דרוש מידע הטבות לדרומיים-מלחמת חרבות ברזל

חודו של כל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
משפחה מאופקים שברחה בחמישי וחוזרת מחר @יהלומים
יש לה דרך לקבל גם תעסוקה לילדים?
דחוףףףף 6 ילדים הגדול בן 7
בדירה צפופה:(
אשמח לכל מידע בנידון
יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.
או שיפנו לצדקות שמשון וישאלו אם נשאר.

yoni770

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איזה כיף לראות את זה אצלכם!
באמת עבדנו על זה מאוד אינטנסיבי!
מוכרחה לשתף. באמת חשבתי למי צריך לומר תודה.
אנחנו גרים באופקים, וביום חמישי בלילה- שישי עברתי רגעים לא קלים. כל המכרים שלנו אמרו לי שאני חייבת להתאוורר ולצאת מאופקים קצת, אבל זה לא התאפשר במציאות. וחשבתי איך אני יוצאת מזה ומכניסה שבת בשמחה וברוגע עם 5 ילדות מתוקות שלא נותנות לי שניה מנוחה.
עשיתי מה שעשיתי והצלחתי איכשהו להניע את הבית לקראת שבת, ואז הגיעה ההודעה על החלוקה של המשחקים. כל כך שימח אותי שיהיה משהו שישמח את הילדות שנשארו פה כמעט לבד. המון חברות שלהן עזבו את העיר. זה פשוט עשה לנו את השבת.
המסר שרציתי להעביר הוא שתדעו כמה ששימחתם בדברים האלו הרבה יותר מהשווי הכספי שלהם (שהוא גם המון להערכתי). אני חושבת שאם היו מביאים לי 500 ש"ח לקנות מה שאני רוצה, זה לא היה משמח כמו הערכה הזאת שהגיעה לקראת שבת ברגע הכי הכי נכון!!!
תודה ושוב תודה. מה שאמרתי כאן זה מעט, אין לי אפשרות להביע במילים את ההערכה הרבה שאני רוכשת לכל השותפים לדבר. אשריכם ישראל!!!

@YB@

משתמש פעיל
אנחנו גרים באופקים, וביום חמישי בלילה- שישי עברתי רגעים לא קלים. כל המכרים שלנו אמרו לי שאני חייבת להתאוורר ולצאת מאופקים קצת, אבל זה לא התאפשר במציאות. וחשבתי איך אני יוצאת מזה ומכניסה שבת בשמחה וברוגע עם 5 ילדות מתוקות שלא נותנות לי שניה מנוחה.
עשיתי מה שעשיתי והצלחתי איכשהו להניע את הבית לקראת שבת, ואז הגיעה ההודעה על החלוקה של המשחקים. כל כך שימח אותי שיהיה משהו שישמח את הילדות שנשארו פה כמעט לבד. המון חברות שלהן עזבו את העיר. זה פשוט עשה לנו את השבת.
המסר שרציתי להעביר הוא שתדעו כמה ששימחתם בדברים האלו הרבה יותר מהשווי הכספי שלהם (שהוא גם המון להערכתי). אני חושבת שאם היו מביאים לי 500 ש"ח לקנות מה שאני רוצה, זה לא היה משמח כמו הערכה הזאת שהגיעה לקראת שבת ברגע הכי הכי נכון!!!
תודה ושוב תודה. מה שאמרתי כאן זה מעט, אין לי אפשרות להביע במילים את ההערכה הרבה שאני רוכשת לכל השותפים לדבר. אשריכם ישראל!!!
אשמח לצטט אותך באשכול לבקשת תרומות למשחקים
רק באישור כמובן

חודו של כל

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
לי זה הראה פתאום שיש המון אנשים באופקים....

@YB@

משתמש פעיל
תודה רבה
כאן

נועה ב

משתמש מקצוען
יש לנו קצת תעסוקה לחלק להם באופקים.
איך יוצרים איתכם קשר???
הלואי.....
32.png

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai

yoni770

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לכל המעוניינים, יש את הקו של "לשכת התעסוקה לילדים" עם סיפורים מאד יפים שפתוחים בחינם בגלל המצב.
המספר 02-3137171 (שלוחה 8)
רק תכינו מספיק מטענים או בטריות רזרביות בבית- כי הילדים יגמרו לכם כל הזמן את הבטריה...

אומרים שם שמי שלא מקבל את ההודעה בדקות הקרובות ייצור קשר עם הקופה המקומית
מי שיש לו את המספר שיביא כאן
אשתדל לברר
עוד משהו: ביקשו לציין כי החלוקה רק לשוהים כעת בנתיבות בלבד אין לקחת עבור אחרים בשופו"א

@YB@

משתמש פעיל
תודה
אומרים שם שמי שלא מקבל את ההודעה בדקות הקרובות ייצור קשר עם הקופה המקומית
מי שיש לו את המספר שיביא כאן
אשתדל לברר
עוד משהו: ביקשו לציין כי החלוקה רק לשוהים כעת בנתיבות בלבד אין לקחת עבור אחרים בשופו"א
אמרו איפה?

חשמלוש

משתמש פעיל
נראה לי שבבזאר שטראוס יש הנחה
הייתי שם ביום שישי והייתה מישהי מאשקלון היא הייתה צריכה להראות את ת.ז

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים