מי בתל אביב נכנס לחנות לקנות לחם??אין מצב...
5000 בחורים מול מאות אלפי תושבים
אולי הערבים שבונים,
השאר אוכלים אוכל אורגני או מתורבת...
מי בתל אביב נכנס לחנות לקנות לחם??אין מצב...
5000 בחורים מול מאות אלפי תושבים
לא התיימרתי לפסוקרק לעשות סדר בנידון ההלכתי
האיסור הנדון הוא הלכות דיבור מזיק - לשון הרע
ההיתר הנדון תלוי בהיתרי לשון הרע לתועלת
צודק, אני אכן מעודכן מאתרי החדשות.ראית רמקולים ברחובות??
לא ראיתי הסרטות של רמקולים רק אדם שהקליט את עצמו ושלח בקבוצות הווצאפ כאילו יש רמקולים...
מה הקשר?למיטב ידיעתי,
כרגע אין לחם של אנג'ל מקמח שנטחן לאחר הפסח,
אז כבר יש כמה מאות משפחות שמחרימות את אנג'ל תקופה.
נראה לי שהסיסמה צריכה להיותסיסמת המאבק!
אם אין תורה... אין קמח!!!
הוא תינוק שנשבה, והתינוק הזה מקבל עכשיו שיעור חשוב ואולי יתבגר קצת.אם אנחנו בגישה שהוא חילוני, מסכן, תינוק שנשבה, לא מבין מחייו, אז למה פה נזעקנו
מחר הם יזמינו מאנג'ל חצי כמות כי הם ידעו שאין ביקוש , ואם גם את זה ישאירו על המדפים אז למחרת הם לא יזמינו מהם בכלל !אבל זה מוצרים שאנג'ל כבר סיפקה לסופר
ההפסד פה הוא להם לא לאנג'ל...
לא דיברתי עליוהוא תינוק שנשבה, והתינוק הזה מקבל עכשיו שיעור חשוב ואולי יתבגר קצת.
זו אינה דרך להשפיע על תינוקות שנשבו לחזור בתשובהלמה אנחנו לא מחרימים כל חברה בבעלות אדם שלא שומר שבת
אז מה אם היא כתבה,כבר כתבת את זה בתחילת האשכול פעמיים...
את צודקת לגמרי ובאמת יש הרבה אנשים שלא מפרנסים מחללי שבת אם יש להם ברירה!סתם מחשבה כזו
למה לא חם לנו כל כך שאנחנו מפרנסים את מי שמבזה דבר יום ביומו את אבא שלנו מלך העולם
למה אנחנו לא מחרימים כל חברה בעלת מנהל ואפילו יו"ר דירקטוריון שביזה את אבא שלי וממשיך ומבזה
למה אנחנו לא מחרימים כל חברה בבעלות אדם שלא שומר שבת, לכול הפחות במקרה שיש לנו תחליפים של בעלות חרדית.
יו"ר הדיקטוריון מבזה את אבא שלנו האמיתי, הקב"ה, הוא מחלל שבת בפרהסיה, זה אמור לגרום לנו לא לקנות באנג'ל
אלא מה, אנחנו אנוסים? אין תחליף? אולי
בר לב הוא אדם שמבזה את אבא שלי שבשמיים, ובזה את גדול הדור,
אם אנחנו בגישה שהוא חילוני, מסכן, תינוק שנשבה, לא מבין מחייו, אז למה פה נזעקנו
ואם לא, אז למה לא עשינו אתמול חרם על אנגל עד שימנו יו"ר דירקטוריון שומר שבת?
שיטה מצוינת לחיים:כלל חשוב לחיים:
don't feed the troll - Wiktionary, the free dictionary
en.wiktionary.org
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: