יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.משפחה מאופקים שברחה בחמישי וחוזרת מחר @יהלומים
יש לה דרך לקבל גם תעסוקה לילדים?
דחוףףףף 6 ילדים הגדול בן 7
בדירה צפופה
אשמח לכל מידע בנידון
או שיפנו לצדקות שמשון וישאלו אם נשאר.
יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.משפחה מאופקים שברחה בחמישי וחוזרת מחר @יהלומים
יש לה דרך לקבל גם תעסוקה לילדים?
דחוףףףף 6 ילדים הגדול בן 7
בדירה צפופה
אשמח לכל מידע בנידון
מוכרחה לשתף. באמת חשבתי למי צריך לומר תודה.איזה כיף לראות את זה אצלכם!
באמת עבדנו על זה מאוד אינטנסיבי!
אשמח לצטט אותך באשכול לבקשת תרומות למשחקיםמוכרחה לשתף. באמת חשבתי למי צריך לומר תודה.
אנחנו גרים באופקים, וביום חמישי בלילה- שישי עברתי רגעים לא קלים. כל המכרים שלנו אמרו לי שאני חייבת להתאוורר ולצאת מאופקים קצת, אבל זה לא התאפשר במציאות. וחשבתי איך אני יוצאת מזה ומכניסה שבת בשמחה וברוגע עם 5 ילדות מתוקות שלא נותנות לי שניה מנוחה.
עשיתי מה שעשיתי והצלחתי איכשהו להניע את הבית לקראת שבת, ואז הגיעה ההודעה על החלוקה של המשחקים. כל כך שימח אותי שיהיה משהו שישמח את הילדות שנשארו פה כמעט לבד. המון חברות שלהן עזבו את העיר. זה פשוט עשה לנו את השבת.
המסר שרציתי להעביר הוא שתדעו כמה ששימחתם בדברים האלו הרבה יותר מהשווי הכספי שלהם (שהוא גם המון להערכתי). אני חושבת שאם היו מביאים לי 500 ש"ח לקנות מה שאני רוצה, זה לא היה משמח כמו הערכה הזאת שהגיעה לקראת שבת ברגע הכי הכי נכון!!!
תודה ושוב תודה. מה שאמרתי כאן זה מעט, אין לי אפשרות להביע במילים את ההערכה הרבה שאני רוכשת לכל השותפים לדבר. אשריכם ישראל!!!
בשמחהאשמח לצטט אותך באשכול לבקשת תרומות למשחקים
רק באישור כמובן
לי זה הראה פתאום שיש המון אנשים באופקים....מוכרחה לשתף. באמת חשבתי למי צריך לומר תודה.
אנחנו גרים באופקים, וביום חמישי בלילה- שישי עברתי רגעים לא קלים. כל המכרים שלנו אמרו לי שאני חייבת להתאוורר ולצאת מאופקים קצת, אבל זה לא התאפשר במציאות. וחשבתי איך אני יוצאת מזה ומכניסה שבת בשמחה וברוגע עם 5 ילדות מתוקות שלא נותנות לי שניה מנוחה.
עשיתי מה שעשיתי והצלחתי איכשהו להניע את הבית לקראת שבת, ואז הגיעה ההודעה על החלוקה של המשחקים. כל כך שימח אותי שיהיה משהו שישמח את הילדות שנשארו פה כמעט לבד. המון חברות שלהן עזבו את העיר. זה פשוט עשה לנו את השבת.
המסר שרציתי להעביר הוא שתדעו כמה ששימחתם בדברים האלו הרבה יותר מהשווי הכספי שלהם (שהוא גם המון להערכתי). אני חושבת שאם היו מביאים לי 500 ש"ח לקנות מה שאני רוצה, זה לא היה משמח כמו הערכה הזאת שהגיעה לקראת שבת ברגע הכי הכי נכון!!!
תודה ושוב תודה. מה שאמרתי כאן זה מעט, אין לי אפשרות להביע במילים את ההערכה הרבה שאני רוכשת לכל השותפים לדבר. אשריכם ישראל!!!
תודה רבהבשמחה
איך יוצרים איתכם קשר???יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.
הם באופקים עכשיו?איך יוצרים איתכם קשר???
הלואי.....
אנחנו לא בקהילה אז מקווה שבאמת יגיע, איך מחלקים אותן?@פנינה ריימונד
מעניין, הגיע אליכם הערכות האלו?
חוזרים בצהריםהם באופקים עכשיו?
מעדיף לא לתת פרטי קשר בפומבי
אולי בהודעה פרטית.
נשמח מאד אם תעדכנו כאן, תודה!מהחמ"ל נמסר
שהודעה מסודרת בעניין תצא בזמן הקרוב ממש
בטעות התגובה נכתבה לי 3 פעמים
אמרו איפה?אומרים שם שמי שלא מקבל את ההודעה בדקות הקרובות ייצור קשר עם הקופה המקומית
מי שיש לו את המספר שיביא כאן
אשתדל לברר
עוד משהו: ביקשו לציין כי החלוקה רק לשוהים כעת בנתיבות בלבד אין לקחת עבור אחרים בשופו"א
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: