תח"צ הידעת שהפטור על ילד קטן מוגבל לילד אחד בלבד??

גלגל הצבעים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה והפקת סרטים
חבל שבטיסות זה לא ככה
אתה גם יכול לומר חבל שאין פיצה חינם מתחת לגיל 5....
זה חוק חסר היגיון, זה סה''כ הטבה שנתנה הממשלה לנוסעי התחבורה הציבורית שבמימון שלה.

אפונה וגזר

משתמש פעיל
אז שלא יהיו טעויות נוספות.. ופקחים שינקבו ברב-קו
גם בטיסה אותו דבר.. הפטור עד גיל שנתיים (ז"א תשלום מינימלי של 100-250$ במקום 500-1500$) זה מקביל לאדם לטיסה..
(ושם ממש מקפידים שיהיה על האדם המבוגר בהמראה נחיתה)
בטיסה זה כמעט בלתי אפשרי ליסוע לבד עם 2 תינוקות מתחת לגיל שנתיים, כך שזה תאורטי ביותר. התינוק לא מקבל מושב, ונמצא אצל ההורה כל הטיסה (בטיסות ארוכות אפשר לקבל עריסה, שעוזרת רק עד הגיל שהתינוק נעמד/גבוה, ולא בזמן המראה/נחיתה)

rachelita

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מדובר על כל התחבורה הציבורית ללא הבדל
אני לא הצלחתי להבין משם שמדובר על כל התחבורה הציבורית. (ולעומת זאת, באתר רכבת-ישראל היה רשום באופן מפורש שלא צריך לשלם...)

בכל מקרה, לפני נסיעה ברכבת ממליצה לברר את העניין, ולא להסתכן בקנסות...

משה 05276

משתמש מקצוען
אני לא הצלחתי להבין משם שמדובר על כל התחבורה הציבורית. (ולעומת זאת, באתר רכבת-ישראל היה רשום באופן מפורש שלא צריך לשלם...)

בכל מקרה, לפני נסיעה ברכבת ממליצה לברר את העניין, ולא להסתכן בקנסות...
אני מקווה שזה מספיק ראיה
1708376917067.png

rachelita

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מקווה שזה מספיק ראיה
צפה בקובץ המצורף 1581492
לא התכוונתי באופן כללי על האתר, אלא על השאלה הספציפית שהתעסקה ב'אוטובוס' ולא ב'רכבת'.
בכל מקרה מסתבר שהצדק עמך. הסתכלתי בפרסומים של הרשות הארצית לתח"צ ונראה שאכן איך החרגה בין נסיעה ברכבת לנסיעה באוטובוס.

בהצלחה

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
היום נסעתי עם שני ילדיי 2-4 ברכבת הקלה, עלה פקח וטען שאני צריך לשלם על ילד אחד שכן הפטור מתשלום לילד עד גיל 5 הוא מוגבל לילד אחד בלבד. אמרתי לו שזה לא מופיע בשום מקום.
אבל מסתבר שהוא צודק, לדעתי זה חוק לא הגיוני וגם לא מדריכים בתחנות לשלם עבור ילד נוסף אבל זה ככה.
כל זכות תחבורה ציבורית
זה ככה מאז שאני מכירה תחבורה ציבורית....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה