לא בטוח שזה על חשבון הסל יש סל בסיסי(אולי רק מלידה רביעית תלוי בקופח)
הימים שמעבר לבסיס שהוא 3 ימים כלומר יוםרביעי ואילך זה ודאי מה 2000
לכל קופה יש באתר בצורה מפורטת הסבר או לשאול סניף
לא בטוח שזה על חשבון הסל יש סל בסיסי(אולי רק מלידה רביעית תלוי בקופח)
3 ימים מילד רביעי והלאה יש 3 לילות מקופ"ח (285 ללילה) לא על חשבון הסל.החזר על בית החלמה מהקופת חולים זה ע"ח הסל?
כלומר אם ניצלתי את כל הסל, אין לי החזר על בית החלמה?
הבראה ליולדת החל מהילד הראשון | 3 ימי הבראה לאחר לידה רגילה, 5 ימי הבראה לאחר לידה קיסרית. החזר של 80% עד תקרה שנקבעה | הבראה ליולדת זכאות זו אינה נכללת חבילת ההיריון (ההחזר אינו על חשבון חבילת ההיריון) |
תוספת ימי הבראה ליולדת, החל מילד רביעי | תוספת של 3 ימי הבראה מילד רביעי ואילך –החזר של 80% עד תקרה שנקבעה ליום במסגרת חבילת היריון |
איך זה עובד בדיוק מבחינת שערי רווחה, הם מסכימים להעביר את התשלום לאחר שהיולדת כבר שילמה, ועוד בלי קבלה?! שהרי ביכורים הביאו את הקבלה כבר ליולדת לאחר ששילמה? לפי מה שהבנתי צריך לדבר איתם לפני שמשלמים, לא?הדסה:
נותנים מונית הלוך או חזור.
אם באת בהלוך במונית מביאים קבלה ומקבלים החזר. (באים באמבולנס - זה חינם ואז נשאר מונית לחזור...)
אם בחזור בעת השחרור הולכים לקבלה והם מזמינים לך מונית שלהם עד הבית.
יש החזר מזומן של 500 ש"ח עבור קורס.
מקבלים לילה חינם בבית החלמה, אם הדסה ביבי- חדר לבד, טלזסטון - 2 בחדר, ביכורים 3 בחדר.
אם נרשמת דרך עמותה קיבלת עוד לילה.
אם את במאוחדת שיא את זכאית לקבל עד שלושה לילות ע"ס 75% עד 400 ללילה. (מלידה ראשונה!)
ואז יש שתי אופציות:
להשתמש בזיכויים מיידית, לשלם את ההפרש, לקבל קבלה רק על ההפרש, ולקבל החזר ע"ס 75% מההפרש.
לשלם מחיר מלא, לקבל קבלה על המחיר המלא, לקבל החזר של 75% מהמחיר המלא, לקבל בהעברה מבית ההחלמה את הכסף עבור הזיכויים לאחר חודש וחצי.
אני לקחתי חדר של 2 ליומיים (1300 ש"ח) קיבלתי החזר של 800 ש"ח (400 לכל לילה) ואח"כ קיבלתי 1050 בהעברה מביכורים. אז כן, אפילו יצאתי ברווח.
מה שכן, יש לרב.
מוזר שהדסה מסכים להעביר את הכסף בלי לקבל קבלה.למעשה זה הדסה שנותנת את שתי הלילות, לפני הלידה נרשמים דרך הארגון.
כשנרשמים לבית החלמה צריך לעדכן את הדסה שישלחו אישור לשתי הלילות.
משלמים מלא, ואח"כ ביכורים מעברים את הכסף שקיבלו מהדסה אליכם.
תרימו טלפון לביכורים הם יסבירו לכם.
לא נראה לי, זה דבר שהיה תמיד עוד לפני שנולד הסלהחזר על בית החלמה מהקופת חולים זה ע"ח הסל?
כלומר אם ניצלתי את כל הסל, אין לי החזר על בית החלמה?
ציטוט: אם את במאוחדת שיא את זכאית לקבל עד שלושה לילות ע"ס 75% עד 400 ללילה. (מלידה ראשונה!)הדסה:
נותנים מונית הלוך או חזור.
אם באת בהלוך במונית מביאים קבלה ומקבלים החזר. (באים באמבולנס - זה חינם ואז נשאר מונית לחזור...)
אם בחזור בעת השחרור הולכים לקבלה והם מזמינים לך מונית שלהם עד הבית.
יש החזר מזומן של 500 ש"ח עבור קורס.
מקבלים לילה חינם בבית החלמה, אם הדסה ביבי- חדר לבד, טלזסטון - 2 בחדר, ביכורים 3 בחדר.
אם נרשמת דרך עמותה קיבלת עוד לילה.
אם את במאוחדת שיא את זכאית לקבל עד שלושה לילות ע"ס 75% עד 400 ללילה. (מלידה ראשונה!)
ואז יש שתי אופציות:
להשתמש בזיכויים מיידית, לשלם את ההפרש, לקבל קבלה רק על ההפרש, ולקבל החזר ע"ס 75% מההפרש.
לשלם מחיר מלא, לקבל קבלה על המחיר המלא, לקבל החזר של 75% מהמחיר המלא, לקבל בהעברה מבית ההחלמה את הכסף עבור הזיכויים לאחר חודש וחצי.
אני לקחתי חדר של 2 ליומיים (1300 ש"ח) קיבלתי החזר של 800 ש"ח (400 לכל לילה) ואח"כ קיבלתי 1050 בהעברה מביכורים. אז כן, אפילו יצאתי ברווח.
מה שכן, יש לרב.
לפי מה שבנתי ממאוחדת, זה שמבוטחי "שיא" מקבלים החזר על 3 לילות עד 400 ש"ח.ציטוט: אם את במאוחדת שיא את זכאית לקבל עד שלושה לילות ע"ס 75% עד 400 ללילה. (מלידה ראשונה!)
זה ממש לא מדוייק!
במאוחדת שיא יש החזר רק מלידה רביעית על 3 ימים נוספים (כלומר, אחרי שקיבלת את ההנחה של עדיף על 3 ימים ראשונים - עד 290 ש"ח ללילה) ואז זה עד 400 ש"ח ללילה.
צפה בקובץ המצורף 1078686
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: