הכל בסדר.תודה
אבל איזה פחד, המחשב כותב לי אזהרה שתוספים מסוג גוגל אפס עלולים לפגוע במחשב שלי , האם בטוח שאני רוצה להמשיך?
מה לענות לו??
תאשרו.
הכל בסדר.תודה
אבל איזה פחד, המחשב כותב לי אזהרה שתוספים מסוג גוגל אפס עלולים לפגוע במחשב שלי , האם בטוח שאני רוצה להמשיך?
מה לענות לו??
תודהתאשרו.
כמו שכבר ענו - לא, זה עובד רק על הטקסט שלך במחשב שלךבלת"ק
השאלה אם למי שאני מתכתבת איתו אין את התוסף - האם הוא יראה את סימני הפיסוק כמו שאני רואה אותם, או לפי איך שהצ'אט הרגיל היה עושה?
כי אם כן, אז מה זה מועיל לי בעצם??
לכל דבר טוב יש מניעות ובלבולים. צריכים לזנק מעליהם בפראות אגב צווחות עידוד עצמי, וזהותודה
מה לענות לו??
מהיכן אתם מנסים להוריד?אני מנסה להוריד את התוסף וכותב שגיאה 404
מה אפשר לעשות?
לא, מהלינק שנתתם לי.מהיכן אתם מנסים להוריד?
צודק!לא, מהלינק שנתתם לי.
לא, מהלינק שנתתם לי.
זה מה שכתבו לי במקום אחר:צודק!
כעת אני רואה שגם אצלי זה לא קיים.
נראה שנמחק מהחנות משום מה, כי גם בחיפוש אני לא מוצא את זה...
נכון. וזה מה שכתבתי הודעה אחת אחרי...:זה מה שכתבו לי במקום אחר:
גוגל הסירו את זה, ניתן להוריד מהאתר שלו.
https://softwares.center/hangouts-rtl/
ולהתקין לפי המדריך https://netfree.link/wiki/תוספים_ל-Google_Chrome
מצאתי משהו..
נסו להוריד את הקובץ הזה:
https://send.magicode.me/send-file/file/24a626b84c44a98844886e33b80015a385640550/download
ולגרור אותו לעמוד התוספים.
יכול להיות שהם יכולים להכין גם לפיירפוקס.רבותי, לאחר ההבהרה של @תודה רבה! שהתוסף אינו עובד בפיירפוקס. הבנתי מדוע התוסף לא ירד ולא פעל.
תודה לכולכם על הרצון הטוב!
כנראה שאצטרך לסבול את כל הבלאגן של סימני הניקוד, ויהיה זה לכפרת עוונותיי, אמן סלה ועד!!!
לא צריך להתייחס.ניסיתי גם אני להוריד את התוסף והתוצאה היא חלונית בראש המסך:' לא ניתן להוסיף אפליקציות, תוספים וסקריפטים של משתמש מהאתר הזה'. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
למי פונים בעניין?יכול להיות שהם יכולים להכין גם לפיירפוקס.
השאלה כמה משתמשים יש ביחס לכרום?
זה המייל של המפתח: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>למי פונים בעניין?
לאחרונה, עברתי לפיירפוקס בגלל שהכרום עשה לי בעיות. ב"ה מרוצה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: