מידע שימושי היזהרו לפני שאתם קונים !!!!!

#מולטי#

משתמש מקצוען
קנינו לא מעט פעמים במחסני חשמל ותמיד היינו מרוצים ,
גם דרך האתר וגם בחנויות, מעולם לא נתקלתי בבעיות. ואין לי שום אחוזים מהם.
דבר אחד שכן היתה בעיה זה מיחם לשבת שהיה כתוב שהוא מאושר לשבת ובפועל האישור כבר פג תוקף.
מצטרפת להמלצה, גם אני קונה שם די הרבה ותמיד מרוצה!

מאירקה'

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
אגב ידוע, שביקורות ברשת צריך לקחת בעירבון מוגבל, כי מי שמרוצה לא חושב לכתוב (חוץ אם הבעה"ב מבקש - וכבר היה לעולמים...), ורק אם יש טענות אז כותבים, מישהו אמר לי שעל כל ביקורת שלילית צריך לשים 3 ביקורות טובים - אבל כמובן למיחש בעי.....
ממש מעניין הטענה שלך, כי אם כן האנשים השתנו פתאום מאמצע שנת 2022? עד אז היו להם ביקורות מצויינות, ומאז הכל שלילי. מה השתנה?

אפרת.מ.

משתמש רשום
מצטרפת להמלצה, גם אני קונה שם די הרבה ותמיד מרוצה!
אנשים לא כותבים סתם..
לפי התיעודים ב-ZAP נראה שבעבר הם היו בסדר גמור- ניתן לראות קריאות לפני 2022..
מאז 2022 משהו שם קרה - רואים את זה על התגובות של אנשים,
אנחנו גם נכווינו מהם,
המכירה הייתה בסדר גמור- אח"כ השירות מזעזע- ממש פינג פונג, ונציגים שעונים אחרי כמה ימים במייל תשובות לא קשורות- אני חושבת שזה משהו שנהיה בשנים האחרונות,
ביטלנו עסקה דרך חברת האשראי,

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה