוח או לחסום ושיגיד לנו כל טוב, ויעבור למשהו יותר "מקל". וזה מה שעושה את ההבדל, לדעתי.
בחסימות אחרות ברמות מסוימות גם לא מינמיליות, יש פרצות, וחלקם של דברים חמורים, ודי בהערה זו.
אין תחליף לעין אנושית שתעבור תמונה תמונה, כמו שנותנים הכשר עוברים רכיב רכיב ולא אומרם שמה שהוא תבלין לא צריך הכשר כמו הבשר.
(גילוי נאות - לצערי אני לא בנט פרי מאיזה טעם)
(ומזמן חשבתי הרי בתוכנות גדולות וחברות גדלות משלמים להאקרים שיפרצו את המערכת, וכמו כן על אדם מהשורה שבא ואומר שהוא מצא פרצה משלמים לו על זה כסף, ודי בהערה זו)
פתוח לכולם עם סינון קפדני...איך הסינון בנטפרי
האם אליאקספרס פתוח
והאם פתוח לכולם
או שצריכים אישור מיוחד
ואם נמצאים בקהילהפתוח לכולם עם סינון קפדני...
https://www.prog.co.il/threads/הייתם-באתרוג-עברתם-לנטפרי-יש-לי-כמה-שאלות.374686/#post-5675112
תלוי באיזה קהילה, כל קהילה לגופהואם נמצאים בקהילה
האם גם פתוח
האם יש פה כאלו שרשומים בקהילות ואלי אקספרס ונקסט פתוחים להם
חבר שלי ביקש ממני לברר אותו דבר.שלום לכל הנטפריים
אני רוצה בעז"ה לעבור לנטפרי [הספק בזק] הכל נישמע מצוין ויעיל ,
בגדול הדבר היחיד שלא קיבלתי תשובה בפורום זה -אם ישנה אפשרות לוואטסאפ [אנדרואיד] במחשב נייד
תודה לכל העונים
אני מחוברת דרך בזק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: