מענין, אני יודעת על דברים אחרים.החלקה אורגנית.
לפני שנתיים היא עשתה יפנית וגם אותו דבר...
אולי תלוי בסוג שיער.
מענין, אני יודעת על דברים אחרים.החלקה אורגנית.
לפני שנתיים היא עשתה יפנית וגם אותו דבר...
אני אשמח. שאלונת: האם שאת יוצאת מהאמבטיה השיער חלק ממש כמו לפני שנכנסתזה מאוד תלוי בסוג שיער..
לי יש שער מתולתל מאוד.. עשיתי החלקה אורגנית לפני חודש והשיער שלי מקלות
כמובן משתמשת בשמפו ומסיכה.
אוכל לתת טלפון של זאתי שעשיתי אצלה, היא מירושלים.
מומלצת מאוד.
אחרי אמבטיה הוא גם מקלות? או שצריך לייבש עם פן וכ' וכ'...זה מאוד תלוי בסוג שיער..
מומלצת מאוד.
שמת לב? שנינו עם אותה הודעה, כנראה מדובר בבעיה מוכרת דיהאחרי אמבטיה הוא גם מקלות? או שצריך לייבש עם פן וכ' וכ'...
אם כן אני אשמח מאד שתכתבי מי עשתה לך כי אחותי ממש מאוכזבת..
מי הם? באיזה אזור? מה קורה אחרי האמבטיה?חיה וריצייל
אני אשמח. שאלונת: האם שאת יוצאת מהאמבטיה השיער חלק ממש כמו לפני שנכנסת
או את צריכה להעביר פאן וכאבי ראש מהסוג הזה??
אחרי אמבטיה הוא גם מקלות? או שצריך לייבש עם פן וכ' וכ'...
אני אשמח. שאלונת: האם שאת יוצאת מהאמבטיה השיער חלק ממש כמו לפני שנכנסת
או את צריכה להעביר פאן וכאבי ראש מהסוג הזה??
אחרי אמבטיה הוא גם מקלות? או שצריך לייבש עם פן וכ' וכ'...
לכל מי שרוצה החלקה מדהימה, עם שיער חלק גולש..בעקרון אחרי אמבטיה נראה לי בכל ההחלקות צריך לעשות פן כדי שישמר הצורה החלקה....
וואלה נכון...כנראה באמת משהו נפוץ.שמת לב? שנינו עם אותה הודעה, כנראה מדובר בבעיה מוכרת דיה
איזה שיער היה לך לפני ההחלקה?וואוווווווווווו. אני פשוט לא מאמינה.. אני מרוצה ברמותת
השיער פשוט מדהים.. רך וחלק.. עם ברק. וטבעי.. (וממש לא קרשים..) בלי צורך בפן או מחליק בכלל.. ובלי שום הגבלות.. של ים/ סוג שמפו/ מס' חפיפות, וכל ההגבלות למינהן..
בטוח איילת? לא יעל מהדר גנים?שמעתי המלצה על אחת תותחית- שעושה החלקה אורגנית- איילת מפ"ת (וגם יחסית זולה לשוק..)
וראיתי תמונות של השיער של חברות שעשו אצלה (אפילו אחרי שנה..). והשיער חלק, גולש. מדהים!
הלכתי אליה בעצמי, ואני יכולה לומר רק- וואוווווווווווו. אני פשוט לא מאמינה.. אני מרוצה ברמותת
השיער פשוט מדהים.. רך וחלק.. עם ברק. וטבעי.. (וממש לא קרשים..) בלי צורך בפן או מחליק בכלל.. ובלי שום הגבלות.. של ים/ סוג שמפו/ מס' חפיפות, וכל ההגבלות למינהן..
ממליצה בכל פה, ואני לא מקבלת אחוזים על זה.. פשוט חבל לי שעוד מישהו יעבור את עוגמת הנפש שעברתי..
מי שמעונינת בתמונות של השיער שלי של לפני ואחרי, או בפרטים נוספים, יכולה לפנות באישי.
כן. איילתבטוח איילת?
שלחתי בפרטיוואלה נכון...כנראה באמת משהו נפוץ.
איזה שיער היה לך לפני ההחלקה?
גם אחרי אמבטיה??
משתמשת בשמפו ומרכך רגילים??
אם כן זה נשמע ממש מדהים אולי קצת פנטסטי הייתי אומרת.
אשמח מאד למוע פרטים כמו חחיר וכ'
תודה!
את יכולה לשלוח לי באישי?זה מאוד תלוי בסוג שיער..
מומלצת מאוד.
כמה זה עלה?אני עשיתי החלקה אורגנית אצל חיה וריצייל הם יקרות מאוד, אבל שווה כל שקל(אני יחפש את המס' שלהם)
זה החזיק מעולה.
רוב הבנות שעשו החלקה ולא החזיק זה בגלל שהם עושות במקומות פשוטים וזולים....
החלקה אורגנית זה נראה טבעי.
ויפנית רובם נראה שיער פחות טבעי....(זה מאוד תלוי בסוג שיער ולכן ברוב המקומות הם מיעצים לכל אחת מה שמתאים לה...)
יש לך את המספר שלה?לכל מי שרוצה החלקה מדהימה, עם שיער חלק גולש..
ולא, אני לא אומרת את זה עכשיו כמו כל הספריות שמבטיחות הרים וגבעות.. ואפילו בקעה את לא מקבלת בסוף
אני אומרת את זה מניסיון אישי על עצמי.
גם אני נדפקתי. על אף שהלכתי למספרה של מישהי שנמצאת בתחום כבר מלאא שנים.עם אינספור המלצות על כל סוגי עיצובי השיער. בהחלקה- התאכזבתי קשות..[והיא לוקחת מחיר יקר מאדד ] השיער נשאר נפוח, הייתי חייבת לעשות כל הזמן פן.. כדי שזה יראה בסדר.. וגם נשאר קצת גלי,וממש לא חלק לגמרי. (וכל זה, אחרי תיקון נוסף שהיא עשתה להחלקה..)
ועכשיו- כשכבר נשבר לי מלעשות פן כל היום..
שמעתי המלצה על אחת תותחית- שעושה החלקה אורגנית- איילת מפ"ת (וגם יחסית זולה לשוק..)
וראיתי תמונות של השיער של חברות שעשו אצלה (אפילו אחרי שנה..). והשיער חלק, גולש. מדהים!
הלכתי אליה בעצמי, ואני יכולה לומר רק- וואוווווווווווו. אני פשוט לא מאמינה.. אני מרוצה ברמותת
ממליצה בכל פה, ואני לא מקבלת אחוזים על זה.. פשוט חבל לי שעוד מישהו יעבור את עוגמת הנפש שעברתי..
מי שמעונינת בתמונות של השיער שלי של לפני ואחרי, או בפרטים נוספים, יכולה לפנות באישי.
אשמח מאוד לפרטים באישי - תודה!לכל מי שרוצה החלקה מדהימה, עם שיער חלק גולש..
ולא, אני לא אומרת את זה עכשיו כמו כל הספריות שמבטיחות הרים וגבעות.. ואפילו בקעה את לא מקבלת בסוף
גם אני נדפקתי. על אף שהלכתי למספרה של מישהי שנמצאת בתחום כבר מלאא שנים.עם אינספור המלצות על כל סוגי עיצובי השיער. בהחלקה- התאכזבתי קשות..[והיא לוקחת מחיר יקר מאדד ] השיער נשאר נפוח, הייתי חייבת לעשות כל הזמן פן.. כדי שזה יראה בסדר.. וגם נשאר קצת גלי,וממש לא חלק לגמרי. (וכל זה, אחרי תיקון נוסף שהיא עשתה להחלקה..)
שמעתי המלצה על אחת תותחית- שעושה החלקה אורגנית- איילת מפ"ת (וגם יחסית זולה לשוק..)
לי זה עלה 1000 ש"ח.כמה זה עלה?
מה המספר של איילת??כל מי שרוצה החלקה מדהימה, עם שיער חלק גולש..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: