והרי המחשבון:בחשבון ברור השיגעון הזה שווה 30-40 שקלים הפרש לשבוע...
אז מי שלא משנה לו באמת לא יכול להבין...
שמן קנולה 6.5 במקום 6.9והרי המחשבון:
לפי המחשבון שלי, ולא רק, מדובר על 0 ש"ח חיסכון, לעיתים גם הפוך
אם יש לך דוגמאות, נשמח
זה הצד האחד של המטבעשמן קנולה 6.5 במקום 6.9
וזו רק דוגמא אחת, אין חולק שזה יותר זול (ואולי פחות איכותי)
ועדיין אני מעדיף לקנות בחנות שלפחות נותנת שקיות ללקוחות...
מסכים ב1000% ולכן אני לא קונה שםזה הצד האחד של המטבע
הצד השני הוא א. פספוסים של מבצעים, לעיתים שווים במיוחד (בין היתר על שמן קנולה)
ב. כמה פעמים קניתם בטעות מוצר או שהוא הגיע לא בדיוק איך שתכננתם ולא החזרתם?
ג. רבים וטובים משתמשים עם תווי קניה (הנחה של 6 אחוז בערך)
ד. והכי חשוב לקנות כמו בן אדם מכובד ולא לאסוף מהרצפה מוצרים רטובים.
ה. באמת שזו חידה בשבילי איך משרד הבריאות מזמן לא סגר מכירה שכזו בה כלל המוצרים ממתינים שעות בשמש וזב כולל גם ביצים. ומוצרי חלב
וואי מעניין שזו האופציה יחידה, כל הדלפונים קונים במשנת...רק אלו שדואגים על השקל בכלל קונים בחלוקות המעצבנות האלו,
אנשים נורמליים קונים בסופרים.
תלוי למי זה הכי חשוב, ואולי יותר נכון, זה חשוב לכולם, אך יש כאלו שחשוב להם הרבה יותר לחסוך את הכמה שקלים האלו.ד. והכי חשוב לקנות כמו בן אדם מכובד ולא לאסוף מהרצפה מוצרים רטובים
יש מקומות שאין להם סופר בקרבת מקום עם המצרכים ופירות ברמת כשרות מהדרין ומשנת יוסף מביאה להם את הכל קרוב יותר לביתרק אלו שדואגים על השקל בכלל קונים בחלוקות המעצבנות האלו,
אנשים נורמליים קונים בסופרים.
במכירה המתחרה [השכונתית] כבר מזמן העלו את המחיר כל שבוע לחמש ש"ח. כעת לפני פסח המחיר הוא 10 ש"ח.השבוע במשנת יוסף עלה המחיר ל 5 להחזקת תחנה במקום 3
עצוב וחבל שלא אומרים מראש ללקחות שידעו להתארגן על זה
הפסד כספי ומינמום שירות לקחות
הם מרגשים שהם חלוקה חבל ועצוב
מי שיבדוק את התגובות שלי....יגלה שאני לא חסיד גדול של משנת יוסף....אבל בסוף אני חוזר בגלל המחיר......והרי המחשבון:
לפי המחשבון שלי, ולא רק, מדובר על 0 ש"ח חיסכון, לעיתים גם הפוך
אם יש לך דוגמאות, נשמח
לקראת פסח שמן אגוזים יש 25 משנת יוסף פחות מ20 (לא יודע איזה פירמה) חיסכון של בערך 30 ש"ח מוצר אחדמי שיבדוק את התגובות שלי....יגלה שאני לא חסיד גדול של משנת יוסף....אבל בסוף אני חוזר בגלל המחיר......
נכון שבמוצרים הסטנדרטים הם לא ההכרח זולים....אבל בכל המוצרים האחרים...כלים.משחקים י"ל פער לטובת משנת יוסף....לדוגמא חזה עוף יכול להיות פער של כ10 שקל לקילו משנת יוסף מכרו ב33[אולי העלו ל36]ובחנויות באזור 43...
יצא לי לקנות תמיסה קטנה לעדשות כמדומני ב6.7...לאחרונה נכנסתי ל280 אותו מוצר בדיוק עולה 20 שקל.....
שמן אגוזים כבר שבועיים שיש עליו מבצע בנתיב החסד ובברכל טוב 19.90לקראת פסח שמן אגוזים יש 25 משנת יוסף פחות מ20 (לא יודע איזה פירמה) חיסכון של בערך 30 ש"ח מוצר אחד
כל פעם שיש מוצרים שאינם קבועיםמתנצל אולי עשתי v כמו כל של שבוע על בלי להסתכל וכנראה לא שמתי לב
עדיין לא ברור לי מה ההבדל בין השבוע הזה לשאר השבעות למשל לפני פורים היה מכירה יותר גדולה והיה אתו מחיר מענין
אולי נעשה טור השוואהבהשוואה ל"יש", מוצרי פסח זולים משמעותית במשנת יוסף.
יכול להיות מענייןאולי נעשה טור השוואה
שמן אגוזים כנ"למי ממשיך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: