להוריד ולא להעביר הלאהווואוווווו
מדהים!!!!!!!
אפשר להוריד ולהראות לקבוצה של בנות שבדיוק מתחילות ללמוד צביעה בעפרונות?
רוצה להראות לאן לאן אפשר להגיע
כמובן עם קרדיט
ודאי- רק מציגה להציג לפניהןלהוריד ולא להעביר הלאה
tiferetsil שטורדל גימאילוואו.. איזה ציור מושלם..
שאלה מהדיוט גמור בתחום, מדוע כל גווני הסגול בתמונה, הם לא קיימים כמעט בתמונה המקורית או במציאות.
איך יוצרים איתך קשר?
לפני כמה שנים שלחתי דרך איזה אתר אינטרנט, למישהו מאינדונזיה שיציר לי את התמונה הזאת (לפני שהכרתי את המוכשרים דפה), ולאחר ששלח את הסקיצות הייתי צריך להסביר שעות, שהאתרוג לא אמור להראות כמו אגס,
והרב מאוד זקן והוא אמור להראות כזה, והשיער אמור להיות מדובלל ולא כאילו עשו לו החלקה,
בסוף התייאשתי, אין סיכוי שגוי יבין.
צפה בקובץ המצורף 1091931
התמונה המקורית חיוורת מאוד אז הייתי צריכה להבליט צבעים מסויימיםשאלה מהדיוט גמור בתחום, מדוע כל גווני הסגול בתמונה, הם לא קיימים כמעט בתמונה המקורית או במציאות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: