אלי-אקספרס החזרה חינם לאלי אקספרס, מישהו התנסה?

ינח

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מקפיצה.אני חושבת להחזיר מוצר (החזרה חינם 90 יום)

אבה שץ

משתמש רשום
חייבת לשתף פעם ראשונה שקרה לי הזמנתי שני סריגים לילדים יפים מאוד והם הגיעו בגודל שיתאים להם לשנה הבאה אולי עוד שנתיים היה כתוב החזרה חינם הגשתי בקשה ואני מקבלת הודעה מהמוכר שקיבלתי זיכוי ואני לא צריכה להחזיר את הסריגים, (ולא תגידו עלה 30 ש" עלה לי 100 ש"ח)
עכשו כל הזמנה אני יבקש החזרה יחזירו לי את הכסף ויגידו לי להשאיר את המוצר אצלי ואם הם כן ישלחו לי תווית החזרה אני יגיד להם שאני בסוף מתחרטת ואני כן רוצה את המוצר מה איכפת לי
האם מותר לעשות את זה למוכר גוי אמלי אקספרס ?
האם קרא לכם דבר כזה ?

למה מה קרה?

משתמש פעיל
חייבת לשתף פעם ראשונה שקרה לי הזמנתי שני סריגים לילדים יפים מאוד והם הגיעו בגודל שיתאים להם לשנה הבאה אולי עוד שנתיים היה כתוב החזרה חינם הגשתי בקשה ואני מקבלת הודעה מהמוכר שקיבלתי זיכוי ואני לא צריכה להחזיר את הסריגים, (ולא תגידו עלה 30 ש" עלה לי 100 ש"ח)
עכשו כל הזמנה אני יבקש החזרה יחזירו לי את הכסף ויגידו לי להשאיר את המוצר אצלי ואם הם כן ישלחו לי תווית החזרה אני יגיד להם שאני בסוף מתחרטת ואני כן רוצה את המוצר מה איכפת לי
האם מותר לעשות את זה למוכר גוי אמלי אקספרס ?
האם קרא לכם דבר כזה ?
אל תתרגשי, תמיד הם נותנים חינם בפעמים הראשונות, אח"כ מחייבים להחזיר ומי שמידי משתולל אין לו אפשרות להחזרות חינם (מנסיון)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה