ואז זה מבית חולים, לא? או גם מקופ"ח?החזרים על אירועים לפני לידה הם בד"כ במסגרת קורס הכנה ללידה
גם וגם.ואז זה מבית חולים, לא? או גם מקופ"ח?
תודה. רציתי לבדוק אם אני יכול לעשות את זה לבד. כלומר לצאת לנופש לבד ולהגיש קבלה, אני מבין שלא.גם וגם.
צריך לבדוק היטב מטעם מי הקבלה והם זה עומד בדרישות הקופ"ח/ביה"ח
לאיזה טיפולים?אגב, הם נותנים גם לטיפולים רפואיים.
מנוחה אחר טיפול רפואי.לאיזה טיפולים?
פלטינום נותנים החזר לבית החלמה רק עד חודש מהלידה:יצאתי מבולבל אם משהוא יכול לעשות סדר, כי הבנתי שיש אפשרות לבית החלמה שזה עד חודשיים מהלידה, ויש הבראת יחיד שזה עד חצי שנה מהלידה, האם זה כלול המחיר של האלפיים? כי יש דברים שקשורים לסל הריון ויש לפלטינום.
הם נותנים לטיפולים רפואייםאגב, הם נותנים גם לטיפולים רפואיים.
לא יודעת איך עכשיו אבל לפני 3 שנים היה אפשרות לקבלבמאוחדת בלידה ראשונה אין החזר על בית החלמה/צימר/מלון, אני צודקת?
לא. מתוך סל ההריון של ה-2000 יש החזר לנופש לאחר לידה. ככה אני יודעתלא הבנתי מכל השרשור
חוץ מ2000 שח מהקופ"ח
יש עוד החזר לנופש אחרי לידה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: