נכתב ע"י 0012ortal;2284005:לנוקיה 208 זה גם יעבוד? (בעיקר הלוח שנה העברי)
נכתב ע"י פרסומון;1335471:
נכתב ע"י פרסומון;2343807:יש מס' טלפון שניתן להקליט דרכו וזה מגיע למייל. פורסם כאן פעם.
נכתב ע"י רמה פלוס;2343374:יש דבר כזה הקלטת שיחות לC2 ?
אם יש דבר כזה, ומישהו יכול להעלות לכאן, אודה לו מקרב ליבי!
אוי וואי. רק לא זהנכתב ע"י פרסומון;2343807:יש מס' טלפון שניתן להקליט דרכו וזה מגיע למייל. פורסם כאן פעם.
נכתב ע"י רמה פלוס;2345260:אוי וואי. רק לא זה
מכלל לאו אתה שומע הן.
אני מבין שלא קיים יישום שכזה..
השאלה היא: את מה מעתיקים לפלאפון? יש לי נוקיה 208 ואני רוצה לוח שנה עברימעתיקים לפל'.
@חסידיש פלוס לא הבנתי את בעייתךיש דבר כזה הקלטת שיחות לC2 ?
אם יש דבר כזה, ומישהו יכול להעלות לכאן, אודה לו מקרב ליבי!
אפשר דרך הבלוטוס, לא יודע איך.השאלה היא: את מה מעתיקים לפלאפון? יש לי נוקיה 208 ואני רוצה לוח שנה עברי
אם יש לך ידע תוכל לערוך לבד את התפריטים. עיין כאןבC2 המחודש שאפשר להכניס כרטיס, איך אפשר לראות את התפילון וכו' אפשר רק לראות את התמונות ווידיאו
אני יכול לשנות בסי שתים המקורי וגם במוכשר את התפריט, כל מי שרוצה לשנות או להוסיף, למשל שיהיה בתפריט של הכשר גלריה וכו' בתשלום סמלי של 25 שקל, יכול להתקשר למספר 0527101799.
אני גר במודיעין עילית.
[אני יכול להוסיף קישורית בלוטוס לסי שתים המקורי שיוכלו להדליק ולכבות, אני יכול לשחזר סיסמאות למי ששכח בסי שתים תומך כשר, אפשר לעשות עוד הרבה דברים]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: