נכון אבל לזכור שהמותג לא קובע, ויכול להיות שעצם זה שהם מביאים חברה פשוטה ולא מותג - זה המעלה!רק חשוב לכתוב כל דבר מאיזה חברה
נכון אבל לזכור שהמותג לא קובע, ויכול להיות שעצם זה שהם מביאים חברה פשוטה ולא מותג - זה המעלה!רק חשוב לכתוב כל דבר מאיזה חברה
אם התחלתם עם השוואות אני יפנה את הבני ברקים לכאן היום נסגרת ההרשמה. ( אין לי מניות)אולי נעשה טור השוואה
שמן אגוזים כנ"למי ממשיך
הזמנות מיום חמישי בערב עד שני בבוקרקפיצה על האשכול...
נרשמתי עכשיו לראשונה ל'קרן משנת יוסף' דרך האתר
למה אני לא רואה שם אפשרות של ביצוע הזמנה?
למה לא רואים שם את כל המוצרים?
במכירת החסד בית שמש עולה 16 אאלטלקראת פסח שמן אגוזים יש 25 משנת יוסף פחות מ20 (לא יודע איזה פירמה) חיסכון של בערך 30 ש"ח מוצר אחד
מה זה מכירת החסד?במכירת החסד בית שמש עולה 16 אאלט
רוב המוצרים בפער גדול ממשנת יוסף
לטובת מכירת החסד.
לתשומת לב התושבים דשם
זה המחיר במכירה של דארג בבני ברקלקראת פסח שמן אגוזים יש 25 משנת יוסף פחות מ20 (לא יודע איזה פירמה) חיסכון של בערך 30 ש"ח מוצר אחד
באיזה שכונה את גרה? יש מכירות של גור מאוד בזולמה זה מכירת החסד?
איך נרשמים?
רמה אבאיזה שכונה את גרה? יש מכירות של גור מאוד בזול
לא מכירה ברמה א'רמה א
ראיתי פרסום בעיתון המקומי, אנסה לאתר אותומה זה מכירת החסד?
איך נרשמים?
בבדיקה של הקטלוג של משנת יוסף מול מחירי יש הפרש משמעותי בגזרת המוצרים יבשים (זה בדקתי) לטובת משנת יוסףגם בגיזרת הפליימוביל
המחיר הוא בערך 50% מהמחיר בחנויות המשחקים
מה קרה.???? שתףאני אמרתי השבוע - אם המוצרים במשנת היו בחינם לא הייתי נוגע בבזיון הזה ומשאיר לנצרכים
מה לעשות ששילמתי עליהם - אז אני אוסף עכשיו ובלי נדר לא דורך שם עד הנפילה הבאה [תרתי משמע]
מחפשת גםאיפה אני משיגה קטלוג?
איפה אני משיגה קטלוג?
מקבלים במכירה עצמה.מחפשת גם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: