כנראה הבורסה לא פעלה היום בגלל ההפגנותמה הסיבה שהפעילות מתחילה ב-4?
הבורסה בישראל נפתחת ב-9
כנראה הבורסה לא פעלה היום בגלל ההפגנותמה הסיבה שהפעילות מתחילה ב-4?
הבורסה בישראל נפתחת ב-9
לא נכנס לכל ההשמצות בהודעה ואסור לאף אחד כולל לכל ח"כ שהוא לדבר נגד גדולי ישראל,במחילה מכבודכם אני אגיד את מה שאני חושב ומרגיש
עומר בר לב לא חשב שנייה משהון נגד כבוד הרב אדלשטיין
הוא באמת חושב שהחרדים הם משתמטים וכו' ולכן הוא בא להביע את כאבו ותו לא
לבא ולצאת נגד החברה בחרמות זה צחוק אחד גדול
ומה אשמים כל החברה בזה
בגלל שפגעו בכבודם ובגאוותם של מוטי פלאי ושאר חכ"י דגל התורה
זה שח"כ מדגל התורה יכלו לפני שנה לדבר נגד גדולי הדור זה היה מותר להגיד על אחד מצדיקי הדור שהוא שורף את הספינה מותר
אבל כשחילוני מגיע ומחה על משהו נכון לשיטתו ותאמינו לי שהרב אדשטיין לא שמע את זה בכלל ולכן צריך להחרים את החברה זה כבר עבר את הגבולות
אני רוצה שיחרימו את חכ"י ד"ת שמזלזלים תדיר בגדולי ישראל אם הם לא הולכים לפי שיטתם ולא את חברת אנג'ל שמחלקת כל שבוע אלפי כיכרי לחם בחינם בכל השכונות
מוטי בר לב הוא לא אדם פרטי, והוא צריך לחשוב הרבה שניות לפני שהוא משתתף בהפגנות ומחאות מכל סוג שהוא.במחילה מכבודכם אני אגיד את מה שאני חושב ומרגיש
עומר בר לב לא חשב שנייה משהון נגד כבוד הרב אדלשטיין
הוא באמת חושב שהחרדים הם משתמטים וכו' ולכן הוא בא להביע את כאבו ותו לא
לבא ולצאת נגד החברה בחרמות זה צחוק אחד גדול
אפשר להביא את כל התשובה פתוח, זה חסום בקישור.נשאל באתר דין.חרם נגד אנג'ל | דין | שאל את הרב
שאלה: שלום רב,האם מותר לעודד ולהיות חלק בחרם נגד אנג'ל שיוצר לחברה נזקים כספיים גדולים?הנזק נגרם לכל בעלי המניות בחברה (זו חברה ציבורית) שלא אשמים בכך…איך ההתייחסות מבחינה הלכתית לנושא? תודה רבה. תשובה: שלום וברכה המצב היום במדינת ישראל, הוא שלמרות שהיו בחירות, ולמרות שיש כאן ציבור ענק שרוצה...din.org.il
שאלה:אפשר להביא את כל התשובה פתוח, זה חסום בקישור.
הרב גרשון אדלשטיין אומר בשיחותיו לא לצאת להפגין ושזה לא דרך היהדות
תוצאות החרם
מפגינים בבני ברק שורפים לחמים של אנג'ל
הנה התשובהנשאל באתר דין.חרם נגד אנג'ל | דין | שאל את הרב
שאלה: שלום רב,האם מותר לעודד ולהיות חלק בחרם נגד אנג'ל שיוצר לחברה נזקים כספיים גדולים?הנזק נגרם לכל בעלי המניות בחברה (זו חברה ציבורית) שלא אשמים בכך…איך ההתייחסות מבחינה הלכתית לנושא? תודה רבה. תשובה: שלום וברכה המצב היום במדינת ישראל, הוא שלמרות שהיו בחירות, ולמרות שיש כאן ציבור ענק שרוצה...din.org.il
עמר בר לבמוטי בר לב
למה חסום?אפשר להביא את כל התשובה פתוח, זה חסום בקישור.
שמעת על הפגנות?הרב גרשון אדלשטיין אומר בשיחותיו לא לצאת להפגין ושזה לא דרך היהדות
(הוא יכל ברגע להורות למאות תלמידי הישיבה לצאת להפגין נגדם בשעת מעשה)
ככה מוחים על פגיעה בכבודה, כל ידי עשית משהו שנוגד את רוחו?
למה חסום?
זה אתר למענה הלכתי... (פתוח לי בנתיב)
לכאורה לא דומה משום גם הגרי"ג חתום כל שנה על מכתב לא ללכת לאתרים מחללי שבתהרב גרשון אדלשטיין אומר בשיחותיו לא לצאת להפגין ושזה לא דרך היהדות
ככה מוחים על פגיעה בכבודו?, על ידי עשית משהו שנוגד את רוחו?
מי זה הרב שעונה שם?נשאל באתר דין.חרם נגד אנג'ל | דין | שאל את הרב
ולכן? אנחנו אלו שצריכים ללכת להפגין?מוטי בר לב הוא לא אדם פרטי, והוא צריך לחשוב הרבה שניות לפני שהוא משתתף בהפגנות ומחאות מכל סוג שהוא.
האם נראה לך שהפגנה היא דרך טובה להביע את דעתך?
אם כואב לו והוא חולק על הגריג הוא יכול לעלות במדרגות ביתו ולשטוח בפניו את משנתו.
הפגנה זו לא דרך מחאה לגיטימית בפני מנהיג רוחני.
סורי, לא הבנתי מה אתה רוצה לומרלכאורה לא דומה משום גם הגרי"ג חתום כל שנה על מכתב לא ללכת לאתרים מחללי שבת
מצטערתהגבתי לתגובה שכתבה והביאה כתבה על הפגנה נגדית בבני ברק
אולי תקראי מה שאני כותבת ולמה אני מגיבה לפני שאת עונה?
חח זה שריפת חמץ בערב פסחהרב גרשון אדלשטיין אומר בשיחותיו לא לצאת להפגין ושזה לא דרך היהדות
ככה מוחים על פגיעה בכבודו?, על ידי עשית משהו שנוגד את רוחו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: