הכי הכי טוב
משתמש פעיל
מעונינת לקנות
למי יש להציע? באיזה מחיר?
תודה רבה
למי יש להציע? באיזה מחיר?
תודה רבה
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
א. לא כל האנשים בעולם לא גומרים חודש.
ב. לא הכרחתי אף אחד לקנות.
ג. אני לא ארגון חסד, אני בנאדם פרטי שיש לו מה לעשות עם הכסף (למשל לקנות מחשב חדש שמתאים לצרכים שלי או צדקה וחסד).
ד. גם ארגון המורים לא ארגון חסד - אני משלמת על הסבסוד הזה מידי חודש כבר שנים ארוכות. אף אחד לא מחלק מתנות חינם.
ה. אני משערת שכל מוצר שאת קונה בחנות, המוכרים עושים על זה כסף. אני מאוד מקווה בשבילם שתהיה להם ברכה בכסף.
ו. המחשב כבר נמכר כך שלא רלוונטי. (הקונה שמח לקנות בזול למרות שידע שאני קניתי בזול יותר).
ז. מאחלת לך ולכל משתמשי האתר ולכל בית ישראל פרנסה בשפע מתוך שמחה וטוב לבב!
נ.ב.
חשבתי לא להגיב, אבל אני חייבת לך הכרת הטוב מסיבה מסויימת, אז בכל אופן טרחתי להסביר את עצמי.
סליחה!!המחיר עלה ל2600
מחיר ללקוח, או למוכר? אפשר קישור (אם ישנו)?עולה בחוץ בלי מערכת הפעלה בסביבות 1850 ש"ח.
לשניהם...מחיר ללקוח, או למוכר? אפשר קישור (אם ישנו)?
ומה לגבי הדגם הבא: Dell Vostro 3500/Core i3-1115G4?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: