מישהו ניסה להחזיר?
איך זה עובד בדיוק??
איך זה עובד בדיוק??
זהו שאף אחד לא ייצר איתי קשר מיום חמישי שעבר... מקווה שהם יתקשרו איתי בקרובהחזרתי כבר כמה פעמים.
פשוט צריך לרשום באתר שאת רוצה להחזיר - (נראה לי זה ב'ההזמנות שלי')
והם שולחים לך תווית החזרה להדפסה וכותבים ששליח ייצור איתך קשר בקרוב.
ממש תוך כמה ימים מגיע שליח לקחת את הפריט.
פשוט וקל.
הם נותנים זיכוי כספי או זיכוי באתר לבחירתך
ומזכים מייד כשהפריט מגיע אליהם
גם אני מקווהזהו שאף אחד לא ייצר איתי קשר מיום חמישי שעבר... מקווה שהם יתקשרו איתי בקרוב
הם כותבים שחייבים להחזיר את הברקוד לכל מוצר ומוצר. החזרת גם בלי זה? כי אני לא יודע אם שמרתי את המדבקות של הברקודים... או לחילופין - יש יכולת להנפיק ברקודים חדשים?החזרתי כבר כמה פעמים.
פשוט צריך לרשום באתר שאת רוצה להחזיר - (נראה לי זה ב'ההזמנות שלי')
והם שולחים לך תווית החזרה להדפסה וכותבים ששליח ייצור איתך קשר בקרוב.
ממש תוך כמה ימים מגיע שליח לקחת את הפריט.
פשוט וקל.
הם נותנים זיכוי כספי או זיכוי באתר לבחירתך
ומזכים מייד כשהפריט מגיע אליהם
אני החזרתי בלי זה....הם כותבים שחייבים להחזיר את הברקוד לכל מוצר ומוצר. החזרת גם בלי זה? כי אני לא יודע אם שמרתי את המדבקות של הברקודים... או לחילופין - יש יכולת להנפיק ברקודים חדשים?
תודהאני החזרתי בלי זה....
השליח אמר לי שאין צורך כי יש לו כבר את מדבקת ההחזרה
וברוך ה' לא היו בעיות.
פשוט הבאתי לו את המוצר הארוז וזהו.
אבל סתם ככה, אתה יכול באזור האישי באתר, ב'הזמנות שלי' להדפיס בכל עת את תוויות ההחזרה למוצרים שביקשת להחזיר.
דווקא השקית המקורית?!?!הדבר העיקרי שהם רוצים זה את השקית הגדולה שבתוכה הגיעו המוצרים
ככה הם כותבים (יעני כדי לדעת שבאמת קנית אצלם כאילו אין להם ידע על ההזמנות שלך) בפועל לא ניסיתי אף פעם בלי השקית המקורית אז לא יכול להתחייב לך שלא יתקבל.. אבל כמה פעמים החזרתי רק עם השקית הגדלה המאחדת את כולם בלי כל הקטנות של כל מוצר וקיבלתי כרגיל!מרגיש שאף אחד לא עונה על השאלה ברור ברור ברור.
דווקא השקית המקורית?!?!
לפני שאת מחזירה תנסי לכתוב להם בצא"ט שכל מה שקנית זה על מנת שהם יבואו לקחת את זה עם תרצי להחזיר קצת לשגע אותם לפעמים עובד והם מחזירים את הכסף ללא צורך להחזיר את המוצראני גם צריכה להחזיר... כתבתי להם ששמעתי שהם שולחים שליח. והיא כתבה לי בצ'אט שאי אפשר- רק לשלוח חזרה עם דואר ישראל. ואמרה שלא עולה תשלום בדואר.
האם התנסית בהחזרה בדואר ישראל? אם כן, אשמח ללמוד מנסיונם של אחרים...
תודה!!
איך אני יודעת מה זה תחנת איסוף ומה זה סניף שנותן את כל השירותים?בסיף רגיל שנותן את כל השירותים,
לא בתחנת איסוף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: