@ANNA! אני גם אשמח לפרטיםלכל מי שרוצה החלקה מדהימה, עם שיער חלק גולש..
ולא, אני לא אומרת את זה עכשיו כמו כל הספריות שמבטיחות הרים וגבעות.. ואפילו בקעה את לא מקבלת בסוף
אני אומרת את זה מניסיון אישי על עצמי.
גם אני נדפקתי. על אף שהלכתי למספרה של מישהי שנמצאת בתחום כבר מלאא שנים.עם אינספור המלצות על כל סוגי עיצובי השיער. בהחלקה- התאכזבתי קשות..[והיא לוקחת מחיר יקר מאדד ] השיער נשאר נפוח, הייתי חייבת לעשות כל הזמן פן.. כדי שזה יראה בסדר.. וגם נשאר קצת גלי,וממש לא חלק לגמרי. (וכל זה, אחרי תיקון נוסף שהיא עשתה להחלקה..)
ועכשיו- כשכבר נשבר לי מלעשות פן כל היום..
שמעתי המלצה על אחת תותחית- שעושה החלקה אורגנית- איילת מפ"ת (וגם יחסית זולה לשוק..)
וראיתי תמונות של השיער של חברות שעשו אצלה (אפילו אחרי שנה..). והשיער חלק, גולש. מדהים!
הלכתי אליה בעצמי, ואני יכולה לומר רק- וואוווווווווווו. אני פשוט לא מאמינה.. אני מרוצה ברמותת
השיער פשוט מדהים.. רך וחלק.. עם ברק. וטבעי.. (וממש לא קרשים..) בלי צורך בפן או מחליק בכלל.. ובלי שום הגבלות.. של ים/ סוג שמפו/ מס' חפיפות, וכל ההגבלות למינהן..
ממליצה בכל פה, ואני לא מקבלת אחוזים על זה.. פשוט חבל לי שעוד מישהו יעבור את עוגמת הנפש שעברתי..
מי שמעונינת בתמונות של השיער שלי של לפני ואחרי, או בפרטים נוספים, יכולה לפנות באישי.
תודהמי שבקשה מוזמנת לקבל!!
@ANNA כנראה שכחה אותנו
0532427006
האם התיקון במסגרת האחראיות (- בהנחה שיש), או במחיר מלא?אבל עכשיו, אחרי חודש וחצי מאז, השיער עדין מהמם אבל לצערי נהיה לו משהו גלי, והוא כבר לא כל כך חלק כשהיה...
והנה כבר קבעתי איתה תור לתיקון
וצריכה לחזור לשם מירושלים (אוף)
לא בטוח שגם לסוג המסוים של ההחלקה שאת עשית אבל בהחלט הגיוני שכן ולכן ירדה לך ההחלקה.היא לא עדכנה אותי על זה
את המשפט הזה לא הבנתימדובר ב @ANNA! כמובן...
לא בדיוק.ולגבי איילת - היא חרדית?
היא לקחה לי 800 ש"חמהו טווח המחירים שלה?
אחריות מלאה!יש לה אחראיות?
התיקון בתחום האחריות, ולא צריך לשלם כלום.האם התיקון במסגרת האחראיות (- בהנחה שיש), או במחיר מלא?
תודהאת המשפט הזה לא הבנתי
אהה... אופס! עכשיו הבנתי... טעיתי באיות. סליחה משתי האננות--
לא בדיוק.
כלומר בכלל לא... (היא קוראת לעצמה דתיה, אבל כשאני הגעתי אליה די הופתעתי)
היא לקחה לי 800 ש"ח
חיזוק שורשים בסביבות ה-500 ש"ח
אחריות מלאה!
התיקון בתחום האחריות, ולא צריך לשלם כלום.
בקטע הזה היא מאוד מאוד אמינה.
מקווה שהועלתי...
בהצלחה!!
@עדיה שיר, כל עוד את לא עונה, אני מרשה לעצמי להוסיף שאלותתודה
שאלה אחרונה בל"נ,
היי,וברשות כל הבנות אני מסייגת, שאכן ההחלקה של אילת היא הכי טבעית שבעולם, ולא גמרו להחמיא לי עליה, והמחיר טוב לכל דורש, והשיער היה חלק וגולש כאילו צמח לי שיער חדש (אחרי שבגן בכיתי לאמא: שלכולם יש חלק ורק לי קוקו תלתלים שעומד יציב לפי מצב רוח)
אבל עכשיו, אחרי חודש וחצי מאז, השיער עדין מהמם אבל לצערי נהיה לו משהו גלי, והוא כבר לא כל כך חלק כשהיה...
היא עובדת בבית שלה. ולי היה ממש נעים איתה בזמן הזה של ההחלקה.המספרה שלה נעימה לשהייה, או שהיא מספרה של "שכונה" כזו...
@עדיה שיר בואי ל gmail.comXXXX,@פררו רושה
הכי טוב יהיה שתפני אלי למייל.
אני אגיד לך הכללל! ואם את מגיעה מירושלים אז אנחנו בכלל באותו סירה. קיצור נדבר---
אבל תעשי טובה, תשאירי את את המייל שלך, כי המייל שלי זה אותיות של שמי הפרטי ולא בא לי...
אני אשמח לתמונות- אפשר למייל? אין לי פרטי simcha2626אין לכתוב כתובת מייל תודה רבהלכל מי שרוצה החלקה מדהימה, עם שיער חלק גולש..
ולא, אני לא אומרת את זה עכשיו כמו כל הספריות שמבטיחות הרים וגבעות.. ואפילו בקעה את לא מקבלת בסוף
אני אומרת את זה מניסיון אישי על עצמי.
גם אני נדפקתי. על אף שהלכתי למספרה של מישהי שנמצאת בתחום כבר מלאא שנים.עם אינספור המלצות על כל סוגי עיצובי השיער. בהחלקה- התאכזבתי קשות..[והיא לוקחת מחיר יקר מאדד ] השיער נשאר נפוח, הייתי חייבת לעשות כל הזמן פן.. כדי שזה יראה בסדר.. וגם נשאר קצת גלי,וממש לא חלק לגמרי. (וכל זה, אחרי תיקון נוסף שהיא עשתה להחלקה..)
ועכשיו- כשכבר נשבר לי מלעשות פן כל היום..
שמעתי המלצה על אחת תותחית- שעושה החלקה אורגנית- איילת מפ"ת (וגם יחסית זולה לשוק..)
וראיתי תמונות של השיער של חברות שעשו אצלה (אפילו אחרי שנה..). והשיער חלק, גולש. מדהים!
הלכתי אליה בעצמי, ואני יכולה לומר רק- וואוווווווווווו. אני פשוט לא מאמינה.. אני מרוצה ברמותת
השיער פשוט מדהים.. רך וחלק.. עם ברק. וטבעי.. (וממש לא קרשים..) בלי צורך בפן או מחליק בכלל.. ובלי שום הגבלות.. של ים/ סוג שמפו/ מס' חפיפות, וכל ההגבלות למינהן..
ממליצה בכל פה, ואני לא מקבלת אחוזים על זה.. פשוט חבל לי שעוד מישהו יעבור את עוגמת הנפש שעברתי..
מי שמעונינת בתמונות של השיער שלי של לפני ואחרי, או בפרטים נוספים, יכולה לפנות באישי.
מקפיצה...מי שבקשה מוזמנת לקבל!!
@ANNA כנראה שכחה אותנו
0532427006
וברשות כל הבנות אני מסייגת, שאכן ההחלקה של אילת היא הכי טבעית שבעולם, ולא גמרו להחמיא לי עליה, והמחיר טוב לכל דורש, והשיער היה חלק וגולש כאילו צמח לי שיער חדש (אחרי שבגן בכיתי לאמא: שלכולם יש חלק ורק לי קוקו תלתלים שעומד יציב לפי מצב רוח)
אבל עכשיו, אחרי חודש וחצי מאז, השיער עדין מהמם אבל לצערי נהיה לו משהו גלי, והוא כבר לא כל כך חלק כשהיה...
וצריכה לחזור לשם מירושלים (אוף)
השיער שעבר החלקה נשאר מהמם כמו בהתחלה כבר שנתיים אחרי..יכולה להגיד לי כמה זמן החזיקה לך ההחלקה?
צריך לחפוף עם שמפו מיוחד? א"כ איזה?השיער שעבר החלקה נשאר מהמם כמו בהתחלה כבר שנתיים אחרי..
השורשים כמובן צריך לחדש כל פעם..
היא לוקחת בסביבות ה1000
לא. אין שום הגבלותצריך לחפוף עם שמפו מיוחד? א"כ איזה?
ממש לא.ואחרי אמבטיה צריך לייבש עם פן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: