היום מצאתי את עצמי פעמיים מעירה לאנשים על כך שהם מצלצלים בפעמון של הדלת עוד לפני שהם דופקים.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הסיבה לכך שהם היחידים יכולה להיות גם זאת:
הם היחידים שהגיעו לדלת ביתינו לאחר עשרות (או מאות ?) דלתות, עשרות בנינים, טיפוס במדרגות וירידתן, והרבה פעמים גם לאחר נסיעה בין-עירונית (ובנוסף לאחר עבודה סיזיפית יומ-יומית כזאת מלווה בהרבה מפח-נפש, בנוסף ל"צרה" עצמה), כך שהעירנות נפגמת, העיקר הגענו לעוד דלת, ואין יכולת לבדוק מה כתוב, ואם בכלל כתוב. לפעמים העבודה נעשית לאחר סף יכולת העבודה, מה שנקרא "במסירות נפש", (ובכלל בכלל בכלל, לא קל לנו כעת להכנס לנעליים האלו ולהרגיש מה משמעות הדברים. ברוך השם לא נזקקתי לזה). כך שקשה למסור את הנפש גם לקרוא מה כתוב על כל פעמון.

לאחר הרבה דלתות שלא נפתחו,
וכאלו שנפתחו רק לאחר צלצול כזה.
והכל תחת הלחץ של המצוקה הממשית (מי יכול לתאר מה זה מצוקה ממשית. ממשית) של הבן/האח/האב/החבר וכו'.

אז על זה באמת קשה לדבר.
אבל בלי לדבר על זה... יש לקחת בחשבון שלפעמים מדובר במי שנמצא כעת הרחק הרחק מביתו, ובלא"ה הוא במצב גופני תשוש (רגליים שבורות, רעב וצמא נורא וכו'), הוא נכסף בכל מאודו (אינני משתמש בביטוי של היפך החיים) להשתרע על מיטה, אבל הוא עושה עוד מאמץ קטנטן בעיר הזאת לפני שהוא עוזב אותה. קשה לנו לשפוט אותו בשביל כך. למרות שנראה שנצא צודקים במשפט.

אני באמת לא יכולה להבין את המקום שלהם ושאף פעם לא אוכל, אבל יש אנשים שאוספים ויש אנשים אוספים (ואינני משתמשת בביטוי הדוחה לאנשים אלו), וההסברים שלך אמורים להיות תקפים לרובם, בזמן שאני יכולה רק מלראות אותם (...) לדעת אם הם יצלצלו ללא הפסקה כאילו זה הבית שלהם ונעלתי אותו או לא. אני כמעט אף פעם לא טועה, לצערי.

פופקורן- עיצוב מקפיץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
באמת מציק. אבל לא הייתי מעירה על זה כי אולי זה נראה להם לגיטימי,
הייתי מעירה לכאלה שמצלצלים בפעמון כמה פעמים!!!
אם לא פתחתי לך את הדלת אחרי צלצול אחד בפעמון שהעיר את כל הבית והבניין,
אז אחרי 3 כן אפתח???????

לא מבינה... :/

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה