החזר הון על משכנתא

הראשיבע

משתמש חדש
יש סעיף שאם הגיע מועד התשלום ולקחתי לדוגמא מההון העצמי שלי כסף וכעת אני רוצה להחזיר מהמשכנתא זה אפשרי וכן אמרו לי בבנק השאלה האם תחת קטגוריה זו אני גם יכול להגדיל את המשכנתא אשמח לחוו"ד המומחים תודה מראש
ב.על הדרך אשמח לשמוע האם כיום בלאומי יש סיכוי טוב יותר למחזור מאשר מה שיש בטפחות וא"כ איזה סניף מומלץ תודה מראש

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
יש סעיף שאם הגיע מועד התשלום ולקחתי לדוגמא מההון העצמי שלי כסף וכעת אני רוצה להחזיר מהמשכנתא זה אפשרי וכן אמרו לי בבנק השאלה האם תחת קטגוריה זו אני גם יכול להגדיל את המשכנתא אשמח לחוו"ד המומחים תודה מראש
ב.על הדרך אשמח לשמוע האם כיום בלאומי יש סיכוי טוב יותר למחזור מאשר מה שיש בטפחות וא"כ איזה סניף מומלץ תודה מראש
אתה רוכש דירה?
גר בדירה?
מתי האכלוס?
כמה עלתה הדירה?
יתכן מאוד שלאומי במיחזור יחסכו לך וגם במזרחי עצמה בשביל לענות על זה צריך לדעת מה יש לך.
וסניף מומלץ כל יועץ עובד עם סניף אחר כנראה שאין בזה הסכמה רחבה.

ייעוץ משכנתא smart

פתרונות מימון פיננסים
מנוי פרימיום
אם יש לך כסף שאתה רוצה להחזיר במשכנתא
בנוסף אתה רוצה לשקול מחזור
ממליצה לך לתכנן טוב את המחזור

דבר ראשון למחזר ואז לסלק
מוזמן לשלוח לי דוח יתרות לסילוק כדי לדעת מתי יותר מומלץ

abc321

משתמש פעיל
יש סעיף שאם הגיע מועד התשלום ולקחתי לדוגמא מההון העצמי שלי כסף וכעת אני רוצה להחזיר מהמשכנתא

אם יש לך כסף שאתה רוצה להחזיר במשכנתא
בנוסף אתה רוצה לשקול מחזור
ממליצה לך לתכנן טוב את המחזור

דבר ראשון למחזר ואז לסלק
מוזמן לשלוח לי דוח יתרות לסילוק כדי לדעת מתי יותר מומלץ
דקויות... שמשנה את המשמעות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  82  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה