נכתב ע"י דודוד;903938:(הייתי בטוח שזו תהיה התגובה הראשונה)
אין אדם נוקף אצבעו מלמטה עד שמכריזין עליו מלמעלה. ואין טעות ואין מקרה בעולם.
[ולפעמים אפשר גם לראות במוחש שהכל לטובה]
בדיוק אתמול אמר לי מישהו.
אתה רוצה להצחיק את הרבוש"ע ?
תתכנן מה תעשה מחר...
נכתב ע"י פייגיפ;904773:אחרי ה"טעות" שקרתה אתמול בסוף יצאו דברים טובים......
נכתב ע"י מיכל123;904969:כמו בכל האגדות...
נכתב ע"י הברקהבפרסום;903584:קרה לי פעם ששלחתי מייל ממש בטעות ולא רציתי שהמקבל יקרא את זה.
אז במקרה שלי שלחתי שוב מייל אחר עם שנויים במה שלא רציתי שהוא יקרא ושהוא ידע, ושבשתי את כל הנושא כאי' שאני שולח שוב לאותו כתובת בטעות, ואז הדעתי שזה היה טעות, הבן אדם יצא מבולבל ובקיצור יצאתי מהסיפור...
כמובן כל מקרה לגופו.
נכתב ע"י tamar;905422:מה דעתך לספר לנו את הסיפור כדי שנתחזק באמונה?
נכתב ע"י אבוקדו;905621:את מתכוונת: ..."ועל הדרך תספקי את יצר הסקרנות של כל אחד ואחד כאן, שמההודעה הראשונה שאל את עצמו 'מה קרה שם'..."
אני חושבת שצריך לאסור חוקית להעלות כאלה מודעות בלי הסבר מפורט.נכתב ע"י אבוקדו;905621:את מתכוונת: ..."ועל הדרך תספקי את יצר הסקרנות של כל אחד ואחד כאן, שמההודעה הראשונה שאל את עצמו 'מה קרה שם'..."
נכתב ע"י אושר;905953:אני חושבת שצריך לאסור חוקית להעלות כאלה מודעות בלי הסבר מפורט.
מה, הנשמה שלנו רוז'ינקה?
(זה בשביל מי שלא מבין בלי הסברים מפורשים)
1. נכנסים לג'ימייל > הגדרותנכתב ע"י פייגיפ;903599:מזה נקרא תוספות בג'ימייל???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: