זה מה שאני לא אוהבת.לא מפסיקים לקטר אבל פוחדים לעזוב
בגלל הטיפולי שיניים שבלאומית אין עזרה.זה באמת מרגיז!
אבל זה מוזר לי.
בכל מיקרה, למה עברת מלאומית?
אני מאד רציתי לעבור בחזרה ללאומית אך מכיוון שהתחלתי במכבי שלי טיפול כלשהו שאמרו לי לפני ששילמתי בפרוש שאחרי 3 טיפולים אני יכולה לקבל החזר ממכבי, ובסוף אחרי 3 טיפולים שרציתי החזר אמרו לי שבגלל ששילמתי ביותר צ'קים ההחזר יהיה רק אחרי 5 טיפולים, תכלס כבר עבר שנתיים מאז התחלתי את הטיפול ולא קיבלתי שום החזר מכיוון שבין טיפול לטיפול צריך לחכות חודשיים ואחרי 4 טיפולים לא יכלתי להמשיך כי אני ב"ה בהריון. ואם הייתי עוזבת לא הייתי מקבלת החזר.זה מה שאני לא אוהבת.
מי שלא מרוצה-שיעזוב!
אנשים מתלוננים ומרכלים אבל נשארים באותה קופה.
מי שלא טוב לו שיחפש מקום טוב יותר בשבילו, אין ענין רק ללכלך...
הפיקציה של מכבי שלי ורפואת השיניים זה רמאות אחת גדולה
חוץ מטיפולי שיניים משמרים שזה עולה רק 22 ש"ח כל השאר זה גניבה מוחלטת
לדוג'
טיפול שורש
עקירה של שן ושתל
יצא הבדל של אולי 100 שקל במרפאה פרטית וזה אחרי 50%..
או לדוגמא הם פשוט ממציאים חורים מתחת לאדמה או שן שעשו לה רק טיפול שורש הם אמרו שצריך לעקור ולעשות שתל כדי שירוויחו יותר\
צילום CT ראש לשיני בינה בפרטי עולה 300 אצלהם 279 אחרי 50%
הבנתם את העיקרון
בקיצור שטויות במיץ גזר כל הפרסומות על מכבי שלי
זה ילמד בבתי ספר לשיווק איך לקחת כסף מהציבור בלי לתת לו כלום!!!!!!!!!!!!!!!
אנחנו עשינו ניתוח כזה בבי"ח פרטי(לא אסותא- מה שיש לנו באזור המגורים) וגם לא שילמנו כלום- מאוחדת שיא (אולי 33 ש"ח השתתפות עצמית של טופס 17). לפי הידוע לי זה חלק מהסל ביטוחים החדש מה1.1.18 - חברה שלי עשתה את אותו הניתוח אצל אותו מנתח חודשיים לפנינו (אנחנו בחודש ה-2 והיא ב-12..)וזה כן עלה לה(לא יודעת כמה בדיוק)@פרינטופ רחובות
מענין מה שאת אומרת... עשינו ניתוח להסרת השקד השלישי באסותא בשר"פ- מאוחדת שיא
את בטוחה שלא שילמת שקל ?
מענין אם אפשר לקבל החזר רטרו 5 שנים?
אנחנו עשינו ניתוח כזה בבי"ח פרטי(לא אסותא- מה שיש לנו באזור המגורים) וגם לא שילמנו כלום- מאוחדת שיא (אולי 33 ש"ח השתתפות עצמית של טופס 17). לפי הידוע לי זה חלק מהסל ביטוחים החדש מה1.1.18 - חברה שלי עשתה את אותו הניתוח אצל אותו מנתח חודשיים לפנינו (אנחנו בחודש ה-2 והיא ב-12..)וזה כן עלה לה(לא יודעת כמה בדיוק)
לא מאמינה שתוכלו לבקש החזר כי זה חידוש בסל. בכל אופן לנסות תמיד אפשר-לדעתי.
התבקשתי לפרסם פה, הכותבת קוראת את התגובות
מה שמאוד מרגיז פה זה כך:
למה חבר מכבי-שלי, שרוצה להינתח באסותא - שכוווווולם יודעים שייך למכבי, בודק באתר זכויות מכבי וקורא מילים מתקתקות איך שחברי מכבי יש להם זכות להינתח באסותא "רק" צריכים לשלם השתתפות עצמית... ואז כשבודקים מה זה ה"רק" הזה מתברר שלמנתח טוב, המחיר הינו קרוב לעשר אלף שקל!!!! וכל מנתח דופק שם מחירים לפי גודל האגו...
ויתרה מכך, שזה פי שתיים מרגיז, מתי שהוא בוכה על כך לחברו, שהוא חבר במאוחדת... (שהם לכאורה זרים באסותא שהוא "בית מכבי") הוא מגלה שחברו שילם על אותו מנתח ואותו ניתוח פחות משלוש אלף ש"ח!!!!!!! הוא לא מאמין לו, אז הולך לאתר מאוחדת, ומחפש ניתוחים... סוג ניתוח.. ומה רואה? שהמחיר נקבע לפי הניתוח ולא לפי המנתח!. ואז פותח רשימה של המנתחים בהסדר ומגלה שם את כל המנתחים מנופחי האגו של 10 ו11 אלף מאסותא... ולחברי מאוחדת-שיא עולה אך ורק 2971ש"ח!!!!!
היתכן דבר כזה?????
הזרים מקבלים מחיר יותר זול ביותר משליש מהחברים?????
זה מה שנקרא "עם חברים כאלו מי צריך אויבים???
באופן כללי כל מרפאות השיניים של הקופות מנסות לעשוק אותך ולהוציא ממך כמה שיותר סתימות (הם יודעים שאנחנו בקושי משלמים על זה)יש למאוחדת מרפאות שיניים למשל? איך המחירים? איך הטיב?
במודיעין עילית יש למכבי כל בקר חוץ מיום רביעי מוקד נשים ויש בו הכל
מוניטור אולטראסאונד ורופא/ת נשים
וכן גם בערב
הלכתי פעם למרפאת שיניים לביקורת (מאוחדת)באופן כללי כל מרפאות השיניים של הקופות מנסות לעשוק אותך ולהוציא ממך כמה שיותר סתימות (הם יודעים שאנחנו בקושי משלמים על זה)
לגבי הטיב צריך לברר בכל מרפאה על הרופאים, כי לפעמים הם חופשי מכניסים רופאים סנדלרים שלא בדיוק יודעים מה הם עושים.
אני עצמי נכוותי עם כמה וכמה... (גם במאוחדת וגם במכבי)
וסתם כך, תמיד כדאי ללכת לרופא פרטי לשמוע עוד חוות דעת.
(הלכתי לרופאה פרטית שאמרה לי על 2 סתימות שורש + סתימה והרופא של מכבי "מצא" לי בכל שן כמעט טיפול שורש או סתימה.. אמרתי לו שלום ולא להתראות. שיחפש מישהו אחר לעשות עליו את הכסף!)
גם אני, לפני כמה שבועות הייתי בביקורת בקופת חולים והכל היה תקין.הלכתי פעם למרפאת שיניים לביקורת (מאוחדת)
הייתי בטוחה שצריך סתימה.
הרופא עשה צילום ואמר לי שיש חור כל כך קטן, שממש חבל לעשות סתימה בשביל זה, ושאמשיך לעקוב עוד חצי שנה.
שאלתי אותו כמה פעמים אם הוא בטוח ו-כן
אז גם זה יש.. ממש לא חיפשו מה לעשות לי
תנסי להוריד את הביטוח המשלים ותראי איך פתאום החור צריך סתימה ואולי אפילו טיפול שורשהלכתי פעם למרפאת שיניים לביקורת (מאוחדת)
הייתי בטוחה שצריך סתימה.
הרופא עשה צילום ואמר לי שיש חור כל כך קטן, שממש חבל לעשות סתימה בשביל זה, ושאמשיך לעקוב עוד חצי שנה.
שאלתי אותו כמה פעמים אם הוא בטוח ו-כן
אז גם זה יש.. ממש לא חיפשו מה לעשות לי
ברגע שאני מורידה (וכבר הורדתי)תנסי להוריד את הביטוח המשלים ותראי איך פתאום החור צריך סתימה ואולי אפילו טיפול שורש
משום מה כל עוד את בביטוח הכי גבוה הם אומרים שהכל בסדר למרות שלא כי הם רוצים לחסוך ברגע שתורידי תגלי כמה עבדו עליך
מנסיון מר
אז אם הרופא לא מטפל הוא לא בסדר והוא רוצה לחסוך לקופת חולים.תנסי להוריד את הביטוח המשלים ותראי איך פתאום החור צריך סתימה ואולי אפילו טיפול שורש
משום מה כל עוד את בביטוח הכי גבוה הם אומרים שהכל בסדר למרות שלא כי הם רוצים לחסוך ברגע שתורידי תגלי כמה עבדו עליך
מנסיון מר
הציעו לי לבטל את הביטוח המשלים כי הוא עולה יותר יקר מרופאי שיניים פרטיים.את לא רוצה לנצל. נכון. אבל אם צריך לנצל חלילה גם אז לא תצפי לקבל תמורה עבור מה שכבר שילמת?
על זה מדברים כאן... (פותח האשכול)
כנ"ל.בעשור האחרון 8 עקירות
4 שתלים
עוד 12 כתרים או יותר
טיפולי שורש וסתימות.
בתחילה עוד לא היה מכבי שלי אלא רק זהב עם 30%
לקחתי את ההצעה של מכבי ל3 רופאים פרטים בבני ברק
ועדיין מכבי יצא זול יותר.
בגל השני של הטיפולים כבר היה מכבי שלי.
שם הפער היה משמעותי בטירוף.
לא רואה איך אפשר לומר שטיפולי שיניים במכבי לא משתלמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: