אפשר להתקשר לשאול הוא מספיק אמין לאמר את האמת ואם לא הוא גם לא גובה כסףהוא יכול לעזור לילד בן שנתיים עם עצירות מאז הלידה?
אפשר להתקשר לשאול הוא מספיק אמין לאמר את האמת ואם לא הוא גם לא גובה כסףהוא יכול לעזור לילד בן שנתיים עם עצירות מאז הלידה?
הוא יחזיר לי על אבחון שגוי מלפני חמש עשרה שנה?אפשר להתקשר לשאול הוא מספיק אמין לאמר את האמת ואם לא הוא גם לא גובה כסף
לאאצל גסטרו ילדים הייתם?
אז זו הכתובת הראשונה (ולהערכתי כדאי להקדים....)
בריאות זה מאד יקר.מה, לא כל כך קשה ולא כל כך יקר בשביל לנסות...
אם היה מדובר על אדם שנותן שיקויים בלתי מזוהים הייתי יותר מבינה את החשש,בריאות זה מאד יקר.
אם ילד בן שנתיים עם עצירות קשה הולך לשם במקום לעבור אבחון אצל רופא מוסמך, זה נזק מאדדדדד יקר
ברור, לא במקום,אם ילד בן שנתיים עם עצירות קשה הולך לשם במקום לעבור אבחון אצל רופא מוסמך, זה נזק מאדדדדד יק
הרבה הורים הולכים מקסימום לרופא ילדים ומשם לאלטרנטיבי...ברור, לא במקום,
אלא במקום שמרגישים שרופא מוסמך לא מצליח לתת פתרון.
רוב האנשים לא עובדים בקביעת תורים.אם היה מדובר על אדם שנותן שיקויים בלתי מזוהים הייתי יותר מבינה את החשש,
ממה שהתרשמתי פה הוא רק אומר מה לא לאכול, מה שלכאורה לא אמור לסכן אף אחר לטווח הקצר של ההתנסות
אבל נניח שהוא יאמר להורים של הילד להפסיק לתת לו לאכול גזר וסוכריות קופצות- הוי אומר לא פעולה קיצונית/מסוכנת
ולאחר שבועיים של הקפדה על ההוראות ההורים יחוו מהפך ומערכת העיכול של הילד תהיה מאוזנת
איפה פה החשש?
נשמע שנכווית קשות.רוב האנשים לא עובדים בקביעת תורים.
מלאי האנרגיה שלהם לטפל בבעיה הוא מוגבל.
אם הם יעשו א' זה יהיה במקום ב'.
לא קשור לחוויה אישיתנשמע שנכווית קשות.
לרוב האנשים ישיבה של כמה דק' אצל היימליך + המתנה לתור +איזה 100 ש"ח שהוא גובה
לא זוללים את כל האנרגיה.
ויש הרבה אנשים שנגרם להם נזק מהרפואה הקונבנציונלית
ודוקא באלטרנטיבה מצאו פיתרון.
טרי טרי- תינוקת שאני מכירה, היתה מאושפזת כמה שבועות ולא ידעו מה יש לה
ויום אחרי שהיימליך אמר להם שלדעתו יש לה חור בוושט, מצאו את החור.
כאחת שלא מתמצאת ברפואה, אם רופא הילדים לא מפנה אותי הלאה, אין לי רעיונות יצירתיים אחרים לאן לפנות.רופא ילדים, במקרה הטוב רופא עור אחד.
זה לא היה האשמה להורים אלא תשובה לשאלה האם פניה לרפואה אלטרנטיבית היא במקום טיפול צריך ברפואה קונבנציונליתאז כן, היא במקום.כאחת שלא מתמצאת ברפואה, אם רופא הילדים לא מפנה אותי הלאה, אין לי רעיונות יצירתיים אחרים לאן לפנות.
ואני מאמינה שרובם עושים את זה מהמקום הזה.
כאמא לילדה עם אטופיק קלה, לעולם לא הייתי חושבת לפנות למישהו אחר מהנ"ל שלא בהפניית רופא ילדים.
ואני מעדיפה רפואה קונבנציונלית.
*לדעתךזה לא היה האשמה להורים אלא תשובה לשאלה האם פניה לרפואה אלטרנטיבית היא במקום טיפול צריך ברפואה קונבנציונליתאז כן, היא במקום.
ואכן סביר כדברייך שזה מחוסר ידע.
וכעת ברשותך אחזיר את הדיון למקורו:
האם ילד בן שנתיים עם עצירות קשה וממושכת צריך לפנות להיימליך?
לא.
הוא צריך לראות קודם כל רופא גסטרו מומחה לילדים.
שניהם מזהים רק תגובה של נוגדנים מסוג ige ולא שום תגובה אחרת.רופא אמר לי פעם שבדיקת אלרגיה - גם תבחין וגם דם מזהה רק פגיעה במערכות הגוף אבל לא רגישות
אכןאגב לפעמים אפילו המומחים הכי גדולים יכולים לפספס
רגישויות או אלרגיות שאתם עצמכם יכולים לזהות-שלא עושה לכם/לילדכם טוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: