אתה גם יכול לומר חבל שאין פיצה חינם מתחת לגיל 5....חבל שבטיסות זה לא ככה
זה חוק חסר היגיון, זה סה''כ הטבה שנתנה הממשלה לנוסעי התחבורה הציבורית שבמימון שלה.
אתה גם יכול לומר חבל שאין פיצה חינם מתחת לגיל 5....חבל שבטיסות זה לא ככה
בטיסה זה כמעט בלתי אפשרי ליסוע לבד עם 2 תינוקות מתחת לגיל שנתיים, כך שזה תאורטי ביותר. התינוק לא מקבל מושב, ונמצא אצל ההורה כל הטיסה (בטיסות ארוכות אפשר לקבל עריסה, שעוזרת רק עד הגיל שהתינוק נעמד/גבוה, ולא בזמן המראה/נחיתה)אז שלא יהיו טעויות נוספות.. ופקחים שינקבו ברב-קו
גם בטיסה אותו דבר.. הפטור עד גיל שנתיים (ז"א תשלום מינימלי של 100-250$ במקום 500-1500$) זה מקביל לאדם לטיסה..
(ושם ממש מקפידים שיהיה על האדם המבוגר בהמראה נחיתה)
בציטוט שהבאת מדובר על נסיעה באוטובוס, לא ברכבת ישראל.
מדובר על כל התחבורה הציבורית ללא הבדלבציטוט שהבאת מדובר על נסיעה באוטובוס, לא ברכבת ישראל.
אני לא הצלחתי להבין משם שמדובר על כל התחבורה הציבורית. (ולעומת זאת, באתר רכבת-ישראל היה רשום באופן מפורש שלא צריך לשלם...)מדובר על כל התחבורה הציבורית ללא הבדל
אני מקווה שזה מספיק ראיהאני לא הצלחתי להבין משם שמדובר על כל התחבורה הציבורית. (ולעומת זאת, באתר רכבת-ישראל היה רשום באופן מפורש שלא צריך לשלם...)
בכל מקרה, לפני נסיעה ברכבת ממליצה לברר את העניין, ולא להסתכן בקנסות...
לא התכוונתי באופן כללי על האתר, אלא על השאלה הספציפית שהתעסקה ב'אוטובוס' ולא ב'רכבת'.אני מקווה שזה מספיק ראיה
צפה בקובץ המצורף 1581492
כהערת אגב התשלום יכול להיות גם פחות ממאה דולר לילד מתחת גיל שנתייםגם בטיסה אותו דבר.. הפטור עד גיל שנתיים (ז"א תשלום מינימלי של 100-250$ במקום 500-1500$)
תלוי בחברה ובטיסה..כהערת אגב התשלום יכול להיות גם פחות ממאה דולר לילד מתחת גיל שנתיים
זה ככה מאז שאני מכירה תחבורה ציבורית....היום נסעתי עם שני ילדיי 2-4 ברכבת הקלה, עלה פקח וטען שאני צריך לשלם על ילד אחד שכן הפטור מתשלום לילד עד גיל 5 הוא מוגבל לילד אחד בלבד. אמרתי לו שזה לא מופיע בשום מקום.
אבל מסתבר שהוא צודק, לדעתי זה חוק לא הגיוני וגם לא מדריכים בתחנות לשלם עבור ילד נוסף אבל זה ככה.
כל זכות תחבורה ציבורית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: