איך מבטלים??? אני גרה בשכירות ויש בדירה פעמון עם צלצול כזה חזק שמסוגל להעיר פילים משנתם (כלומר את בעלי).אם זה מפריע- תבטלי [או רק כשאת הולכת לנוח]
אם את כן מעוניינת בפעמון- תחליפי את הצלצול הצורמני במנגינה עדינה
לנו יש כזה פעמון שמצלצל במנגינה עדינה וכל פעם שמצלצלים אנחנו מתחילים לרקוד.
לא ממש.
לצלצל בפעמון לפני שדופקים, שקול לקרוא במלוא הדציבלים למישהו, במקום לפנות אליו בקול סביר.
הפעמון קיים כדי שאם לא עונים לדפיקה, וזה משהו דחוף, אפשר לצלצל (בדיוק כמו צעקה).
אם באמת יש ילדים שנהנים מההצקה הזאת, הם לא באמת יודעים מה הם עושים, ואתם לא צריכים לסבול.איך מבטלים??? אני גרה בשכירות ויש בדירה פעמון עם צלצול כזה חזק שיכול להעיר פילים משנתם (כלומר את בעלי).
שלא לדבר על ילדי השכנים שכשהם באים לדפוק הם רצים ישר לפעמון ולוחצים ממושכות, גם בשעות מנוחה בצהריים
ואם הקבלן שם פעמון מבהילנ.ב. בינינו, יש היום מנגינות כאלה יפות בתור צלצול. אם בחרתם לשים פעמון מבהיל מה לכם כי תלינו על השימוש בו?
ולא בא לכם להחליף פעמון בדירה שלא שלכם
סליחה שאני מעיר.
רוב אלו שאוספים צדקה בביתינו הם אנשים שלא נותרה להם ברירה וכדי להביא פת לחם הם נאלצים לכתת רגליהם מדלת לדלת עם כל המאמץ והבזיון שבדבר.
לא מגיעה להם הנימה הזו.
ישנו פסוק במשלי י"ח כ"ג, רש מדבר בתחנונים ועשיר עונה בעזות! וזו הסיבה להפחתה בהכנסות השנוררים שמעיזים לצלצל בדלת בלי לדפוק לפני"ז גם בשעות מנוחה של ילדים בבית.אותי לימדו שכשרוצים משהו מבקשים יפה, לא דורשים.
אנשים בונים על זה שאם הפעמון מפריע הרי שהוא מנותק, כמו בבית שלנו למשל.
ודרך מצויינת לדון לכף זכות ולהבין שגם מה שלי ברור כשמשמדהים ומרתק- כמה אנשים שונים זה מזה חיים באותו עולם, ואיך כל אחד שופט את כל העולם מנקודת מבט צרה שלו
בפסוק כתוב תחנונים ידבר רשישנו פסוק במשלי י"ח כ"ג, רש מדבר בתחנונים ועשיר עונה בעזות! וזו הסיבה להפחתה בהכנסות השנוררים שמעיזים לצלצל בדלת בלי לדפוק לפני"ז גם בשעות מנוחה של ילדים בבית.
לצלצל בפעמון לפני שדופקים, שקול לקרוא במלוא הדציבלים למישהו, במקום לפנות אליו בקול סביר.
הפעמון קיים כדי שאם לא עונים לדפיקה, וזה משהו דחוף, אפשר לצלצל (בדיוק כמו צעקה).
אצלי יש פעמון כמו לכל הדירות בשכונתנו..אני חושבת שזה מתחלק למי שיש לו פעמון בבית או לא.
לי למשל אין פעמון כי לא עלה בדעתי להתקין כזה דבר
אבל שאני מגיע לבית עם פעמון אני לא חושבת פעמים אם לצלצל
חשבתי עד היום שמי שהתקין פעמון כי הוא מעונין שיצלצלו לו.
אצל המטפלת של הקטן שלי יש פעמון
ועד שאני מגיע עם העגלה הילדים רצים קדימה וישר מצלצלים
כשאני מגיע הדלת כבר פתוחה
אם הם ידפקו לא ישמעו אותם עד מחר..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: