58*12=696כן ולא
מקבלים 550 ש"ח פעם בשנה בתו קניה ברשתות מובילות
וגם אפשרות הטענה של 500 ש"ח נוספים ב40% בחגים, 30% בד"כ
וכל מיני הטבות מזדמנות
בהחלט, מנסיוןועוד שאלה: אם אני חברה בהסתדרות המורים של אגו"י, האם אפשר להצטרף גם כחברה בארגון המורים?
לא, רק אם חברים במקביל גם בארגון המוריםהמבצע תקף גם להסתדרות המורים של אגודת ישראל?
מצטרפת לקניה אם מתארגנת קבוצהאם יש כ"כ ביקוש ניתן אולי להתארגן לקבוצת רכישה ולהגיע למחירים טובים, אולי לא עד כדי כך כמו המחיר שלהם, אבל עדיין מחיר טוב אני לא חושב שארגון המורים מסבסד פה מאות שקלים...
מי מכיר איזה חנות שתשתף פעולה
גם מתענינתמצטרפת לקניה אם מתארגנת קבוצה
עלה ל60 לפני תקופה..58*12=696
.....
מתי זה צהריים? 13? 15? 17?מכירה נוספת תתקיים ביום רביעי 7.4.21 בשעות הצהריים
לא נראה לי שמוכרי המחשבים מסתובבים באשכול הזה. אולי כדאי לפתוח אשכול חדש רק על העניין הזהנו מי מכיר איזה מוכר מחשבים שייתן לנו מחיר טוב כמעט המחיר שנותנים הסתדרות המורים במחשב דומה ללא שום כרטיס (מלבד כרטיס אשראי)
נראה לי יהיה פה קבוצת רכישה גדולה
שמתי הפניה לאשכול בפורום תוכנות חומרה ורשתות.לא נראה לי שמוכרי המחשבים מסתובבים באשכול הזה. אולי כדאי לפתוח אשכול חדש רק על העניין הזה
מצטרפת לקניה אם מתארגנת קבוצה
גם מתענינת
גם מתעניינת
גם מתעניינת
מוציאים מכרז:לא נראה לי שמוכרי המחשבים מסתובבים באשכול הזה. אולי כדאי לפתוח אשכול חדש רק על העניין הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: