ראיתי את זה בפורום, האם זו מועיל התוכנה גם בחסימה של אתרוג?להוריד ולהתקין.- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
אח"כ נפתחת התוכנה וצריך להעתיק את הקישור של הסרטון.
בהצלחה.
איך אני מגיע ומוריד את התוכנה הזו?להוריד ולהתקין.- YouTube
Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.www.youtube.com
אח"כ נפתחת התוכנה וצריך להעתיק את הקישור של הסרטון.
בהצלחה.
תלחץ ותוריד
על מה ללחוץ זה סירטון שאני מגיע. יש אפשרות לכוון אותי לשלוח צילום מסך על מה ללחוץ להתקנה?איך אני מגיע ומוריד את התוכנה הזו?
על מה ללחוץ זה סירטון שאני מגיע. יש אפשרות לכוון אותי לשלוח צילום מסך על מה ללחוץ להתקנה?
לחצתי בקישור ויש שם כמה, ויש כאלה שרואים ויש כאלה שלא רואים ואם כן על מה ללחוץ שעלי להוריד? איך קוראים לזה? ואפשר לשלוח צילום מסך?תלחץ בקישור להורדה.
הוא מופיע מתחת לסרטון.
אשמח לדעת על כך מענה כי אני נתקל בזה.למה לי אתרוג חוסם כל סרטון יוטיוב שהוא? זה הגדרת חסימה אולי?
אשמח גם לקבל על כך מענה,אשמח לדעת על כך מענה כי אני נתקל בזה.
אפשר את הקובץ של התוכנה?לגבי התוכנה שהעלו כאן: "הורדה מהירה מיוטיוב".
כיום היא הרבה יותר משוכללת, אמורה לעבוד בכל הסינונים כמעט, כמובן גם באתרוג כמדו'.
אני מעלה את הקישור החדש בעה"י:
צפה בקובץ המצורף 1543669
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: