הפעילות מתחילה היום בשעה 16:00רק תסבירו לי , למה מניית אנג'ל לא זזה היום במילימטר ? הגזענים האלה לא מאמינים לחרדים ?
שלחתי את מחאתי, תשלחו כמה שיותר!!
מה החשבון ? החרם עלה לאויר כבר ב11 ומשהו !יראו שינויים מ 16:00
אני לא מבין את הדיון כל אדם שעובר על רצון ה' ומחלל שבת זה בעיה חמורה
אבל לא בטוח שאני ה"אדם הפרטי" צריך להחרים אותו,
אבל חברה שמחללת שבת בהחלט צריך להחרים אותה
במקרה של בר לב זה לא החברה שעושה משהו לא טוב אבל מצד שני ל"בר לב" יש תפקיד ייצוגי שאין לנו שום רצון שהוא יהיה בתפקיד הזה במיוחד לא אחרי מה שהוא עשה הבוקר ולכן אנחנו מחרימים וכנ"ל צריך להחרים חברה שמחללת את כבוד השבת וכו'
לכל המשווים לחילול שבת - שם הוא לא עושה את זה במטרה להכעיס אלא כדי להרויח כסף , והוא גם לא מבין שכשהוא מחלל שבת הוא פוגע גם בנו ,
לעלומת זאת במקרה הזה , מדובר נטו בהתרסה
תיקנתי את הניסוח תסתכל בהודעה שלימה החשבון ? החרם עלה לאויר כבר ב11 ומשהו !
אולי באמת תתן לנו שיעור מה בדיוק דרך התוירה?דרך התורה איננה בחרמות ונקמות .
מה הסיבה שהפעילות מתחילה ב-4?תיקנתי את הניסוח תסתכל בהודעה שלי
פעילות המסחר מתחילה בשעה 16:00.מה החשבון ? החרם עלה לאויר כבר ב11 ומשהו !
שכל ישרבמחילה מכבודכם אני אגיד את מה שאני חושב ומרגיש
עומר בר לב לא חשב שנייה משהון נגד כבוד הרב אדלשטיין
הוא באמת חושב שהחרדים הם משתמטים וכו' ולכן הוא בא להביע את כאבו ותו לא
לבא ולצאת נגד החברה בחרמות זה צחוק אחד גדול
ומה אשמים כל החברה בזה
בגלל שפגעו בכבודם ובגאוותם של מוטי פלאי ושאר חכ"י דגל התורה
זה שח"כ מדגל התורה יכלו לפני שנה לדבר נגד גדולי הדור זה היה מותר להגיד על אחד מצדיקי הדור שהוא שורף את הספינה מותר
אבל כשחילוני מגיע ומחה על משהו נכון לשיטתו ותאמינו לי שהרב אדשטיין לא שמע את זה בכלל ולכן צריך להחרים את החברה זה כבר עבר את הגבולות
אני רוצה שיחרימו את חכ"י ד"ת שמזלזלים תדיר בגדולי ישראל אם הם לא הולכים לפי שיטתם ולא את חברת אנג'ל שמחלקת כל שבוע אלפי כיכרי לחם בחינם בכל השכונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: