מכירה משהי שעושה את זה?למי שלא רוצה להחליק אפשר לעשות קרטין בלי השלב של ההחלקה- מה שנקרא שיקום קרטין
זה נע בין גלי למתולתל עדין
מכירה משהי שעושה את זה?למי שלא רוצה להחליק אפשר לעשות קרטין בלי השלב של ההחלקה- מה שנקרא שיקום קרטין
זה נע בין גלי למתולתל עדין
מה שבאישור משרד הבריאות זה בסדר, ככה אני הבנתי כשביררתי.שמעתי שבהחלקת קראטין יש לפעמים חומרים מסוכנים, איך אפשר לבדוק את הענין
זה מה שאני מחפשת משהי שעושה החלקת קראטין באישור משרד הבריאות,מה
מה שבאישור משרד הבריאות זה בסדר, ככה אני הבנתי כשביררתי.
שימי לב שזה מאוד מדקק את השיעראשמח לשמע מנסיון על מי שעשתה החלקת קרטין ואם היו תוצאות יפות,
וכן שמות של כאלו בבני ברק
אניאבל בכל זאת, אני לא מכירה אף אחת שהתחרטה על ההחלקה שלה.
אני עשיתי אצלהמישהי שמעה על איילת עושמי? איך היא?
אני עשיתי אצלה
מרוצה מאדדדד
אח"F עשיתי שורשים אצל מישהי אחרת והייתי הרבה פחות מרוצה
עכשיו חוזרת אליה...
היא ממש תותחית
עושה טבעי ממש
אוחחחאני
חפפתי בהיסטריה אחרי הההחלקה כדי להוריד כמה שיותר את החומר
זה דיקק לי את השיער בצורה הזויה, היה נראה נורא
לא חזרתי על הטעות הזו
ולמדתי לאהוב את התלתלים
לוודא שהחומר שמשתמשים בו מאושר מטעם משרד הבריאות ולגבי השאלה עשיתי אצל אחת מרגלית משולם תותחיתת פשוט זה המס שלה 0542666673 עשיתי לפהי שנה וחוץ משורשים פעם אחת ההחלקה ניראית כמו חדשההשמעתי שבהחלקת קראטין יש לפעמים חומרים מסוכנים, איך אפשר לבדוק את הענין
עשית קרטין אצלה או אורגנית?לוודא שהחומר שמשתמשים בו מאושר מטעם משרד הבריאות ולגבי השאלה עשיתי אצל אחת מרגלית משולם תותחיתת פשוט זה המס שלה 0542666673 עשיתי לפהי שנה וחוץ משורשים פעם אחת ההחלקה ניראית כמו חדשהה
מכירה, אבל איזה איזור את מחפשת?זה מה שאני מחפשת משהי שעושה החלקת קראטין באישור משרד הבריאות,
מכירה משהי
.
כן!יש משהי שעושה קרטין עם אישור משרד הבריאות?
בני ברק והסביבהמכירה, אבל איזה איזור את מחפשת?
מספר פלאפון?כן!
רונית כהן מי שאני עשיתי אצלה
אז אינלי איך לעזור לךבני ברק והסביבה
הבנתי, תודה לך,אז אינלי איך לעזור לך
אני מכירה מהצפון.
בכל מקרה, בהצלחה וכל מחליקה שאת הולכת אליה את יכולה לבקש לראות את הבקבוק של החומר החלקה ולראות שכתוב שם אם זה ברשיון משרד הבריאות.
את יכולה לבקש גם מהמחליקה לראות תעודה שהיא בכלל למדה איך לעשות את זה, הרבה משתמשות בחומרים מאושרים אבל לא למדו איך לעשות את זה בכלל, זה הרבה יותר מסוכן וגם לא בריא- השיער נהיה דק יותר כתוצאה מתלישת יתר של שערות, שמות את החומר על הקרקפת עצמה ולא על השורש וכו'.
תבדקי את זה גם, וגם מחירים, אני עשיתי ב550 ואני הולכת לשורשים פעם בשנה ב350.
תבדקי שלא סוחטים אותך בכסף, יש הרבה שרלטנות בתחום הזה כיום.
תצליחי
מביתרמספר פלאפון?
איפה היא גרה?
אשמח לקבל
בירושליםמכירה משהי שעושה את זה?
זה רק לכאלה שהתלתלים שלהן מתחילות מהשורשיםמכירה הרבה שעשו.
מהמם והכללל אבל----------- לחצי שנה. אחרי חצי שנה בערך גדלים שורשים והשיער נראה רע.
צריך לעסק הזה תחזוקה וכסף נזיל.
אבל בכל זאת, אני לא מכירה אף אחת שהתחרטה על ההחלקה שלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: