יש את עמותת שערי רווחה,הם נותנים גם לתושבות בית שמש(וגם מפרסמים זאת בעיתונים)1) באיזה עמותה מדובר?
2) האם נותנים גם לתושבי בי"ש?
3) מה בדיוק מקבלים מהעמותה, והאם מקבלים גם בנפרד מביה"ח עצמו לילה בבית החלמה?
4) מה הפרוצדורה (רישום וכו' )?
אפשר גם לקבל חינם 2 לילות וגם לקבל על זה החזר מקופ"ח (כפול?), או שרק אם משדרגים את החדר מעבר לשובר או לחילופין נשארים לעוד לילות מעבר ל- 2 שבחנם, אז מקבלים החזר מקופ"ח רק על לילות/ השדרוגים שמעבר?יש את עמותת שערי רווחה,הם נותנים גם לתושבות בית שמש(וגם מפרסמים זאת בעיתונים)
כאמור מדובר על לילה נוסף מעבר ללילה שמקבלים דרך הדסה, נרשמים דרך העמותה-כמובן רק לפני הלידה. (אח"כ לא עוזר)
ואחרי הלידה המימוש הוא דרך מועדון יולדות הדסה שם את אומרת להם לאיזה בעת החלמה את הולכת ובאיזה תאריך ולשם שולחים השובר.
אני(לפני חודש) הלכתי לביכורים ושם הם נותנים אפשרות לשלם ואז לקבל החזר לחשבון כחודש וחצי אחרי (עוזר אם את רוצה לקבל החזר גם מהקופ"ח-ככה יש לך קבלה על תשלום,במיוחד את משדרגים שאז יוצא יקר).
מס' הטלפון של שערי רווחה029669064
בהצלחה!!!
מה ההבדל בין "שערי רווחה" לבין "מחיה נפשות", יש מעלות מסוימות לכאן או לכאן?1. ארגון החסד מחיה נפשות מניחה שזה תחת הארגון ר' ישעיה מקרסטיר כי יש על הטופס גם את הלוגו שלהם.
2. לא יודעת
3. מקבלים לילה נוסף בבית החלמה אם ילדו בעים כרם / הר הצופים / שערי צדק, וזה בנוסף ללילה שמקבלים בעין כרם/הר הצופים.
4. יש טופס שצריך למלא ולשלוח כמה שבועות לפני הלידה. צריך למלא בטופס באיזה לאיזה בית חולים הולכים.
שיהיה בשעה טובה ובידיים מלאות בבריאות ובשמחה!
לא מכירה את שערי רווחהמה ההבדל בין "שערי רווחה" לבין "מחיה נפשות", יש מעלות מסוימות לכאן או לכאן?
ניתן באמת לקבל החזר מקופ"ח על הלילות האלו שהם בחינם, או שרק אם משדרגים או נשארים עוד לילות מעבר למה שמקבלים בחינם, מקבלים החזר רק על היתרה?לא מכירה את שערי רווחה
לא יודעת אם הבנתי את שאלתך אבל מה שאני יודעת לגבי החזרים זה הולך ככה-ניתן באמת לקבל החזר מקופ"ח על הלילות האלו שהם בחינם, או שרק אם משדרגים או נשארים עוד לילות מעבר למה שמקבלים בחינם, מקבלים החזר רק על היתרה?
הכוונה בשאלה היא, על מה הולך ההחזר של קופ"ח אם מקבלים 2 לילות חינם?לא יודעת אם הבנתי את שאלתך אבל מה שאני יודעת לגבי החזרים זה הולך ככה-
בעיקרון את אמורה לקבל 3 (או אפילו 5) לילות בבית חולים, בד"כ מביאים שתיים בהדסה מביאים את הלילה השלישי בהדסה בייבי, אם את נשארת עוד לילה בבית חולים את לא מקבלת את הלילה בהדסה בייבי, אולי אם את קיסרית אז את כן מקבלת גם וגם.
חוץ מזה עמותת מחיה נפשות נותנת עוד לילה בבית החלמה למי שיולדת בבתי חולים בנ"ל ופונה אליהם מספיק מוקדם לפני הלידה. *חשוב לראות שקיבלתם אישור לפני הלידה מהארגון על עוד לילה*
בנוסף יש החזרים של הקופות חולים למי שבביטוח הכי גבוה.
נכון ללפני 3 שנים זה למי שרוצה עוד ימים, וגם לא כולן מקבלות 2 לילות חינםהכוונה בשאלה היא, על מה הולך ההחזר של קופ"ח אם מקבלים 2 לילות חינם?
ההחזר מהדסה ומ"שערי רווחה" (לא מכירה את "מחיה נפשות") הוא בערך 520 ש"ח ללילה (המינימום האפשרי - אשה שלישית בחדר)הכוונה בשאלה היא, על מה הולך ההחזר של קופ"ח אם מקבלים 2 לילות חינם?
לפי מה שהבנתי הקופה נותנת עד 3 ימים בבית החלמה. השאלה, אם ניתן להיות 2 לילות חינם מהדסה ומהעמותה, ואז להיות עוד 3 ימים שעליהם לקבל את ההחזר מהקופה, או שא"א, כי הלילות שבחינם גם נחשבים מבחינת הקופה?ההחזר מהדסה ומ"שערי רווחה" (לא מכירה את "מחיה נפשות") הוא בערך 520 ש"ח ללילה (המינימום האפשרי - אשה שלישית בחדר)
ואם את משדרגת - זה כבר עולה יותר
למשל אני לקחתי חדר פרטי ב-850 ש"ח קיבלתי החזר על סך 520 ש"ח + החזר מקופ"ח על סך 280 ש"ח ללילה
כך שיצא לי חדר פרטי ללילה - 50 ש"ח!!
א. מאיפה הקופה אמורה לדעת שקיבלת ימים בחינם?לפי מה שהבנתי הקופה נותנת עד 3 ימים בבית החלמה. השאלה, אם ניתן להיות 2 לילות חינם מהדסה ומהעמותה, ואז להיות עוד 3 ימים שעליהם לקבל את ההחזר מהקופה, או שא"א, כי הלילות שבחינם גם נחשבים מבחינת הקופה?
נכון ללפני 3 שנים זה למי שרוצה עוד ימים.הכוונה בשאלה היא, על מה הולך ההחזר של קופ"ח אם מקבלים 2 לילות חינם?
את בטוחה שבהדסה זה החזר כספי ולא לילה חינם בחדר פרטי?ההחזר מהדסה ומ"שערי רווחה" (לא מכירה את "מחיה נפשות") הוא בערך 520 ש"ח ללילה (המינימום האפשרי - אשה שלישית בחדר)
זה נקרא לילה חינם - אבל זה המינימוםנכון ללפני 3 שנים זה למי שרוצה עוד ימים.
את בטוחה שבהדסה זה החזר כספי ולא לילה חינם בחדר פרטי?
מעניין אז מי שדרג לי את זה לחדר פרטיזה נקרא לילה חינם - אבל זה המינימום
כלומר, לילה בחדר של 3 (שכשאני הייתי, בכלל לא היתה כזו אופציה בגלל הקורונה....)
והערך של זה שווה בערך 520 ש"ח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: