מעוניינת לקנות חולצת קופוצון קורדרוי עשיר בצבע אפור מידה 5
אם משהי קנתה בטעות, נשמח שתעדכן
תודה רבה
מכירה דו שנתית מסובסדת של בגדים יפים ואיכותיים, שנתרמת ע"י נדיב/נדיבים למשפחות אברכים מרובות ילדים.מישהי מוכנה להסביר לי בבקשה מה זה "מלבושי כבוד"?????
גם לי כנ"להיה לי ממש מבאס השנה יש לי חבורת בנים והצלחתי להזמין 2 חולצות סריג אחד לכל בן ורק ל-2 מתוכם
הכל אזל ...
התקשרתי בדיוק בשעת תחילת המכירה וניסיתי גם בפעימה השניה אז חיכיתי 40 דקות עד שהגיע זמני
לפחות המוצרי בסיס כן היו במלאי
בכל אופן היה הזוי השנה קטלוג מלא בדברים ואי אפשר להזמין כמעט כלום
גם אתם נתקלתם התופעה הזאת?
היה כתוב שהם יגיעו אחרי סוכותמישהי הזמינה את המעילים?
איך הם הגיעו?
מעיניינית במכנסי שבת שחור מידה 2. אם עדיין רלווני אשמח שתתקרי ל 055-665-3859 / 02-5802806למכירה:
1. סרפן בד אלגנטי פפיטה שחור לבן - מידה 16
2. מכנסי שבת אקסוס צר שחור - מידה 2
להחלפה:
שמלת קפוצ'ון קורדרוי עשיר אפור
יש לי מידה 5 ואני מעוניינת במידה 6
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: