אנחנו דווקא כן קיבלנו החזר מהקופה בלידה הראשונה.שימו לב כי בלידה ראשונה אין החזרים מהקופה על בית החלמה.
אנחנו דווקא כן קיבלנו החזר מהקופה בלידה הראשונה.שימו לב כי בלידה ראשונה אין החזרים מהקופה על בית החלמה.
כלומר, בתאוריה, אפשר להרוויח מזה כסף לכיס, שמצד אחד מקבלים חינם את הלילה (אם לא משדרגים) מצד שני מקבלים החזר מהקופה, לא ככה?!א. מאיפה הקופה אמורה לדעת שקיבלת ימים בחינם?
איך בדיוק תקבלי את הכסף??כלומר, בתאוריה, אפשר להרוויח מזה כסף לכיס, שמצד אחד מקבלים חינם את הלילה (אם לא משדרגים) מצד שני מקבלים החזר מהקופה, לא ככה?!
כתבו פה שאיך בדיוק תקבלי את הכסף??
כלומר שניתן לקבל כפול, לא?!א. מאיפה הקופה אמורה לדעת שקיבלת ימים בחינם?
בלי קשר לרעיון ההזוי של לקחת את הכסף לכיס,כתבו פה ש
כלומר שניתן לקבל כפול, לא?!
לא אמרתי שזה מה שנעשה, רק התפלאתי שאפשר לעשות זאת תאורטית.בלי קשר לרעיון ההזוי של לקחת את הכסף לכיס,
אבל בשביל לקבל החזר את צריכה לתת לקופת חולים קבלה מפורטת מהבית החלמה/צימר
הקבלות שיהיה לך אם תקבלי יהיו עבור העמותה או וואט אבר, לא כאלה שתוכלי להעביר לקופ"ח
סליחה...מעניין אז מי שדרג לי את זה לחדר פרטי
טוב לדעת, עד לרגע זה הייתי בטוחה שזה לילה חינם בחדר פרטי.
אבל בעצם מה שחשבתי הוא נכון, שניתן להיות יומיים בחינם דרך העמותה והבית חולים ואז להישאר לעוד 3 לילות ועליהם לקבל את ההחזר מהקופה, לא?!סליחה...
אני דיברתי על ביכורים
רק ב"הדסה בייבי" מקבלים חדר פרטי (לא נראה לי שיש שם אופציה אחרת...) ללא תוספת תשלום.
אם את מדברת על הדסה בייבי אז:אבל בעצם מה שחשבתי הוא נכון, שניתן להיות יומיים בחינם דרך העמותה והבית חולים ואז להישאר לעוד 3 לילות ועליהם לקבל את ההחזר מהקופה, לא?!
צ"ל אתה.אם את מדברת
לפי מה שזכור לי הקופה נותנת עד 75% עד 750 ש"ח ללילה, ( למי שבמאוחדת שיא), לא כך?!בכל מקרה על 3 ימים נוספים את מקבלת החזר על סך בערך 280 ש"ח (אני במאוחדת) - אז קחי בחשבון שעדיין יעלה לך הרבה.....
נכון.אבל בעצם מה שחשבתי הוא נכון, שניתן להיות יומיים בחינם דרך העמותה והבית חולים ואז להישאר לעוד 3 לילות ועליהם לקבל את ההחזר מהקופה, לא?!
החזר על מונית זה גם בעין כרם?בהדסה יש גם החזר על קורס הכנה ללידה 500 ש"ח בנוסף להחזר מקופ"ח
ויש גם החזר על המונית שהיולדת נסעה בה ללידה בצירוף קבלה
בעין כרם מקבלים את ההחזר בבנין אם וילד קומה 1
מתי? וכמה?אנחנו דווקא כן קיבלנו החזר מהקופה בלידה הראשונה.
אני לא מספיק יודעת איך בדיוק זה הולך, אבל מאמינה שאם משדרגים אז מקבלים 2 קבלות.לא אמרתי שזה מה שנעשה, רק התפלאתי שאפשר לעשות זאת תאורטית.
אם הקבלה היא אכן עבור העמותה, אז אם אשדרג איך אוכל לבקש החזר מהקופה אם החשבונית היא ע"ש העמותה?
בכיף זאת אחותי ...אפשר גם לקבל חינם 2 לילות וגם לקבל על זה החזר מקופ"ח (כפול?), או שרק אם משדרגים את החדר מעבר לשובר או לחילופין נשארים לעוד לילות מעבר ל- 2 שבחנם, אז מקבלים החזר מקופ"ח רק על לילות/ השדרוגים שמעבר?
נ.ב. דווקא היולדת עצמה צריכה לדבר עם העמותה או שגם בעלה זה טוב?
תודה על הכל!
אנחנו קיבלנו החזר על 3 לילות בבית החלמה(75%), ונראה לי שזה היה בנוסף להחזר לא זוכר כמה גם על קורס לידה.מתי? וכמה?
מתוך 2000 ש"ח של סל לידה או בנוסף?
כן אם זה על הלוך צריך להביא קבלה, ואם זה חזור אז ניגשים לקבלה והם מזמינים.החזר על מונית זה גם בעין כרם?
כןהחזר על בית החלמה מהקופת חולים זה ע"ח הסל?
כלומר אם ניצלתי את כל הסל, אין לי החזר על בית החלמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: