מידע שימושי הייתי שם • מירון תשפ"ג

מצב
הנושא נעול.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
חזרתי ממירון!!!
הייתי שם 12 שעות! (סליחה מכל האלה שעמדו בכלל של ה5 שעות, זה היה בלתי אפשרי...)
חבל מאד. לפחות אל תכתבי ואל תקררי את מי שמתחשבים באחרים
שמעות.. זה המצב.. וסדרנית אחת היה לה ממש קשה, ובאותו רגע נכנסה סוג של שוטרת ושאלה אותה- הכל טוב? הם בסדר? את צריכה עזרה? (היא היתה בקטע של להעיף..)
והיא אמרה לאא! הכל טובבבבבבבבב!!!! מעולה!!!!!!!
ועוד אחת אמרה לה יאלה תתחילי להעיף אותן.. והיא אמרה לה אני לא מעיפה!!!!
ברור. כתבת בעצמך בפתיחת ההודעה :(

----------

משתמש מקצוען
מצטרך לכל מילה חזרתי לפני חצי שעה,
אחרי שנם שאני נוסע כולל בשנת האסון וכולל בשנה שעברה,
היה מיוחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד,
וזה מילה עדינה.
אני עכשיו אחרי כמה שעות שינה,
אז יש לי כמה דקות לכתוב,
תאמינו או לא אבל כן הם פשוט הוכיחו שהם יודעים את העבודה,
בכזו רגישות ובכזו אחריות,
מהרגע שאתה עולה לאוטובוס הנהג הראה לנו חוברת של אגד כתוב להם מלא הוראות ובפרט להתייחס יפה וכו',
לא להדליק רדיו, להתחשב ברגשות מודגש שוב ושוב,
כל הסדרניםוהשוטרים שבדרך כולם ביחס טוב,
מגיעים יחסית מהר לפי תנאי הדרך כמעט ללא עיכוב של שניה בשום מחסום,
וכשעליתי להר להיזכר בשנים הטובות הכל כיד המלך,
כמעט ואין שוטרים בקהל רק סנדרנים מעמך מוצבים בכל פינה אם אפודות זוהרת ובולטות,
עוזרים מקשיבים ''מכוונים'' ככה קראו להם אין לי מושג למה
הכל ברוגע ובשלווה באידיש ובערבית עסיסית,
אתה עולה לציון אין דחיפות הכל רגוע יכול לבחור מסלול כרצונך איטי או מהיר כמה סיבובים שתרצה אין שוטר לרפואה בציון רק אנשים מעמך כמוני וכמוך שמברכים ומאחלים שכל התפילות יתקבלו והכל בנועם מיוחד וואו איזה הרגשה מדהימה,
כן גם הייתי במקום ששקצת התחככו בשוטרים אבל זה היה בשוליים,
הכל היה מושלם אוכל מקומות לשבת למעלה ולמטה מקומות לרקוד להתפלל וכל מה שרצית,
וכל זה עוד לפני המתחם המדהים מתחם 89
הכל מסודר מרווח הכל בהתחשבות הכי גדולה שאפשר עבור הציבור שלנו
ודאי שמגיע שאפו גדול על כך בעיקר לשר מאיר פרוש ויוסי דייטש ואיתם עמם לכל הגורמים מהמשטרה ועד חברות ההפקה שעבדו סביב השעון,
הצלחתם ובגדול...

המקל והגזר

משתמש מקצוען
חזרתי עכשיו,
אין מילים!!!!
היה מאורגן בצורה מדהימה ומעוררת השתאות,
אשרי העם שככה לו,
הסדרניות היו אלופות ונעימות
והיה נראה שכולם רוצים לעשות רק טוב.

נסעתי מאשדוד למירון- שעתיים וחצי, בלי לעצור לאלפית השניה (הנהג בחניון יוקנעם אמר לסדרנים שהוא לירושלים...)
וממירון לאשדוד- שעתיים ורבע
הכל היה פתוח נסע טוב ב"ה מליון פעם

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
השנה קלטתי עד כמה צרם לי הנוכחות של השוטרים בכל פינה בשנים קודמות
לא שיש לי משהו אישי נגדם זה פשוט נותן קצת הרגשה מעיקה לראות כל הזמן מג"ב וכדו'.

שמתי לב שכשהגיעו אנשים שהחליטו שהם צריכים ללכת נגדם הזמן, אם הם הצליחו לעבור את הסדרנים בכח הסדרנים לא עשו מזה עסק כי לא כדאי לעשות רעש מכך ש2-3 אנשים עברו במקום הלא נכון העיקר שבאופן כללי הזרימה בכיוון הנכון, ולא נורא אם איזה ילד פרוע ירגיש גדול מכך שהוא הלך נגד הזרם וחסך 2 דקות.

כמה נקודות שכנראה ישפרו שנה הבאה.
בכניסה לציון השילוט לא היה ברור כל כך ואנשים התבלבלו בין המסלול המהיר לאיטי
ונתקלתי בלא קצת אנשים שרצו להכנס למסלול המהיר ולכן הלכו לאיפה שאין תור ארוך שזה איפה שאין סרט נע בכלל אלא מקום תפילה כמו בשנים קודמות.
הסדרנים ניסו לצעוק במגפון ולסביר לאנשים שלמסלול המהיר להצמד לימין אבל אנשים לא הבינו כל כך.
בפועל זה לא נורא סך הכל האנשים היו צריכים לצאת ולעשות את כל הסיבוב מחדש ואז ללכת במסלול הנכון.

הסדרנים הקנאים משום מה לא לבשו אפודים צהובים מה שקצת בלבל אנשים בשטח, השמועה אמרה שזה בגלל שעל האפודים הצהובים הודפס הסמל של הפרוייקטור הציוני, לכאורה היה כדאי לספק להם אפילו אפודים בלי שום סמל כדי שיהיה קל לזהות אותם (אולי עשו את זה בהמשך אני הייתי שם רק בתחילת הלילה).

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
והיא אמרה לה אני לא מעיפה!!!!
וואו איזה מרגש!!! איזה קידוש השם!
גם אני זוכרת מירון משנים קודמות, את החיילות של מג"ב שעמדו שם עם עיניים אטומות, ואני לא מצליחה להבין, הן לא יהודיות? הן לא רואות את השמחה וההתרגשות? הן לא רוצות להתפלל גם על עצמן? איך???
כל כך מרגש ונהדר לשמוע שאחיות שלנו עמדו שם וכיוונו את הנשים, מקנאה בהן על הזכויות שלהן!

יוסלה גולם

משתמש מקצוען
זה היה נפלא שבנפלא! זאל מען האבן געפועלט אלעס גוטס!
כל מה שהיה תחת הניהול של אברכים היימישע מאנ"ש, היה מוצלח, דפק, הסדר, התנועה, כה לחי!
וכל מה שהיה תחת הניהול של אחינו התועים החילונים או הבני דודים, התחבורה וכיו"ב, היה מזעזע, אפס!

ה' ישמור

משתמש רשום
גם אני הייתי ונהניתי מאוד מהסדר!

נקודה אחת לשיפור:

יש הרבה אנשים שמחפשים מקום ניטרלי לריקוד עם כל עם ישראל, משהו שפחות שייך בהדלקות מאורגנות שמקבלות את הגוון של הקהילה המארגנת.

המקום הטבעי לריקוד כזה הוא בחצר הציון האחורית - לשם הועברו הריקודים מחצר הציון.

הבעיה היא, שהמוזיקה שם צריכה עדכון דחוף!

בזמן שהייתי שם, היה בלתי אפשרי לרקוד לצלילי המוזיקה!

אני לא יודע האם בדיוק באותו זמן הקלריניסט זייף והשאר נאלצו להצטרף אליו,
או שאין 'אבא' לאירוע הזה שישקיע בסאונד מתקדם.

בסופו של דבר, האירוע שם הוא הוא המקום של הציבור כולו (כולל הנשים שצופות בו ברווח), וצריך לקבל יחס מיוחד ממארגני ההילולה!

יוחאי בן זוהר

משתמש רשום
חייבים לציין את ההצלחה המדהימה השנה במירון
הגעתי להר ראיתי את השוטרים בכניסה ליישוב וקצת נלחצתי
רק נכנסתי לדרך מהדרין ומיד רואים המון סדרנים או מכוונים איך שהם קראו לעצמם
מקבלים אותך בסבר פנים יפות מסבירים בדיוק לאן ללכת
הרגשתי בבית ר' שמעון חזר הביתה והחזיר את כולנו לבית שלו
מגיעים לציון ושמה יש סדר מיוחד שעשו השנה בהמון מחשבה כל כך מוצלח
אפשר גם להגיד תהילים במערה ואחרי זה לעבור ליד הציון ולהתעכב לשניה בצורה מסודרת וחייבים לציין שכל זה בלי גדרות ומחסומים
הציבור שלנו רוצה סדר ואם רק מדברים אלינו יפה ורוצים בטובתינו כולם ממושמעים
כל אחד עובר נותן נשיקה ותפילה קצרה ומיד מגיעים לחצר ושמה אפשר לרקוד לקול צלילי המוזיקה ברוב שמחה על היום הגדול
השנה היה משהו אחר מתמיד אף פעם לא זכינו לכזה הארת פנים מרשב"י
כמובן צל"ש לעסקנים שהשקיעו כל כך הרבה ימים ושבועות למען הצלחת ההילולא חן חן להם
אפשר לומר הם הצליחו בסייעתא דשמייא
תודה תודה תודה

יערי

משתמש מקצוען
גם אני הייתי ונהניתי מאוד מהסדר!

נקודה אחת לשיפור:

יש הרבה אנשים שמחפשים מקום ניטרלי לריקוד עם כל עם ישראל, משהו שפחות שייך בהדלקות מאורגנות שמקבלות את הגוון של הקהילה המארגנת.

המקום הטבעי לריקוד כזה הוא בחצר הציון האחורית - לשם הועברו הריקודים מחצר הציון.

הבעיה היא, שהמוזיקה שם צריכה עדכון דחוף!

בזמן שהייתי שם, היה בלתי אפשרי לרקוד לצלילי המוזיקה!

אני לא יודע האם בדיוק באותו זמן הקלריניסט זייף והשאר נאלצו להצטרף אליו,
או שאין 'אבא' לאירוע הזה שישקיע בסאונד מתקדם.

בסופו של דבר, האירוע שם הוא הוא המקום של הציבור כולו (כולל הנשים שצופות בו ברווח), וצריך לקבל יחס מיוחד ממארגני ההילולה!
דוקא אור הרשב"י באוהל שלהם למטה השקיעו רציני בתזמורת.

יערי

משתמש מקצוען
השנה קלטתי עד כמה צרם לי הנוכחות של השוטרים בכל פינה בשנים קודמות
לא שיש לי משהו אישי נגדם זה פשוט נותן קצת הרגשה מעיקה לראות כל הזמן מג"ב וכדו'.

שמתי לב שכשהגיעו אנשים שהחליטו שהם צריכים ללכת נגדם הזמן, אם הם הצליחו לעבור את הסדרנים בכח הסדרנים לא עשו מזה עסק כי לא כדאי לעשות רעש מכך ש2-3 אנשים עברו במקום הלא נכון העיקר שבאופן כללי הזרימה בכיוון הנכון, ולא נורא אם איזה ילד פרוע ירגיש גדול מכך שהוא הלך נגד הזרם וחסך 2 דקות.

כמה נקודות שכנראה ישפרו שנה הבאה.
בכניסה לציון השילוט לא היה ברור כל כך ואנשים התבלבלו בין המסלול המהיר לאיטי
ונתקלתי בלא קצת אנשים שרצו להכנס למסלול המהיר ולכן הלכו לאיפה שאין תור ארוך שזה איפה שאין סרט נע בכלל אלא מקום תפילה כמו בשנים קודמות.
הסדרנים ניסו לצעוק במגפון ולסביר לאנשים שלמסלול המהיר להצמד לימין אבל אנשים לא הבינו כל כך.
בפועל זה לא נורא סך הכל האנשים היו צריכים לצאת ולעשות את כל הסיבוב מחדש ואז ללכת במסלול הנכון.

הסדרנים הקנאים משום מה לא לבשו אפודים צהובים מה שקצת בלבל אנשים בשטח, השמועה אמרה שזה בגלל שעל האפודים הצהובים הודפס הסמל של הפרוייקטור הציוני, לכאורה היה כדאי לספק להם אפילו אפודים בלי שום סמל כדי שיהיה קל לזהות אותם (אולי עשו את זה בהמשך אני הייתי שם רק בתחילת הלילה).
לסדרנים הקנאים היה סרט זיהוי על היד עם המילים "משמש בקודש".
כמה יהודי וכמה היימיש...

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בנוסף ללקח שלמדו המארגנים והאחראים מגבוה
כנראה גם הציבור עבר שיעור לא פשוט...
כצופה מרחוק היה נראה על כל הפנים של החוגגים עננה של עצב
ולא השמחה של שנים עברו

איזהו

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
כפי שכולם כתבו כאן, יש לציין באופן מיוחד מאד את הפרויקטור ואת מאיר פרוש, ממש נפלא.
בפרט שהוא לקח דבר שהיו לו את כל הסיבות בעולם, למה להיכשל, ואז כולם היו בטענות עליו, ולהבנתי ממש רק לשם שמים קיבל זאת על עצמו, ולכן זכה לכזה סייעתא דשמיא.

2 נקודות לשיפור
1. טעון שיפור דחוף!!, דרך מהדרין מהאוטובסים (טרמינל 3) ולכאורה כבר ממתחם 89 (לא הייתי שם, אבל לכאורה כך נדמה לי שהיה). כמו כן ביציאה, היו שנים שהמנהרה וכל הדרך היו מהדרין (3 מסלולים גברים/נשים/משפחות).

2. זה לא כ"כ דחוף כמו הראשון, אבל זה היה כ"כ טוב, שחבל על זה. בציון עצמו, אמרו כל הזמן, שיש מסלול מהיר לנשיקה בציון, ומסלול איטי לתפילה כמו כל שנה. למעשה - כשאני הייתי (וכך במשך כ-3 שעות) שני המסלולים היו אותו דבר, אולי ממש טיפה יותר לאט, במסלול המהיר, היה תור ארוך מהחוץ ועד לקבר שזה ארך בערך 10/15 דקות. והמסלול האיטי, לא היה כמעט תור בחוץ, אבל התור הקצר בתוך הקבר לקח אותם 10/15 דקות. עכ"פ מה שצרם לי, הסדרנים אמרו כל הזמן שהתור האיטי הוא לתפילה במערה. למעשה נתנו ממש שטח קטן מאד מהמערה שיוכלו להתפלל, את כמעט כל המערה עשו לתור. חלק התור המהיר, היה מעולה. ליד זה היו צריכים אותו דבר, לתור ארוך איטי (מותר לו לקחת גם 30 דקות - זה הכוונה לאיטי), ולהקדיש את רוב רובו של הציון למי שרוצה לעמוד ולהתפלל (וכפי שכתבו 'על בסיס מקום פנוי'.

עכ"פ הנקודה הראשונה, קריטי! ואני חוזר על הראשונות, היה ממש נפלא

אחד העורכים

משתמש פעיל
עריכה תורנית
רק שניה לפני שאני חוטף 'דרימל' קצר אחרי כל הדבר הזה
חזרנו עכשיו
היה קשה מאוד להיות שם רק 5 שעות
זה פשוט תענוג כל דקה
מוצלח
מתקתק
מדהים
שמח
מרומם
נעלה
יפה
מושקע
נוח
היימיש
אנ"ש
ו..תוסיפו לבד
אין לי מה להוסיף על התגובות הנ"ל
הרגיש לי שם ממש 'ימות המשיח'
תודה ה'!!!!!!

ה' ישמור

משתמש רשום
טעון שיפור דחוף!!, דרך מהדרין מהאוטובסים (טרמינל 3) ולכאורה כבר ממתחם 89 (לא הייתי שם, אבל לכאורה כך נדמה לי שהיה). כמו כן ביציאה, היו שנים שהמנהרה וכל הדרך היו מהדרין (3 מסלולים גברים/נשים/משפחות).
מצטרף מאוד להנ"ל

לא היה שום מסלול לגברים בלבד עד למתחם החדש!

מהציון למתחם החדש היה קטע שעבר בתוך הדרך המרכזית,
ומהמתחם החדש לחניון לא היה אפילו קטע קצר של מהדרין,

דרך אגב, גם לבני עקיבא אין שום דרך מסודרת לגברים בלבד.
אני מתפלא על החסידויות שעושות שם הדלקה ולא מטפלות בזה.

הילוך גבוה

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
כצופה מרחוק היה נראה על כל הפנים של החוגגים עננה של עצב
ולא השמחה של שנים עברו
מעניין, אני דווקא חולק לחלוטין על הקביעה הזאת, הציבור נראה מאוד מאוד שמח, שמח שחזרנו לשמחה האותנטית והאמיתית של ר' שמעון

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה