מידע שימושי החזרים אחרי לידה ומלון גלי צאנז

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
היום ראיתי מודעה בפרסום חזק של מישהו שעושה בכינר, והם טענו שאפשר גם לפני לידה, מישהו יודע? (אולי הם מביאים קבלה לתאריך אחרי הלידה?)

שיראז

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מה המחירים היום באם וילד, משהי יודעת? היתה לאחרונה?

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
החזרים על אירועים לפני לידה הם בד"כ במסגרת קורס הכנה ללידה

מירער

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
גם וגם.
צריך לבדוק היטב מטעם מי הקבלה והם זה עומד בדרישות הקופ"ח/ביה"ח
תודה. רציתי לבדוק אם אני יכול לעשות את זה לבד. כלומר לצאת לנופש לבד ולהגיש קבלה, אני מבין שלא.
כמה נותנים הקופה על קורס הכנה?

סנפירית

משתמש פעיל
במאוחדת בלידה ראשונה אין החזר על בית החלמה/צימר/מלון, אני צודקת?

סופר חיובי

משתמש מקצוען
יצאתי מבולבל אם משהוא יכול לעשות סדר, כי הבנתי שיש אפשרות לבית החלמה שזה עד חודשיים מהלידה, ויש הבראת יחיד שזה עד חצי שנה מהלידה, האם זה כלול המחיר של האלפיים? כי יש דברים שקשורים לסל הריון ויש לפלטינום.

זוהר05

משתמש פעיל
יצאתי מבולבל אם משהוא יכול לעשות סדר, כי הבנתי שיש אפשרות לבית החלמה שזה עד חודשיים מהלידה, ויש הבראת יחיד שזה עד חצי שנה מהלידה, האם זה כלול המחיר של האלפיים? כי יש דברים שקשורים לסל הריון ויש לפלטינום.
פלטינום נותנים החזר לבית החלמה רק עד חודש מהלידה:
1645008154865.png

1645008301604.png

בנימין י

משתמש רשום
לא הבנתי מכל השרשור
חוץ מ2000 שח מהקופ"ח
יש עוד החזר לנופש אחרי לידה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה