הפעם אני רואה את זה בפנקס הגופנים, אבל לצערי לא בוורד. יכול להיות שאני מפספס משהו בתהליך ההתקנה או בשיוך הגופן לתוכנת וורד.מצורף בהודעה זו.
ניסיתי אחד מהם, השני מאותו מקום, נסה את שניהם.
אני מאוד מודה לך. אתה ממש בעל חסד!
הפעם אני רואה את זה בפנקס הגופנים, אבל לצערי לא בוורד. יכול להיות שאני מפספס משהו בתהליך ההתקנה או בשיוך הגופן לתוכנת וורד.מצורף בהודעה זו.
ניסיתי אחד מהם, השני מאותו מקום, נסה את שניהם.
ראיתי באיזה מקום שלפעמים צריך הפעלה מחדש של המחשב...הפעם אני רואה את זה בפנקס הגופנים, אבל לצערי לא בוורד. יכול להיות שאני מפספס משהו בתהליך ההתקנה או בשיוך הגופן לתוכנת וורד.
אני מאוד מודה לך. אתה ממש בעל חסד!
עבד!!@stars - ניסית?? עובד??
שמח לשמוע!עבד!!
תודה רבה, אין מילים!
כעת אם יורשה לי, האם יש לך פונט רש״י חדש יותר? הפונט הזה קצת מיושן, נראה קצת כמו של הגמרות מההוצאות הישנות.
רק אם זו לא טירחה!
אמן!!!@נ. ה. - תבורך מפי עליון!
שמח שעזרתי לחידושי התורה!כבר בערך שנה שאני מחפש גופן רש״י לחידו״ת שלי, שאלתי פה ושם בכמה וכמה מקומות, אבל לאף אחד לא היה פתרון.
אני מאוד מאוד מודה לך על כל טרחתך ויגיעתך לפתור עבורי את הבעיה!
(דומני שגוטמן רש״י הוא הכתב המתאים עבורי).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: