אשמח לעזרתכן הרבה!
הכנתי 2 חלות בינונית, ולא יצאו טוב בכלל
מבחוץ - קרום קשה וכהה מדי - מבפנים, לא אפוי ,
פעם ראשונה שאני אופה בתנור שלי, התנורNDS1218X של דלונגי
עשיתי על חום 180 מעלות למשך יותר משעה!, לא נאפה בפנים, ואם הייתי משאירה עוד זמן היה בכלל מלמעלה נשרף... חלק מהזמן כיסיתי עם נייר אפיה אולי יציל המצב...
שמתי גם תבניות מים בתחתית התנור,
למי שיש הכרות עם התנור הספציפי הזה וגם למי שלא
אשמח שתחלקי:
-על איזה חום את אופה,
-איזה גודל חלות
-כמה זמן
-והאם צריך לעשות טורבו? (אני לא עשיתי)
תודה
הכנתי 2 חלות בינונית, ולא יצאו טוב בכלל
מבחוץ - קרום קשה וכהה מדי - מבפנים, לא אפוי ,
פעם ראשונה שאני אופה בתנור שלי, התנורNDS1218X של דלונגי
עשיתי על חום 180 מעלות למשך יותר משעה!, לא נאפה בפנים, ואם הייתי משאירה עוד זמן היה בכלל מלמעלה נשרף... חלק מהזמן כיסיתי עם נייר אפיה אולי יציל המצב...
שמתי גם תבניות מים בתחתית התנור,
למי שיש הכרות עם התנור הספציפי הזה וגם למי שלא
אשמח שתחלקי:
-על איזה חום את אופה,
-איזה גודל חלות
-כמה זמן
-והאם צריך לעשות טורבו? (אני לא עשיתי)
תודה